chiuretaj - informatii

02-02-2008
popescu_mary
Nu este medic/terapeut
popescu_mary
As vrea sa stiu si eu ce parere aveti despre chiuretaj.Daca ati facut..cum este.., cum v-ati simtit dupa...
121 comentarii 12 ..... 4 5 Înainte ›
0
03-02-2008, ora 00:00
alinna
Nu este medic/terapeut
alinna
dak tot am dat de intrebarea ta,.desi nu ma simt in situatie, doamne fereste nici nu vreau, am sa-ti spun parerea mea..Consider ca este unul dintre lucrurile care te il poate face pe un om sa il munstre constiinta toata viata.Stiu pe cineva care a facut, stiu ca e dureros in ceea ce priveste chiuretajul in sine, insa mai mare e durerea ce ramane in suflet dupa.
0
14-03-2008, ora 00:00
deea76
Nu este medic/terapeut
deea76
cauta pe u-tube imagini cu avorturi, vei intelege mai bine si cred eu in era contraceptiei si a contraceptivelor de tot felul e pacat sa recurgem la astfel de metoda!!!!!!!!!!!
0
27-03-2008, ora 00:00
12345
Nu este medic/terapeut
12345
am facut unul...fara nici o problema, nu m-a durut nimic(nici sufletul nici constiinta).totul se termina in 7 min si exista sute de clinici bune.sa te mustre constiinta daca faci un copil neprogramat si pe jumatate dorit si sa-l chinui toata viata, ca de...erai tanara si fara minte. un copil are multe nevoi, nu numai sa-i dai viata.
0
23-05-2008, ora 00:00
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
nu sunt de acord cu avortul sub nici o forma. sunt atatea metode de contraceptie.nu sa omori un copil nevinovat!!! si sa mai ramai cu sufletul plin de suparare si vinovatie toata viata!! nu stiu cum de unele femei fac avorturi si nu au nici o treaba, nu se simt vinovate, ba chiar li se pare ceva normal.
0
17-02-2009, ora 09:36
liviutza2009
Nu este medic/terapeut
liviutza2009
salut! am si eu o nelamurire.am facut un control la un cabinet particular si mi sa spus ca sunt gravida in mai putin de 3 sapt si ca nu imi poate face chiuretaj pt ca e prea mic.sa mai astept o sapt si sa vin la el.a doua zi am fost la un spital din orasul meu, aveam o asistenta prietena acolo si ea a vb cu un doctor cu vechime si mau bagat la chiuretaj.nu am mai facut niciodata asa ceva si nici nu o sa mai fac! mi sa facut chiretajul cu anestezie totala si urmeaza ca in 2 zile sa ma duc iar la control cu un test de sarcina mia zis doctoru.de ce oare?sa fi fost embrionu prea mic si sa nul fi scos de acolo ?e posibil sa faci chiuretaj in 3 sapt?ma macina ideea ca nu la scos si ca sunt in continuare gravida si ca o sa trebuiasca sa ma chiureteze din nou.e posibil asa ceva? am avut sangerari dupa dar mici.iau antibiotice pt ca sunt pe tratament pt cronica renala.mai am un bebe.face 2 ani in aprilie.sunt tanara an 22 de ani si deabi am pt unu dar pt doi...imi poate raspunde si mie cineva va rog din suflet ca nu stiu mare lucru in domeniu.mai sunt gravida, e posibil sa faci chiuretaj in 3 saptamani? va rog raspundetimi si mie, va rog!
0
17-02-2009, ora 12:20
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
eu am crezut ca suntem intr-o epoca moderna, unde avem oameni destepti!! dar se pare ca m-am inselat!!! oare cum e posibil ca in anul 2009 sa nu stii de contraceptie si sa faci un avort? RUSINE!!!! daca nu iti doresti sa ai un copil, protejeaza-te!! e oribil ca se fac avorturi si ca nu ne mustra constiinta.
0
18-02-2009, ora 22:05
eu_mik
Nu este medic/terapeut
eu_mik
mesaju meu se adreseaza atat celor ce au postat o intrebare cat si celor care au dat niste raspunsuri vai mama lor.pentru cea care vrea sa stie de chiuretaj.se poate face ori cu anestezie totala, ori locala.in functie de anestezie este putin dureros.iar eu sunt de parere k un chiuretaj trb facut atunci knd chiar trb.iar pt cei care se plang k nu stim de metodele contraceptive...vreau sa va zic ceva...cu toate k m'am protejat...am ramas gravida.si am fost nevoita sa fac chiuretaj.un chiuretaj pe care nu mi l'am dorit da care a fost necesar.nu va mai dati aici mari stiutori.nu stii nimic.si in ziua in care ve'ti fi pusi in situatia de'a face un chiuretaj abea atunci sa va permiteti sa ne critati.si cum bine a zis cineva mai sus.decat sa stii k nu ai ce'i oferi mai bine nu'l faci...eu nu am putut sa'l tin atunci.dak venea cu 2-3 luni mai tarziu nu era pb...da in clipa aia nu sa putut.bagati'va mintile in cap si nu'i mai judecati pe altii.
0
19-02-2009, ora 00:02
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
auzi.voi care faceti avorturi si va laudati pe aici.!!!! in primul rand, referitor la ultimul mesaj, nu cred ca mai contau f mult 2-3 luni pt a tine un copilas in viata si nu pt a-l omori cu atata raceala si indiferenta.iar apoi, cred ca nu ai folosit metoda contraceptiva buna, draga, din moment ce te-ai protejat si tot ai ramas gravida, ai auzit de pilule sau de prezervativ? incearca si o sa vezi ca nu mai e nevoie de avort.si.apropo, puteai sa iei pilula de a 2-a zi daca era nevoie, decat sa recurgi la metode de 2 lei.
0
19-02-2009, ora 11:30
liviutza2009
Nu este medic/terapeut
liviutza2009
referitor la comentariul lui candycandy.draga, tu cred ca nu ai ce face acasa decat sa stai pe internet si sa gasesti cate un subiect de barfa in cate sa-ti bagi coada.asta e un site pt probleme legate de avort, nu e un site de barfa si ctitica.daca cineva a recurs la aceasta procedura cu care nici eu nu sunt de acord, sunt la primul si ultimul, dar pe care am fost nevoita sa il fac din multe motive pe care nu cred ca esti tu in masura sa le stii, nici pe ale mele nici pe ale altcuiva, inseamna ca a recurs la dreptul lui legal de libera alegere.tu nu ai alta treaba decat sa stai pe acest site si sa critici lumea care cere ajutor, care vrea sa afle mai mult sau pur si simplu sa dea informatii despre cazul lor altor femei.fa-ti o viata a ta si poate ai sa-ti dai seama despre ce inseamna acest site.nu mai sta sa critici lumea care cere informatii!poate nu stii prin ce trec aceste femei.vezi-ti intai paiu din ochiu tau si apoi uita-te la barna mea sau a altora!
0
19-02-2009, ora 12:03
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
ei uite ca n-ai ghicit!!!!!! nu caut subiect de barfa sau ce aberatii ai mai scris acolo!!!!!! fiecare e liber sa-si dea cu parerea, atunci mi-am dat-o si eu pe a mea? nu-ti convine? muta-te pe alt forum, site, ce vrei tu, ca sa fie lumea de acord cu tine si sa nu te mai enervezi, draga.se cunoaste ca ai numai 22 de ani si nu ai minte.imi pare rau ca deja ai un copilas, si ce s-ar fi intamplat daca si la el faceai un avort si nu-l aveai acum.? eu am un baietel de 2 ani si 8 luni si stiu f bine ce vorbesc aici...asa ca nu te trezi tu sau alta cu pacatul avortului pe cap, sa ma criticati de ciuda.!!!
0
19-02-2009, ora 12:39
liviutza2009
Nu este medic/terapeut
liviutza2009
nu conteaza varsta mea.nici tu nu esti mai departe ci dinpotriva..copilu meu e treaba mea si copilu tau e treaba ta.fiecare isi trage pacatele sale, iara intr-o zi cand vei fi pusa in fata unui avort "necesar" sa'ti aduci aminte de toate criticile tale de femeie sfanta si sa-ti dai seama de toate pietrele pe care tu le-ai aruncat in alte femei si ca si tu ai sa faci parte din ele mai devreme sau mai tarziu.eu pur si simplu nu inteleg ce cauti tu pe forumu asta...n-ai nici o informatie stai nene si citeste daca tot te mananca in cur subiectu, nu mai te baga ca musca in.k nai habar de viata ta da barem sa mai dai sfaturi.
0
19-02-2009, ora 15:00
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
sper sa nu fiu pusa in fata nici unui avort vreodata, mai ales "necesar" cum ii spui tu, vad ca scrii f urat, dar, na ce sa cer, probabil esti de la tara sau mai rau.eu draga stiu ce-i aia contraceptie si nu voi fi nevoita sa recurg la asemenea metode invechite, in plus, daca se va intampla, voi tine copilul, cum am facut si cu primul, inb fond, care e problema? pana si laura andresan, care e vedeta porno, la emisiunea ei de la B1, critica avorturile.iti dai seama atunci.pacat ca nu ai pic de cultura.si am mai scris, asta e parerea mea, asta o scriu, nu te baga tu repede ca nu am eu ce cauta pe forum, mai bine zis tu nu ai ce cauta cu exemplul tau prost care il dai prin faptul ca ai facut avort.tare as vrea sa te vad ce iti duce mintea, pt ca se vede prea bine.
0
19-02-2009, ora 22:06
eu_mik
Nu este medic/terapeut
eu_mik
mesak pt candycandy.bagati mintile in cap si nu te mai lega de altii...veziti de viata ta si de copilasu tau si nu ne mai crittica...in viata sunt momente in care trb sa faci ceva ce nu'ti doresti cu toate k e necesar...sa'ti zic si dc am intrerupt si dc mi'as fi dorit sa vina cateva luni mai tarziu?nu meriti sa'mi bat capu cu tine...iar faptu k stii atatea despre contraceptie dovedeste k ai avut nevoie de ea destul de timpuriu.nu o mai critica pe liviutza k nu esti in masura sa critici pe nimeni...poate esti doar o una din fetele taticului care nu a stiu ce's alea pb...eu in locu tau as inchide gurita si as privi in jos... nu m'as lauda cu stiintele mele.un copil nu iese numai planuit...mai iese si din greseala.nu'ti mai permite tu sa ma critici pe mine k dc am apelat la avort nu esti in masura sa critici pe cineva.poate nu stim noi atatea despre contraceptie.da macar.intrebam si noi...nu intai practicam si dupa ne interesam...iar dupa ce deja am crescut ne dam mari si tari si uitam k si noi am fost candva mici.iti mai zisai ce dovedeste faptu k stii atatea despre contraceptie.si ink ceva pt cultura ta generala.nu am facut'o cu indiferenta si raceala cum afirmi tu desi habar n'ai despre ce vb...din contra.da stiu k era necesar sa fac atunci.asa k nu ne mai critica tu...uitate intai ce esti tu si dupa permiteti sa ne critici pe noi.
0
19-02-2009, ora 22:19
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
of of of.cate minti inguste pe aici.cred ca va fi ultimul meu mesaj scris aici, la subiectul "chiuretaj", din 2 motive- unul ca m-am saturat sa ma "cert"cu niste capete fara carte, si altul, ca nici nu trebuia sa ma amestec in treburile murdare cum ar fi avortul.iar pt ela_mik, nici nu ma doare capul sa stiu motivele tale pt care ai ales sa faci o crima.si sa stii ca sunt informata de contraceptie pt ca asa trebuie oricine sa fie, sa nu crezi ca e asa cum ai scris tu, ca am avut nevoie de ea destul de timpuriu, eu in primul rand am 27 de ani si cred ca am avut suficient timp sa ma documentez si sa am grija.prin act sexual neprotejat te poti alege nu numai cu o sarcina nedorita, dar si cu multe boli cu transmitere sexuala, asa ca.riscati cat vreti, poate o sa va alegeti cu o candida sau mai stiu eu ce mancarime.ca mai bine va alegeati cu astea decat cu un copil care saracu a fost omorat inainte sa se nasca!! Si inca ceva- chiar cred ca voi intai practicati si apoi va interesati, nu invers, asa cum ai scris tu mai sus, iar avortul, asta dovedeste.Eu nu trebuie sa ma uit la cine sunt eu pt ca nu am mintea incarcata de astfel de pacate ca tine, eu am o familie normala, suntem fericiti si nu vb tu fara sa stii tot felul de aberatii!!! ce va mai place cearta si barfa...CATELOR!!!! astepty continuari la subiect, sigur nu vor lipsi.la cat de rele sunteti.
0
19-02-2009, ora 22:26
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
si un mic P.S.-pt ela_mik, din nou.Am vazut ce comntarii ai mai postat pana acum, toate au fost numai despre avort si ejeculare inauntru sau inafara, ti-a mai zis lumea in raspunsuri sa iei pastiule daca tot iti place sa o faca inauntru.sincer, mi-ar fi rusine in locul tau sa mai "deschid gura", nu vezi ca esti chiar varza? nu stiu ce educatie ai primit acasa, se vede ca nu prea s-a ocupat nimeni de tine.si mai cred ca ai max 18 ani!! daca nu, chiar 16-17, la modul cum scrii si ce faci.halal raspundere si cultura!!! de educatie nu mai zic nimik.
0
20-02-2009, ora 09:24
liviutza2009
Nu este medic/terapeut
liviutza2009
candycandy ce cauti tu aici mai femeie??din cauza ta pleaca membrii forumului ca existi tu pe el.stai mai femeie in banca ta nu te mai scarpina la neuron pe forumu asta ca esti prea proasta.probabil in viata de zi cu zi esti o prostituata si iei bani pt sex, sau o femeie usoara care se duce cu oricine.intr-un cuvant parerea pe care o faci despre tine este ca esti o zdreanta de femeie si o scorpie care nu merita atentie!
atata am avut de spus pt o persoana ca tine, jalnica si de prost gust.!!!!!!!!1
nu esti deloc desteapta cum te dai si stai linisistita ca fiecare primeste ce merita, nu-i tarziu, n-ai murit inca.
0
20-02-2009, ora 10:02
ramona29
Nu este medic/terapeut
ramona29
Buna ziua.Am si eu o intrebare, poate a mai trecut cineva prin asa ceva.Saptamana trecuta am facut un chiuretaj si la cateva zile am avut contact sexual neprotejat, exista riscu sa fiu din nou insarcinata, cand pot face un test de sarcina, trebuie sa astept intai sa vad daca imi vine CM?
0
20-02-2009, ora 10:57
liviutza2009
Nu este medic/terapeut
liviutza2009
ramona eu din cate am citit stiam ca nu este deloc indicat sa ai contact sexual imediat dupa un chiuretaj, tb sa astepti macar 2 sapt.daca s-a terminat in tine e posibil cred eu sa ramai.si eu am facut un chiuretaj akm 5 zile dar mi-e frica s-o fac, e rana deschisa acolo.nu te-a durut deloc?sau putin la inceput si apoi a trecut?
0
20-02-2009, ora 11:40
ramona29
Nu este medic/terapeut
ramona29
Nu, nu ma durut, dar acum vad ca am o scurgere roz, si vreau sa stiu daca pot face acum un test de sarcina sau e prea devreme...
0
20-02-2009, ora 13:37
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
pt liviutza2009.sa stii ca nu-mi bat capul cu inculte plouate ca tine.si nu bag de seama vocabularul tau de strada ce denota o educatie la pamant, ca, na, de aia ai si facut un avort, nesimtito ce esti, si apoi apari pe forum ca sa te lauzi.Anyway, eu am o faimile, unh copil de aproape 3 ani si nu e cazul sa fac avort, nu am facut nici inainte de casatorie, cu atat mai mult acum.deci iata si raspunsul ca nu sunt nici prostituata, mai ales eu sa merg cu oricine, care...sunt f f mandra ca nu am avut decat un singur barbat in viata mea, adik pe sotul meu, eu nu sunt o catea ca tine care face avorturi, deci cred ca descrierea care ai postat-o in comentariu era a ta.:)))))) si inca un ultim lucru-referitor la ce ai scris-ca fiecare primeste ceea ce merita.vreau sa te anunt ca asteapta-te la pedeapsa crimei pe care ai facut-o, ca ai omorat un sufletel fara vina ca l-a dat D-zeu inauntru la o haimana.ce iti poate cere tie omul daca asta ai vazut in familie si asta ai fost invatata.mai bine pleaca de pe site ca sa nu mai dai sfaturi si exemple proaste de AVORT!!
0
20-02-2009, ora 15:00
liviutza2009
Nu este medic/terapeut
liviutza2009
idioato, asta e un forum despre avorturi!
oameni ca tine nu merita atentie.
0
20-02-2009, ora 15:08
eu_mik
Nu este medic/terapeut
eu_mik
candycandy dc nu ai zis asa de la inceput?de unde era sa visam noi k esti calugarita :))) bagati mintile in cap si ai grija de sufletelu ala micut de il ai si nu'ti mai baga nasu prin alte chestii...pt stiinta ta fac 20 de ani.dak noi suntem catele tu ce crezi k esti?iti permiti sa ne critici si tu esti ceva mai rau decat noi.stii faza aia draguta :)) cu cine se scuza se acuza...mai discum despre asta.veziti de viata ta si de copilasu tau si lasa'ne pe noi in nestiinta noastra.nu meriti sa ne aruncam pe tine nici macar.stii continuarea.
0
20-02-2009, ora 15:18
liviutza2009
Nu este medic/terapeut
liviutza2009
pt ramona29...eu cred ca este prea devreme pt test, poti sa-l faci dar si daca esti nu cred ca o sa-ti iasa pozitiv.mai asteapta si fa-l sau dute la un ginecolog.si mie mi-a curs un lichid maroniu dar am inteles ca ar fi un lichid de curatare si ca la majoritatea le-ar curge.iti doresc sa nu fii ramas gravida dar ca sa nu mai treci prin ce-ai trecut te sfatuiesc sa nu mai faci sex neprotejat sau cel putin sa te feresti.eu nu st de acord cu avorturile, a fost primul si ultimul din viata mea.regret ca s-a intamplat, dupa ce l-am facut am avut mari regrete, daca as intoarce timpu cu 5 zile l-as face, l-as lasa sa creasca.
0
20-02-2009, ora 23:27
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
halal cultura!! uite ce inseamna sa fii calugarita dupa parerea lui ela_mik.inseamna sa nu ai decat un barbat in viata ta si atat!!! imi dau seama ca am "gresit" in fata voastra pt ca nu am avut mai multi parteneri sexuali, pt ca nu am facut sex neprotejat atat incat sa fac un avort.ce sa fac? "imi pare rau" ca duc o viata cat de cat normala si am grija de mine.auziti.voi care va jucati acum cu avorturile...cred ca atunci cand veti vrea cu adevarat sa aveti copii, nu o sa mai reusiti, tocmai din cauza avorturilor facute.si nu...nu sunt mai rau ca voi deloc.imi stiu viata si ce am facut dsi fac in ea si sunt f mandra ca nu am facut chestii de genul avort.faza e, ca la varsta voastra e prea devreme pt a sti ceva, nici eu nu-s cu mult mai in varsta ca voi, dar oricum, sunt mai coapta la minte.oare ce ar zice mamele vostre, familiile, daca ar sti ca ati facut un avort? bravo...sau.rusine?
0
21-02-2009, ora 22:17
eu_mik
Nu este medic/terapeut
eu_mik
candva afirmai k sotu tau a fost primu ;)) te'ai referit cumva la faptu ca a fost primu la rand sau cum?de ce ai tu impresia ca noi am avut mai multi ?eu sincer nu cred ca esti asa curata cum te lauzi tu... nu e probleme ta cati barbati am avut noi, sau cate avorturi am facut...iti repet ca la copilasi mici sau ca la prosti...veziti de viata ta si daca nu te simti in stare sa dai un sfat/raspuns...stai draqu in banca ta.lasa'ne in pace pe noi nestiutorii...si veziti tu de viata ta cu tot...nu avem nevoie pe un site unde lumea cauta raspunsuri/informatii de persoane ca tine.incep sa cred mai mult ca nu meriti sa fii mama...si iti repet iar...in viata sunt lucruri care trb sa le faci chiar daca nu vrei.da mi'e greu sa'ti explic asta tie...desi ai varsta de o ai nu ai pic de minte.te sfatuiesc sa'ti vezi de viata ta si sa ne lasi in pace...data viitoare promit ca nu mai vb frumos cu tine.nu mai face tu comentarii la adresa noastra...lasa'ne pe noi sa pacatuim, lasa'ne in pace cu constiinta noastra si vezi de viata ta perfecta...cu toate ca am impresia ca doar copilasu tau e cel care'ti aduce fericire si nu viata pe care o duci...hai vezi'ti de viata ta te rog frumos...
0
23-02-2009, ora 15:43
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
pt ela_mik. uite ca am vrut sa renunt prin a mai scrie mesaje pt tine sau altele de aici care s-au luat de mine pt ca sunt impotriva avortului.dar am zis totusi sa te "lamuresc" la niste chestii pt ca am observat f bine ca habar nu ai sa citesti si iti spun sincer sa repeti clasele primare, ca sa inveti si tu sa citesti corect, nu sa te faci de ras? iti spun asta pt ca tu ai zis ca sotul meu a fost primul.unde am scris eu asa ceva? am scris ca a fost primul si singurul, nu cum ai scris mai sus ca a fost"primul la rand". Se vede ca ai o nesimtire iesita din comun, si iti spun ca, chiar sunt curata asa cum ma "laud", asa ca poti sa crapi deciuda ca tu ai lucruri murdare pe creier cum ar fi avortul, si sincer cred ca de asta esti asa revoltata pt ca suferi de o depresie in urma lui, cum se intampla la cele mai multe femei, te roade constiinta, nu ai liniste pt ca ai pacatul asta pe cap si stii ca vei plati pt el mai devreme sau mai tarziu, pt ca D-zeu e MARE si mai mergi la biserica, sa afli, in caz ca nu stiai, ca El a lasat copilasii ca un dar nu ca sa-i omoare una ca tine, ca este mare pacat.sigur ti-ar trebui sa discuti cu un preot cu har, sa te spovedesti.Si inca ceva."draga" referitor ca nu merit sa fiu mama, cum ai scris.vezi ca stiu cazuri, care, in urma unui avort, femeile au ramas sterile.asa ca.ai grija ce vb pt ca ti se poate intoarce cand nu te astepti.inca ai 20 de ani, adik experienta de viata ZERO, macar eu am o familie cat se poate de normala, si nu
umai copilul meu imi aduce fericire, iarasi, cum ai afirmat tu, neavand ce sa scrii, ci totul, multumesc BUNULUI D-ZEU ca am un sot grozav, care ma ajuta si este alaturi de mine, un copilas sanatos si destept, iar eu sanatoasa si ma rog sa-mi dea putere sa-mi cresc copilul.Asa ca am pus punct aici, nu ma mai cobor la nivelul nimanui, imi vad de viata mea asa cum au afirmat vreo 2 pe aici.si.va las in prostia voastra si in pacatele voastre.Eu cand am dat primul raspuns la acest subiect, adik despre chiuretaj, stiam ca sunt libera sa zic ce vreau, nu mai suntem pe vremea comunismului.Dar altele ca voi.niste cate de la tara.
