chiuretaj acum 3 sapt. posibila o sarcina?
daca se poate sa-mi dati si mie o lamurire la problema mea, acum 3 sapt am facut un chiuretaj, am fost la control totul este k si mi-a zis ca pot sa-mi reiau viata sexuala. mia prescris anticonceptionale si n-am apucat sa iau nici una pentru ca nu mi-a venit ciclul.am inteles ca acum se schimba data ciclului si ca tre sati vina in 28 de zile de la interventie.problema este ca dupa control la aproape 1 sapt am avut contact sexual cu sotul meu si nu ne-am protejat pentru ca avem o relatie stabila si nu avem mai multi perteneri nici unul.problema este ca el nu m-a protejat pe mine pt ca atunci cand si-a dat seama era deja prea tarziu.crede-ti ca este posibila vreo sarcina?ma gandesc ca nu aveam cum sa fiu fertila.ciclul ar trebui sa-mi vina intre 12-15.va rog frumos sa-mi dati un rasp pentru a ma linistii si eu, ca simt ca inebunesc si n-as vrea sa mai trec prin ce-am trecut inca odata.va multumesc
5 comentarii
ciclul menstrual vine cam la 40 de zile deci nu ai cum sa fii fertila
ma gandeam sa iau pastila de a doua zi dar am zis sa nu fac vreo gafa si sa-mi fie rau ca la cate medicamente am luat ma doare capul.si testul de sarcina n-am cum sa vad acum pt ca n-a trecut decat 1 zi de la contact.am sa astept pana pe 12=15 cam ar trebui sa vina ciclul.asa ma gandeam si eu ca nu am cum sa fiu fertila ca nu am avut ciclul.dar mai stii?asa m-am trezit si cu sarcina din cauza ca pastila de a doua zi mi-a provocat al doilea ciclu intr-o luna si n-am crezut ca voi fi fertila de 2 ori pe luna.dar uite ca am fost.si.
buna! am si eu o nelamurire...daca ma puteti ajuta...in ultimul timp simt niste miscari in burta uneori chiar sin uterul un pic umflat:(. Ciclul mi-a venit in fiecare luna normal, mi-am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negative, alte simptome de sarcina nu as avea :(. vreau sa mentionez faptul ca luna trecuta am intretinut relatii sexuale in perioada menstruala neprotejat si eu am o mica rana pe uter...e posibil sa fie asta o problema?? sa se fi agravat ceva ??
buna! am si o o nelamurirea poate, ma puteti ajuta, pe 9 aprilie mia venit menstra iar acum de vreo 3 zile ma dor sanii sau facut mai moi si ma dor sfarcurile, burtica mi sa umflat putin si am avut sap asta niste scurgeri rosiatice. ce ziceti sunt gravida?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina dupa un chiuretaj
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 4Sarcina imediat dupa avort?
- 3de ce nu mai raman insarcinata?
- 16sarcina dupa avort?:-s
- 8Nu reusesc sa raman insarcinata. care ar fi cauzele?
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 15ajutor!! sunt sau nu din nou insarcinata?
- 3este posibil?
- 4mai pot avea copii?
- 15Însărcinată dupa avort?
- 0Am pierdut o sarcina de curand, care sunt sansele sa raman insarcinata in urmatoarea luna
- 2Sarcina dupa una esuata
- 2Ajutati-ma! Pe 07.06 am facut un chiuretaj si azi 02.07 am avut contact neprotejat
- 5Sarcina dupa avort?
- 0Sex dupa avort
- 0Sarcina dupa un avort spontan
- 2Menstruatia dupa avort medicamentos
Mai multe informații despre: sarcina dupa avort
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: