la cate zile dupa chiuretaj vine menstruatia?

la cat timp dupa chiuretaj este posibil sa vina ciclul menstrual?
3 comentarii

buna ziua! am si eu o problemA in legatura cu chiuretajul. acum 2 saptamani am avut o sangerare intermenstruala cu cheaguri. am fost la medic ginecolog si mi-a spus ca este din cauza unei dereglari hormonale si ca este nevoie sa imi faca un chiuretaj pt a opri sangerarea.apoi mi-a prescris clyndamicin, motilium pentru o sapt si anticonceptionale belusha dupa 5 zile de la chiuretaj.dupa chiuretaj am avut o sangerare mica cateva zile. la 2 sapt am fost la control si mi-a spus dr ca sunt bine, dar mi-a aratat ca invca mai sangerez putin(acasa nu mai averam nimic). de cand m-am intors de la medic, adica 2 zile, tot sangerez putin.ce parere aveti? cand se va opri?este menstruatie? pt ca acum nu sunt la pastilutele placebo cand ar trebui sa am menstruatie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16LO-FEMENAL
- 4marvelon 28.. menstruatie oprita
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 5pot ramane insarcinata?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 3sangerare de nidatie sau menstruatie?
- 8Urinari cu sange si sani durerosi
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 6mentruatii cam ciudate...un rasp va rog:(
- 10buna seara, am nevoie urgent de un sfat
- 5Dureri in zona subratului
- 1ciclu regulat cu ajutorul acidului folic
- 18Am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar tot intarzie menstruatia
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 18ciclu menstrual
- 1Ciclul menstrual si antibioticele
- 1SOPC si dereglari ale ciclului menstrual
- 2Ciclu Menstrual
- 9Ciclul menstrual si sexul
Mai multe informații despre: Avortul chirurgical prin dilatatie si chiuretaj ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: