Ce se intampla?
Buna ziua. Va rog putin ajutor. Sunt panicat rau.
Eu si prietena mea am facut sex protejați (cu prezervativ) si am ejaculare in interior. Cand am scos, totul era ok, am verificat si prezervativul(nu era spart, găurit, etc). Prietena mea mi-a zis ca a avut o scurgere albă, lipicioasa, dar am presupus că este de la ea.
Totul s-a întâmplat pe 28 noiembire. Ciclul este unul neregulat(in noiembire a venit pe 19), acum trebuie sa ii vina luni, pe 17 decembrie, dar ceea ce ma sperie pe mine este ca de pe 8 spune că are dureri de burta ca la ciclu si o dor sânii. Oare este normal? Trebuie sa imi fac griji pentru ceva neașteptat, cum ar fi o sarcina?
Eu si prietena mea am facut sex protejați (cu prezervativ) si am ejaculare in interior. Cand am scos, totul era ok, am verificat si prezervativul(nu era spart, găurit, etc). Prietena mea mi-a zis ca a avut o scurgere albă, lipicioasa, dar am presupus că este de la ea.
Totul s-a întâmplat pe 28 noiembire. Ciclul este unul neregulat(in noiembire a venit pe 19), acum trebuie sa ii vina luni, pe 17 decembrie, dar ceea ce ma sperie pe mine este ca de pe 8 spune că are dureri de burta ca la ciclu si o dor sânii. Oare este normal? Trebuie sa imi fac griji pentru ceva neașteptat, cum ar fi o sarcina?
2 comentarii
Daca ati folosit prezervativ, nu a ramas insarcinata. Faceti un test de sarcina sa va linistiti.
Scurgerea normala a prietenei trebuie sa fie alba transparenta. Daca are alte scurgeri (abundente, mirositoare) ar trebui sa mearga la ginecolog. Poate fi o infectie.
Scurgerea normala a prietenei trebuie sa fie alba transparenta. Daca are alte scurgeri (abundente, mirositoare) ar trebui sa mearga la ginecolog. Poate fi o infectie.
clara_p si durerile de burta si sani de la ce sa fie? Am dat vina pe mensturatie pentru ca se apropie, dar totusi cu 10 zile inainte? Normal aceste dureri menstruale apareau cu 1-2 zile maxim inainte.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot avea un bebet?
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 4sunt sau nu insarcinata?
- 7poate ramane insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata?
- 5Este posibila o sarcină?
- 9sunt gravida?
- 6De ce mi-a trecut: insarcinata trimestrul 1, daca eu nu sunt?
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 2Sunt gravida ?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 0Sunt sau nu gravida ? vreau pareri !! va multumesc !
- 2Sex în timpul menstruatiei
- 2Sarcina sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: