Cefalee persistenta de tip tensional

Buna seara ! Ma numesc Mirela si am 42 de ani, in urma investigatiilor mi s-a pus diagnosticul de Cefalee persistenta de tip tensional, hemoroizi externi si intrni, ord II - III Otita catarala UD. Nu stiu ce sa mai fac, am dureri de cap ingrozitoare cu ameteli, mentionez ca am fost operata in urma cu doua luni si la dinti in urma cu un an mi-am pus o lucrare de semiportelan, sub dintii ramasi la radacina s-au infectat de aceea a trebuit sa ma operez si m-am simtit bine o perioada. Acum am fost de cateva ori la urgenta cu ameteli si cefalee cumplita am crezut ca este vorba de spondiloza cervicala, in urma RDG de coloana s-a constatat ca nu sunt calcificari sacroiliace..In urma examenelor, nu sunt probleme dar buza superioara imi amorteste, nasul amortit, obrazul de asemenea si durerea mi se urca la ochi frunte parca imi iese vant si imi cuprinde tot scalpul capului, cand ma ridic din pat am ameteli si o pesiune in cap si ochi. Va multumesc pentru rabdarea de care dati dovada.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere puternica de cap si calculatorul
- 8dureri groaznice de cap de aprox 15 ani
- 153nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)
- 4durere de cap
- 3am dureri mari de muschi pe parte dreapta a corpului si de ceafa si imposibilitaea de a sta in soare
- 13neurologie
- 1se vaita foarte tare de dureri de cap
- 0cefalee, dureri musculare, temperatura, greata, varsaturi
- 2durere de cap de cateva zile
- 6dureri de cap care nu mi-o pot explica
- 15Dureri de cap
- 3durere puternica de cap
- 0dureri ca un fel de presiune
- 3ma doare ceafa cand ma aplec
- 4Durere la ceafa, cefalee, ameteli
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 2Dureri mari de cap și pierderea memorie