0
23-02-2009, ora 16:15
giorgi20
Nu este medic/terapeut
giorgi20
buna ziua, am si eu o nelamurire si va rog din suflet sa-mi raspundeti, am 20 d anii si acum un an an facut un chiuretaj, menstruatia imi venea o luna da doua nu, si as dori sa stiu daca mai pot ramane gravida din nou acum imi doresc foarte mult un copil si tot incerc de cinci luni sa raman.va rog sa-mi raspundeti sau macar sa-mi spuneti parerea dvs pt k ma sperie gandul k nu as mai putea avea copii vreodata.
0
23-02-2009, ora 22:08
eu_mik
Nu este medic/terapeut
eu_mik
pt candy...ma femeie tu ori esti proasta ori te prefaci?mai dute draqu cu afirmatiile tale si lasa'ne in pace...ce kkt tot te bagi tu in viata mea?una doua ca avoturi pacate etc...mai dute draqu de aici si lasa'ma ca sunt satula de fete curate ca tine...si spre uimirea ta idioat'o stiu bine sa citesc.prea te lauzi ca esti cuminte si ca ai de toate...vezi'ti draqu de viata ta si nu te mai lega de a mea.iar in ziua in care ai sa treci prin ce'am trecut eu...cand vei avea experienta mea atunci sa'ti permiti sa vb cretino...eu ti'am zis sa te potolesti ca nu mai vb frumos cu tine...hai sa intelegi ceva...poate am eu 20 de ani da am ceva mai multa minte ca tine...decat sa ajung sa ma prostituiez ca sa'mi cresc copilu sa vad ca nu am ce'i oferi mai bine asa...nu te mai amesteca tu si nu ne mai da lectii de viata ca nu esti tu cine stie ce... nu esti decat o zdreanta ascunsa in straie de fata cuminte...nu te mai da aici mare ingeras esti doar o curva penala care nu face alceva decat sa incerce sa'si ascunda pacatele.mai lasa'ma draqu cu constiinta.da nu am ce sa'ti explic eu tie esti atat de proasta si de batuta in cap ca nu stii sa citesti si sa asimilezi ce citesti...veziti draqu de viata ta si mai lasa'ne...incepi sa ma superi cu afirmatiile tale...iti repet pt ultima oara nu am chef sa te mai suport asa ca dute'n mortii tai si lasa'ma in pace cu morala.daca esti atat de idioata sa nu intelegi ca am avut motive intemeiate de am recurs la asa ceva imi pare rau pt tine da asculta la mine ca esti pe dinafara rau...daca tot esti asa fericita ce faci aici spume?mai studiaza si tu putina psihologie si mai lasa'ne...nu ne mai lua ca nu te cobori la nivelu nostru ca nu'i nimic de capu tau si nu esti in masura sa vb tu si sa ne dai noua lectii de morala.ai grija de familia ta acolo si nu ne mai face capu calendar...in cazu in care nu stii asta este un site pt ajutor nu pentru reprosuri de curve.si iti repet iar ca esti proasta si nu pricepi.daca poti da un sfat prietenesc fara ura sau reprosuri in el fa'o daca nu taci in rasa matii din gura ca ai inceput sa ma strezi...vezi'ti de viata ta perfecta si lasa'ne pe noi cei pacatosi in pace...zdreanto
0
23-02-2009, ora 22:09
eu_mik
Nu este medic/terapeut
eu_mik
pt georgi20, sfatu meu e sa te duci la un doctor...asa e cel mai bine si cel mai sigur...sper sa o faci si sa treci sa lasi si un msg dupa sa ne zici ce ai facut.pup bafta
0
23-02-2009, ora 22:12
eu_mik
Nu este medic/terapeut
eu_mik
P.S pt candy invata sa scrii iubita ca mananci litere ;))
Adaugă un comentariu / răspuns
121 comentarii 12 ..... 4 5 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: