Candida
Buna, ma numesc Ana, am ovarul drep inflamat, medicul mio prescris klion-d 100 ovule, in urma acestui tratament pot sa fac candidoza, ca am mai avut cu 6 luni in urma si mii frica din nou sa numi apara, am avut si probleme mari cu flora intestinala, am avut si clostridium de la antibiotice, acuma inainte ca sami introdc ovulul iau probiotice LINEX.Doar vreau sa stiu daca dupa acest tratament pot sa ma infectez din nou de candida?
1 comentarii
Buna ziua,
Aparitia candidei nu este data in mod special doar de utilizarea antibioticelor si nu apare doar la nivelul vaginului, ea fiind prezenta tot timpul la nivelul vaginului. In momentul in care valoarea sa creste atunci secretia prezinta modificari.
O zi placuta!
Aparitia candidei nu este data in mod special doar de utilizarea antibioticelor si nu apare doar la nivelul vaginului, ea fiind prezenta tot timpul la nivelul vaginului. In momentul in care valoarea sa creste atunci secretia prezinta modificari.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4candida si stafilococ alb nehemolitic
- 7candida - dupa orice tratament revine
- 3ce se intampla cu mine?
- 8candidozele vaginale
- 4Candidoza genitala - tratament eficient?
- 7Candida reaparuta
- 6rana pe col uterin la 18 ani
- 7Am candida - pot sa am un copil?
- 7rana pe col, candida, acum vreau un copil
- 4Posibil sa am candidoza, cum se trateaza
- 2candida prostata?
- 6Tratament pentru candidoza - il pot face si in timpul menstruatiei?
- 2candida sau iritatie
- 3Candida? Herpes?
- 2Candida+ streptococcus
- 0candidoza..
- 2Candidoza genitala
- 0Tratament candida recurenta
- 2Candida si ovule nistatin
- 4Candida de 3 ori in 3 luni. Stiti vreun tratament minune, pentru ca eu mi-am pierdut speranta..
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: