candida - virgina | Forumul Medical ROmedic

candida - virgina

24-06-2013
maria25b
Nu este medic/terapeut
maria25b
Buna. numai ce vin de la doctor gineco pt ca doctorul endocrino m-a trimis sa ma testeze sa nu am ovare polichistice, si imi trebuia un eco vaginal. Sunt virgina, cu toate astea doctorul gineco a incercat si reusit sa intre in vagin. Cum se poate, daca nu am avut niciodata contact sexual?
5 comentarii
0
24-06-2013, ora 18:05
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Cum mama naibii a avut tupeul asta? Unei virgine nu i se fac astfel de ecografii!! Doamne mare ti-e gradina! Dar nu i-ai spus ca esti virgina?
0
25-06-2013, ora 19:36
maria25b
Nu este medic/terapeut
maria25b
Da plina de tupeu dat nu ma durut. Adica am simtit ceva repede pe moment si nu mia curs sange. Cum se poate asa ceva? Eu credeam ca himenul trebuie rupt etc chestii. Cum sa am candida daca nu am facut sex... Ajutor?
0
26-06-2013, ora 11:08
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Himenul poate fi elastic, iar ecograful vaginal este un dispozitiv foarte subtire, banuiesc ca din cauza asta nu a curs sange, insa tot nu ar fi trebuit sa faca aceasta ecografie unei virgine! Candida o poti face si de la medicamente, antibioticele in special sunt cauzatoare de candida, deci nu trebuie sa ai relatii sexuale pt a face candida.Macar ti-a dat vreun tratament?
0
26-06-2013, ora 21:10
maria25b
Nu este medic/terapeut
maria25b
Da mi-a dat sa iau 3 ovule cu Canisten sa le introduc in vagin 3 nopti la rand(care le-am pus cum am putut mai bine) si o pastila de Flucovim de 150 mg.
Am observat intr-un din zile o scurgere albicioasa pe chilot, dar atat.
Ca sa numai spun ca de cand am luat tratamentul asta, am niste ameteli asa odata pe zi... ca simt ca, cad din picioare.
Nu e normal:( nu cunosti un ginecolog bun in Timisoara?
0
29-06-2013, ora 14:23
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Acea scurgere este foarte probabil sa fi fost din cauza acelor ovule, ele se topesc iar cand te ridici dimineata din pat exista posibilitatea sa pateze chilotul, nu este nimic ingrijorator din punctul asta de vedere.Din pacate nu cunosc in Timisoara niciun medic, din Bucuresti as fi putut sa iti recomand pe cineva.
Ametelile acelea le poti avea de la o lipsa de fier, dar trebuie sa iti faci niste analize la sange ca sa poti afla sigur daca despre asta este vorba.Eu zic sa mergi la medicul de familie ca sa iti spuna ce analize trebuie sa faci.Nu mai astepta, ca o sa fie in defavoarea ta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: