In urma unui tratament cu antibiotice am facut candita si imediata o uretrita

In urma cu aproape un an in urma unui tratament cu antibiotice am facut candita si imediata o uretrita.
In urma secretiei uretrale au iesit rezultatele: candida prezent, clamidia absent, tricomonas absent.
Am tinut tratamentul pentru candida, mi-a disarut roseata de pe penis dar secretia uretrala a persitat.
La a doua recoltare a secretiei uretrale nu mi-a iesit nimic prezent dar mi s-a dat un tratament cu tiberal 2 tablete/zi timp de 5 zile.
Si dupa acest tratament am continuat sa am secretie uretrala, o scretie care stagneaza intre "buzele" uretrei usor galbuie care are o consistenta vascoasa si care uneori este aproape clara si mai lichida.
Am mai facut inca o recoltare a secretiei uretrale si iar nu mi-a iesit nimic prezent...dar eu am in continuare aceasta secretie...care ma termina psihic si imi distruge viata sexuala...in plus doresc sa fac un copil dar imi este frica.
Se poate ca aceasta uretrita sa fie provocata de alceva inafara de tricomonas, candida, clamidia...risc sa dau uratrita sotiei? Va afecta sarcina sotiei in caz ca va ramane insarcinata? Poate aparea in urma consumului de alcool sau condimente?
Poate fi provocata daca de multe ori dupa ce urinez ma sterg cu hartie igienica?

Atata vreme cat nu realizezi ca tratamentele cu medicamente chimice nu vindeca atat vreme vei suferi in mod automat. Corpul tau nu isi va schimba legile dupa care functioneaza, tu trebuie sa-l ajuti sa se vindcea in forma adecvata !
Iti recomand sa schimbi medicina, sa renunti in totalitate la astfel de tratamente inutile si care duc numai la disperare si agravarea bolii si sa mergi cu incredere la un medic homeopat la care sa faci un tratament homeopat. Homeopatia vindeca asa ceva destul de usor (daca nu te-ai umplut intre timpd e medicamente). Medicina adevarat nu combate anumite bacterii caci este imposibil sa le omori pe toate cu vreun medicament oricum s-ar numi acela fara a omora si gazda in care locuiesc.

As dori totusi un raspuns din partea unui medic. Eu nu prea cred in tratamente naturiste si nici nu sunt adeptul medicamentelor decat daca mi le prescrie un medic.

Sincer nu stiu ce sa mai cred.
Ca o recapitulare primul laborator imi spune ca am candida, la a doua recoltare alt medic spune ca nu am nimic dar imi da tratament pentru tricomonas...dar uretrita mea a persitat pana in ziua de azi. Acum doua saptamani merg la alt laborator si imi spune ca am uretita cronica gonococica (gonoree). Cum mama masii trei laboratoare si trei diagnostice diferite??? Ce se intampla in tara asta...sincer aproape ca ma apuca rasul de necaz ca am auzit al treilea diagnostic.
Ok am tinut tratamentul recomandat 1g cefort doza unica, doxiciclina 200 mg/zi - 7 zile, metronidazol 1g/zi timp de 10 zile, flucoric 50 mg/zi timp de 7 zile.
Acum doua zile am terminat tratamentul iar secretia albiciasa dintre "buzele uretrei" persista. Psihic sunt la pamant.
Ce analize exact ar trebui sa fac ca sa determin cauza?

De asta am apelat pe forum daca poate un medic sa-mi recomande ce analize mai bune sa fac. Pana acum am facut doar examenul secretiei uretrale...dar am inteles ca la acest examen nu se poate depista chlamydia. Asa ca as dori cand merg la analize sa stiu ce anume sa cer.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 5candida si multe altele care nu le intelegem
- 1candidoza sau alt fel de ciuperca
- 4rezultate gresite?
- 5Candida recomandare Gynofort... cand pot sa am bebe?
- 3candida - doresc o schema de tratament
- 7candida - dupa orice tratament revine
- 3vaginita, candida...?
- 3Candida - nu stiu cum sa scap de ea
- 2Candida
- 5Nu mai scap de candida vaginala
- 2candida cu sangerari
- 3prietena mea are candida si urmeaza un tratament cu ovule, cand putem face sex?
- 4Tratament uretrita ?
- 3Candida = Cancer de col?
- 0candida
- 1Candidoza
- 0Candidoza la partener. Ce e de facut?
- 0Candidoza barbati
- 5Ginecologie
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Uretrita la barbati