Cancer gastric - intrebare legata de analiza anatomopatologica

20-08-2013
Alx91
Nu este medic/terapeut
Alx91
Buna ziua, va rog frumos, daca poate cineva sa imi explice ce inseamna : Adenocarcinom gastric slab diferentiat G3? Acest 'slab diferentiat', 'G3' ; ce reprezinta?
Va multumesc!
64 comentarii 12 3 Înainte ›
0
21-08-2013, ora 12:52
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
cancerul este clasificat SI dupa acest criteriu: al "diferentierii" celulelor care alcatuiesc "tesutul" canceros, tumora. gradele de diferentiere sunt 3, de la 1 = slab diferentiat, 2 = mediu diferentiat si 3 = slab diferentiat. cu cat e mai "slab" diferentait, deci G-ul cu cat e mai mare, cu atat teoretic riscul de recidiva este mai mare si in general prognosticul mai prost, decat la celelalte doua, care desi tot cancer sunt, prin comparatie au tendinta la metastazare sau invazie locala mai mica. pentru anumite cancere mai sunt si alte masuri, pot fi pana la G4, sau grade compuse, etc - e mai putin important.
0
27-09-2013, ora 00:57
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
Buna seara. PT.RaulDuke Mama mea a fost operata pe 7 feb2013 de neoplasm gastric3/4G3nbMx.la sf lui martie am inceput chimioterapia 4cicluri cu oxaliplatin si xeloda, apoi in iulie am CT dupa care am inceput radioterapia25de sedinte si am terminato pe 14august.Apoi i sau facut analize ecografie abdominala si Dr oncolog mia zis ca analizele au iesit bn dar la uter lisar parea ca ar fi paranoduli am plecat linistita ca macar analizele au iesit bn.Cind am ajuns acasa si am citit mai bn analizele transaminazele crescute si fosfataza alcalina marita.miau dat recomandari consult ginecologic RMN in noiembrie si decembrie consult di tratament.Am uitat sa va spun mama mea are 75ani si nu stie ca are cancer am hotarit cu familia sa nui spunem.Norcu nostru e ca nu are scola si nu stie sa citeasca am reusit sai ascudem adevarul di le mutumesc tuturor doctorilor care mau ajutat.va rog din suflet sami raspundeti la intrebare daca mami nu face niciun tratament acu ca suntem in pauza aprox.4luni poate sa faca recidiva?????Era sa uit la consultul ginecologic am fost a o cliniva privata i sa facut ecotransvaginala e ok nu are nimik adica fibron, Ii multumesc lui dumnezeu.Va multumesc anticipat!! Multa sanatate la totii ce trec prin clipe asa grele dumnezeu sa va dea putere..
0
27-09-2013, ora 11:40
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
nu am inteles ce stadiu a fost initial. apoi as vrea sa stiu cum arata ANALIZELE si un CT sau RMN de abdomen in momentul de fata, dupa finalizarea tratamentului. altfel da, daca nu exista urme de recidiva pe CT sau markeri, etc, nu are de facut altceva decat urmarire periodica, nu trebuie sa mai faca alt tratament, pentru ca riscul de recidiva nu mai poate fi scazut suplimentar prin cat a fost deja prin chimioterapie si radioterapie, care deja s-au facut.
0
27-09-2013, ora 22:12
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
Pt.RaulDuke.Buna sera.Examen Ct.facut la 5luni de la operatie.concluzi;ct interpretat in corelatie cu cel din 23 01 2013, fata de care se constata:status postgastrectomie subtotala, fara semne CT recidiva tumorala locala(de verificat prin metode specifive EDS) citeva mici adenopatii periesofagiene in usoara regresie dimensionala.Fara leziuni focalizate sugestive pentru determinari secundare, vizibile CT la nivelul organelor parenchimatoase abdomino pelvine.discrete densificari ale grasiii intraperitoneale de la nivelul flancului sting posibil modificari postoperatorii de monotorizat.Aspect stabil al catorva adenomegalii obturatorii drepte, fara sembificatie certa oncologica(de monotorizat)tulburari de ventilatie pulmonare postero bazale bilaterale.Bule de emfize posteeo bazale stingi(max.11mm.)Mici lumene bronsiectatice pistero bazale stingi.Regasim mica hernie gastrica transhiatala, ficat cu dimensiuni in limite normale, contururi nete, structura omogena nativ si postcontrast.Fara dilatatii de cai biliare intrahepatice.Calea biliRa principala se mentine cu calibru moderat crescut(max.9mm ), cu decalibru progresiva la nivel papilar, fara cauze obstructive vizibilCT. Ax venos poryal normal, omogen ipacifiat.Splina, pancreas, rinichi glande suprarenaleVB aspect CT in limite normale.Splina accesorie de aprox.3mm, in adiecenta marginii anterioare a splinei. Uter anexe asectCt corespunzator varztei..Vezica cu perete fin.Regasim fara modificari sembificative catorva adenomegalii obturatori drepte max (11/7mm) fara semnificatie certa oncologica.Hemangiame veryebrale L2aprox.(19/16mm)siR12aprox(16/11).Doua osteocondensari milimetrice, nespecificr ;corp vertebral L1+un adiecenta platoului superior aprox 5mm) si corp vertebral T12aprox(5/5/8mm superpozabile examinaeii precedente. Fara leziyni focalizate tipice pentru determinari secundare vizibileCT la nivelul segmentelor osoase scanate.Analize.11 09 2013;BA-0, 0uL BA%-0, 6% EO-0, 1uL, EO%-2, 3% HCT-37, 5% HGB-12, 6g/dl, LY%-15, 1%MCH-30, 7pg MCHC-33, 6g/dl MCV-91, 2fL MO-0, 4uL MO%-7, 3%, MPV-5, 4fL, NE-4, 3uL NE%-74.7%, PCT-0, 07L%, PDW-15, 8%PLT-127uL RBC-4, 11uL RDW-12, 7%, WBC-5, 7uLUREA-34, 2mg/dl ALT-44UL AST-47U/L CA (ser)-9, 45 mg/dl ALKP(ser)-180U/L FE+ser)-132, 3yg/dl. AgHBs negativ.AntiHCV negariv. CEA 1, 4ng/ml CA72-4-2, 91 KUY/l CA125- 7, 9u/mL CA19-91, 4u/mL.Urmeaxa u sa facem RMN in noiembrie.nu am fa cut endoscopia pt ca au zis ca prea devreme facem la un an.Dumneavoadtra ce parere aveti???gastrectomie subtotala(3/4) cu gastroenterroanastomaza terminolatwrala pe ansa in imega cu fistula Brayn la piciorul ansei;omntectomie totala. Ex.Hp;carcinom gastric cu inel in pecete si zone de adenocarcinom mcipar
0
27-09-2013, ora 22:35
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
Pt.RaulDuke adenocarcinom mucipar infiltrant pana insubseroada; invazie perineurala si limfovasculara prezenta; noderat infiltrat inflamator cronic peeitumoralN+16/18mica curburasi2/4mare curbura cu depasirea capsulei ;epiploon fara infiltrare tumorala;margini de rezectie proximala si distala fara infiltrare tumorala pT3N3b MX.ce parere aveti ce ad mai putea face pt mami.acum se simnte mai bn sa ingrasat dar din cind cind mai are durere de stomac.am uit sa va spun mama are diabet de tip 2in prezent de aprox 2luni nu mai ia pastile(siofor)la indemnul diabetologului a zis sa tina dieta.imi cer scuze pt ortografie si scris.sper sa intelegeti.ce parere aveti de analize in specialALKP?????dv ce ati face in locul meu???multumesc mult.Multa sanatate bunul dumnezeu sa ne ajute!!!!
0
29-09-2013, ora 12:02
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
din ce relatezi tu se pare ca a facut un tratament absolut complet, cu operatie completata de chimioterapie si radioterapie, cu rezultate favorabile, se pare. nu mai e loc de nimic altceva, decat de urmarire pe termen lung, pentru ca chiar daca se pare ca s-a facut absolut tot ce se poate, exista un risc de recidiva, ca la orice cancer, mai ales la unul care a fost destul de extins inca de la inceput. in rest analizele nu arata modificari semnificative, din ce descrii tu, ea se simte bine, iar examenul CT arata foarte bine. ce recomand, deci, este asta: reevaluare periodica prin endoscopie si CT + examen clinic efectuat de oncolog/gastroenterolog si controlul foarte strict al bolilor asociate (diabet, etc).
0
29-09-2013, ora 16:48
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
pt.RaulDuke. Buna ziua, va multumesc din suflet pt rabdarea si timpul pe care nil acordati.Mai am o intrebare.DE CE NUMI RECOMANDA ENDOSCOPIA AU TRECUT 7 LUNI DE LA OPERATIE?Am facut CTin iulie apoi radioterapie, Dr oncolog nea recomandat in Noiembrie RMN, si in decembrie la consult si tratament., dar intre timp nu se mai face nicio investigatie(analize)?ultimele analize au fost facute pe 11septembrie.am uitat sa va spun ca mami dupa ce mananca sau bea apa are eructati sau sughita, este normal?VA MULTUMESC.. SANATATE...
0
29-09-2013, ora 23:21
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
nu mai are 3 sferturi din stomac, iar ce mai are e "mufat" altfel decat la un om obisnuit, deci evident ca nu mai poate fi exact ca inainte. in rest... nu pot raspunde la intrebarea "de ce nu recomanda endoscopie"... raspunsul rezida probabil in faptul ca medicul nu considera oportun asta in momentul de fata, toate celelalte lucruri prezentandu-se favorabil. nu exista un "standard" de urmarire cu investigatii prescrise dupa ceas/calendar. pacienta are un cancer cu risc mare de recidiva, dar daca se intampla sa fie o recidiva, sansele de o mai putea vindeca sunt foarte mici, ca atare nu poate fi facut foarte mult altceva decat a se asigura ca ea are o viata cat se poate de normala in aceste conditii. o endoscopie nu e un lucru prea placut, deci sa o faci fara un motiv puternic, nu e cel mai usor lucru de decis.
0
01-10-2013, ora 23:22
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
pt.RaulDuke.Buna seara, va multumesc !!! pe 10 octombrie facem analize si tot ce tine de colesterol.O intrebare ce regim alimentar miati putea recomanda?in timpul chimioterapiei si radioterapie mama a mancat dor cartofi fierti asta era tot cei placea, acum mananca de toate in special carne de porc, nu pot sai interzic pt ca mama nu stie ca are cancer, am hotarat inpreuna cu frati mei sa nui spunem adevaru iam spus ca e operata de ulcer, avem norc ca nu stie sa citeasca si mau ajutat si doctoriii si le multumesc din suflet.Am incercat sai fac un regim alimentar bazat pe legume peste curcan, pui, lactate nu mananca de fel nui place, fructe am mancat 2 saptamani si atat, Credeti ca, carnea de porc hranesc celulele canceroase????MULTUMESC ANTICIPAT!!!!! SANATATE MULTA SI DUMNEZEU SA NE DEA PUTERE CA SA MERGEM MAI DEPARTE
0
01-10-2013, ora 23:30
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
nu, in niciun caz! nu exista niciun motiv LA ORA ACTUALA pentru vreo restrictie alimentara.
0
10-10-2013, ora 19:53
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
PT, RaulDuke, BUNA SEARA azi am fost cu mama si am facut analizele, am rezultatele la o parte din ele.ma cam sperie sunt cam mari.dv ce parere aveti?GGT-154-Ul--36;GULCOZA SERICA-125, 8-mgdi-(82-115)GOTAST-43, 1Ul(32) GPTALT-37, 3Ul(31) fosfataza alcalina172Ul(35-104) biliburina totala-0, 36mgdl(1)biliburina directa-1, 53 mgdl(0, 2)profil lipidic trigliceride-273, 8mgdl(325)colesterol total-202, 6mgdl(200-240)HDL45, 4mgdl(factor risc 45 prognostic bun 65)LDL135, 6mgdl(nivel acceptabil 100-129)colesterol VLDL55mgdl(4-32)biliburina indirecta-0, 207mddl(o, 8), hemoglobina glicozilata 5, 9%(4, 8-5, 9)calciu seric total 9, 54mgdl(8, 4-9, 7) calciu ionic4, 1mgdl(4, 3-6, 3)sidermie fier-22, 4umoll(6, 6-28)RBC4, 28Mul(3, 8-5, 2)HGB12, 5gdl(11, 7-16, 1)HCT-38, 9%(35-47)MCV 86, 3fL(81-102)MCH-29, 3pg(27-35)MCHC33, 9gdl(31-36)RDW15, 3%(11, 6-16)PLT196Kul(150-450)MPV 7, 5fL(5-13)WBC-5, 45Kul(4-10)granulocite%64, 9%(45-80) granulocite3, 54Kul(2-8)limfocite%24, 7%(20-55)limfocite1, 34Kul(1-4)monocite%7, 93%(0-15)eozinofile 1, 7%(0-7)monococite 0, 432Kul(0-1)eozinofile0, 093Kul(0-0, 7)bazofile%-0, 779%(0-2)bazofile-0, 042Kul(0-0, 2), ce parere aveti ????(GGT(CE ESTE ACEASTA ANALIZA) ESTE FOARTE MARE SI TRANSAMINAZELE ????VA ROG SAMI RASPUNDETI SINT DISPERATA!!!! MULTUMESC ANTICIPAT
0
10-10-2013, ora 21:32
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
nu vad niste modificari ingrijoratoare pe analize. ggt si transaminazele sunt putin crescute, ca si fosfataza alcalina, ceea ce arata poate o mica suferinta hepatica, prin posibil o mica mica obstructie biliara. nu pare ceva semnificativ totusi, in momentul de fata.
0
11-10-2013, ora 21:26
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
PT.RaulDuke.buna seara, va multumesc mult, am si restul analizelor ;CA19-9-0Uml (37) CA125 12, 2 Uml(35) CEA 1, 1ngml(3-10) ce parere aveti????? CA19--9??????? (CE AS PUTEA FACE PT SUFERITA HEPATICA SAU POSIBIL MICA OBSTRUCTIE BILIARA????REGIM SAU CEAIURI SAU MEDICAMENTE????VA MULTUMESC
0
11-10-2013, ora 22:04
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
ai vorbit cu oncologul despre asta ? ti-a spus ca e vreo problema aici ?
0
12-10-2013, ora 08:32
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
Pt.RaulDuke.buna dimineata.nu am vorbit cu dr.ongolog noi acum sintem in remisie.aceste analize leam facut eu la o clinica privata.noi trebuie sa mergem in dcembrie la consult si cu rmn care il facem in noiembrie. Luni am sa ma duc la spital si am sa discut cu dr.oncolog.nu miati spus parerea dv CA19-9??????va multumesc!
0
12-10-2013, ora 10:27
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
CA 19-9... ai scris ca are valoarea 0 sau "nedetectabil", deci normal. analizele medicale nu au nicio valoare in general daca nu sunt cerute de un medic.
0
13-10-2013, ora 17:05
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
pt.RaulDuke buna ziua.analizele milea cerut dr.de familie in special cele de diabet, avind diabet de tip 2, iar mama mea nu mai ia nicin tratament la recomandarea dr.diabetolog.in prezent mama nu tine niciun regim mananca de toate.iar eu am zis ca tot ai fac aceste analize sai fac si markerii nu stiu probabil nu am facut bine?dar maine ma duc la dr oncolog sa mi le citeasca.Da CA19-9 este 0 a scazut fata de cele precedete facute la cerinta dr oncolog.VA MULTUMESC DIN SUFLET CA AVETI RABDARE, SI IMI RASPUNDETI||||||
0
29-10-2013, ora 14:10
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
Pt dl.RaulDuke.Buna ziua.am la dr.oncolog si mia zis ca analizele sunt ok.dar ai intereseaza RMN.care il fac acum pe 4noiembreie.am fost si la dr de familie.dupa parerea dansuli nu ancepem medicamentul de diabet glicemia glicozicata e lumita nornala.in schimb mia dat calciu efervescent si omega 3forte.am anceput tratamentu calciu 1 pe zi si omega 2pe zi dar dupa citeva zile a ainceput sa aibe dureri abdominale sub coasta dreapta leam antrerupt am fost la dr.familie iam explicat si mia zis sai dau doar omega3.am anceput de ieri cu omega azi mia acuzat dureri in partea dreapta sub coasta.eu nu mai intekef ninij ce parere avetu dv?si calciu la oameni in virsta(mama are75ani)se depune unde trebuie????? Cu mult respect va multunesc anticipat!!
0
29-10-2013, ora 15:03
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
nu cred ca este nicio problema cu tratamentul cu omega 3 si calciu efervescent.
0
05-11-2013, ora 22:29
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
pt.RaulDuke.Buna seara.Revin cu rmn pelvis...uter cu dimensiuni aprox.512131mm, aspect IRMcorespunzator varstei, fara leziuni focalizate sugestive pentru determinari secundare.ambele anexe scleroatrofice, stabile(dr_stg)fata de examinarea CTanterioara, fara imagini sugestive pentru determinari secundare, , , , , , vezica urinara cu perete fin, continut lichidian omogen, , , aspect stabil al celor cateva adenomegalii drepte(max.117mm), fara semnificatie certa oncologica- de monotorizar, , , , fara lichid liber sau coloazonat la nivel pelvin, , , , , , , , ,...ABDOMEN..status postgastrectomie 34.fara semne IRMrecidiva tumorala locala de verificat prin metode(EDS), , , , , , , ASPECT stabil al micii hernii gastrice transhiatale, , , , citeva mici imagini limfoganglionare vizibile in vecinatate jonctiunii eso-gastrice si a micii curburi a stomacului restant, aparent fara modificari semnificative (sub rezerva modalitatilor imagistice diferite)de monotorizat imagistic, , , , , , , , ficatul se mentine cu dimensiuni in limite normale, prezentand la examenulIRM doua imagini chistice milimetrice(aprox, 2mm si 3mm)in segmentul V/// hepatic.Fara leziunifocalizate sugestive pentru determinari secundare hepatice, , , , , calea biliara principala se mentine cu dimensiuni crescute(calibru maxim de aprox.9mm)decalibrare progresiva la nivel papilar, fara cauza obstructiva vizibila IRM, , , , , , , COLECIST destins de volum, perete fin, fara anomalii de semnal in interior, , , , pancreascu Wirsung vizibil(calibrul la limita superioara a normalului max, 3mm), fara leziuni focalizate intraparenchimatose evidentiate la examinarea IRM, , , , , SPLINA RINICHI, glande suprarenale se mentin in limite normale, , , , , , , splina acesorie de aporox.3mms superpozabilaexamenului anterior, , , , , , , , regasim anomaliile de semnal in benzi si micronodulare din flancul stang, adiecenta perineului parietal, aparent in usoara regresie fata de examinare CTprecedenta(probabil modificari postoperatorii) de monotorizat, , , , , , , , , far lichid liber sau cloazonat la nivel abdominal, , , , , , , , , , , fara anomalii de semnal sau prize de contrast sugestive pentru determinari secundare, vizibile IRM la nivelul segmentelor osoase cuprinse in campul de examinare.CE PARERE AVETI??????SUNT DISPERATA SI DR ONCOLOG ESTE PLECAT LA UN CONGRES VA ROG SA VA DATI CU PAREREA.VA MULTUMEC ANTICIPAT
0
06-11-2013, ora 08:35
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
De ce esti atat de disperata ? RMN-ul arata favorabil. nu vad probleme pe el.
0
07-11-2013, ora 14:33
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
PT.RaulDuke.multumesc din suflet de raspuns!Va rog din suflet sa_mi spuneti ce este micii limfoganglionare vizibili in vecinatatea joctiunii eso_gastrice si a micii curburi a stomacului restant aparent fara modificari semnificative(sub rezerva modalitatilor imagistice restant)?????iar ficatul doua imagini chistice milimetrice de(aprox2mm si 3mm) insegmentul V/// hepatic. ce ar tebuie sa fac pt aceste doua chisturi????? iar acei limfoganglioni ce sunt(oare este o recidiva la asta ma gandesc eu ???)ieri am fost la spital si am stat un pic de vorba cu dr radioterapie a spus ca e un rezultat favorabi(asa cum ati spus si dv)l si mia recomandat endoscopia mia zis sa o am pana la consult pe 9 decembrie dar nu stiu ce sa fac ca dr.oncolog mia zis doar de RMN. VA ROG SA-MI RASPUNDETI SI SA-MI EXPLICATI LA CELE 2 ANTREBARI CA NU ARE CN SA-MI EXPLICE.VA MULTUMESC ANTICIPAT
0
07-11-2013, ora 20:18
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
exact! deci examenul de mai sus nu arata semne de recidiva, asta inseamna ca e favorabil. totusi trebuie facuta endoscopia, caci acnumite lucruri nu se vad decat asa. asta e interpretarea a ce scrie acolo: nu se vede o reluare a activitatii bolii canceroase. nu ai nimic in plus de facut decat sa continui urmarirea cum stabileste oncologul tau. felicitari ! tine-o tot asa !
0
07-11-2013, ora 21:27
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
Pt RaulDuke. Va multumesc din suflet ma-ti linistit sper din suflet sa-mi iasa bn si endoscopia, dumnezeu sa ne ajute!!!am sa revin cu endoscopia sper sa o conving pe mama sa o mai facem si pe asta""va multumesc mult d-zeu sa va binecuviteze!!
0
13-11-2013, ora 23:43
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
PtRaulDuke.Buna seara d-nul doctor.de 2zile mami nu se simnte bn, o doare stomacu in partea stinga abdominala si in spate si mia vom. Numai galben si acuza dureri in capu pieptului.iam dat nospa sa simtit ma bn si motilium..si azi am ancercat sai dau mancare de regim fara prajeli si grasimi.iam dat motilium20mg dimineata cu o jum.de ora prima de mic de jun. Ce parere aveti poTe sa fie bila???(sunt atat de necajita de dr oncolog nu am reusit sa dau am fost 3zile la rand si nu am reusit sa ne vedem.un schimb am vb cu dr.chirurg a vazut si dansul rmn mia confirmat ca e curat cea ce miTi spus si dv.)azi mami sa simtit bn nu a mai vom.nu a mai duruto in partea singa nici stomacu si nici in capu piprului nu stiu ce sa mai fac unde sa o mai duc pe mami la ce dr sunt atat de neputinciasa.vineri ma duc la clinica privata pt.endoscopie mie atat de frica am emoti sper ca o sa fie bn cu voia domnului.ma scuzati am scris tot ce ce este in mintea mea acum.am citit pe rmn ca, caiile biliare sunnt crescute.oare este de la bila?sau stomac(+recidiva)???? Multumesc anticipat!!!!
0
14-11-2013, ora 07:22
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
unde ai vazut ca sunt caile biliare crescute ? are si niste analize care confirma asta ? cu medicul de familie tii legatura ?
0
14-11-2013, ora 20:34
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
ptRaulDuke buna seara domnul doctor daca va uitati un pic mai sus este RMN facut in 4 noiembrie ;cale biliara se mentine cu dimensiuni crescute(calibru de aprox.9mm)decalibrare progresiva la nivel papilar, fara cauza obstrctiva vizibil IRM, colecist destins de volum perete fin fara anomalii de semnal in interior. da astazi am fost la medicul de familie nu prea mia explicat mai nimic iam aratat si domnuli dr, RMN si mia zis ca e ok, iam explicat ca lui mama ia fost rau a vom.si a dat din umeri.. miercuri am programare la o clinica privat sai fac endoscopia, sper sai iasa bn. se 2 zile am tinuto la regim nu iam dat gras prajeli si se simnte mai bn Dv ce parere aveti(sau eu incerc cu disperare sa dau vina pe bila, , , , ?) ultimile analize leam facut pe 10 octombrie pe care leati si citit si dv.si ati spus ca sunt bune VA MULTUMESC MULT CA MI ACORDATI DIN TIMPUL DV. DOMNU SA VA AIBE IN PAZA
0
14-11-2013, ora 20:51
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
caile biliare nu sunt crescute totusi.
0
14-11-2013, ora 21:28
lali atg
Nu este medic/terapeut
lali atg
ptRaulDuke va multumesc deci sa ma astept la ce este mai rau???am reusit sai fac programare la dnu.doctor chirurg care a operato sai fac endoscopia de aceea am schimbat ziua mami are ancredere in dansul bine inteles si noi fam.dupa rezultatul de la endoscopie trebuie sa astept pana pe 9 decembrie pt consult la dr. oncolog. credeti ca am stat prea mult an remisie, dece dupa 14 august de cand am terminat radioterapia nu sa mai facut nimic am facut RMN si analizele atat credeti ca am stat prea mult??????sau mai am ceva de facut, si eu nu am stiut?????ma scuzati ca va pun atatea antrebari va multumesc anticipat
0
14-11-2013, ora 22:36
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
nu, nu cred ca "a stat prea mult in remisie". totusi orice este posibil. nu are rost sa speculam, mai bine asteptam discutiile cu medicii si rezultatul eventualelor noi analize recomandate. iti urez succes !

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
64 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Cum se manifestă cancerul gastric? - simptome frecvente
 • O moleculă bacteriană poate fi cheia pentru combaterea cancerului de stomac
 • Cancerul de stomac (gastric) - simptome de alarmă pentru un diagnostic timpuriu
 •  
   
   
  Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
  Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.