certurile si starile tensionate te pot face sa nu mai conduci?

25-12-2008
danpop
Nu este medic/terapeut
danpop
buna ziua.timp de jumatate de an am avut acasa niste certuri cumplite ce unori ma faceau sa tremur numai cat ma gandeam ca pasesc pe pragul usii.dar in momentele aceala ma tineam tare..acum m-am mutat in alta parte si e liniste numai k a aparut o problema.nu mai pot conduce desi sunt sofer porfesionist si cu asta m-am ocupat timp de 3 anisori.
am ajuns sa nu ma mai recunosc imi era frica sa ma sui la volan sa nu dau peste cineva..mereu aveam o teama ca cei de pe margine sunt prea aproape de masina mea si doamne fereste sa nu-i lovesc...mi se intiparise lucrul asta memorie si am ajus sa-mi dau demisia decat sa mai duc cosmarul asta in sapte.
am incercat si cu vit B, si sa nu ma mai gandesc la rele dar niminca...:(

a mai patit cineva asa ceva.ce pot face?
4 comentarii
0
31-12-2008, ora 08:26
daniel24
Nu este medic/terapeut
daniel24
Pentru orice problema Dumnezeu ne poate intari si sprijini, poti sa incerci sa vorbesti cu un preot sa te spovedesti si sa te rogi. Poti sa citesti biblia, sigur vei gasi rezolvare la broblema ta, fara indoiala
0
02-01-2009, ora 13:22
danpop
Nu este medic/terapeut
danpop
am sa incerc si varianta asta ca altceva nu mai stiu ce-i de facut..multumesc frumos
0
12-01-2009, ora 09:13
anielaminu
Identitate neconfirmată
anielaminu
Stresul accentuat prelungit, poate avea consecinte asupra capacitatii noastre de concentrare. In plus, poate genera neliniste, ingrijorare si tensiune, ceea ce se poate exprima in activitatea pe care o desfasori. Cauta sa gasesti modalitatile cele mai potrivite pt a face fata stresului. Invata sa te relaxezi, sa ai un regim alimentar sanatos si sa faci miscare. Incearca sa rezolvi conflictele din viata ta si sa te eliberezi de emotiile negative. Daca nu reusesti singur asta, poti cauta ajutorul unui psiholog care sa te indrume in constientizarea, intelegerea si gestionarea emotiilor tale. Numai bine. Ai grija de tine! Sanatate multa!
Psih. Aniela MINU
0
18-01-2009, ora 20:54
danpop
Nu este medic/terapeut
danpop
am sa incerc sa caut linistea...multumesc frumos de tot
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Frica de păianjeni, diminuată cu ajutorul realității augmentate
  • Terapia prin expunere adresate unei fobii poate avea efect și asupra unei fobii din altă sferă
  •