la cate zile dupa chiuretaj vine menstruatia?

la cat timp dupa chiuretaj este posibil sa vina ciclul menstrual?
3 comentarii

buna ziua! am si eu o problemA in legatura cu chiuretajul. acum 2 saptamani am avut o sangerare intermenstruala cu cheaguri. am fost la medic ginecolog si mi-a spus ca este din cauza unei dereglari hormonale si ca este nevoie sa imi faca un chiuretaj pt a opri sangerarea.apoi mi-a prescris clyndamicin, motilium pentru o sapt si anticonceptionale belusha dupa 5 zile de la chiuretaj.dupa chiuretaj am avut o sangerare mica cateva zile. la 2 sapt am fost la control si mi-a spus dr ca sunt bine, dar mi-a aratat ca invca mai sangerez putin(acasa nu mai averam nimic). de cand m-am intors de la medic, adica 2 zile, tot sangerez putin.ce parere aveti? cand se va opri?este menstruatie? pt ca acum nu sunt la pastilutele placebo cand ar trebui sa am menstruatie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatie dupa postinor
- 3sangerare dupa chiuretaj
- 2este normal sa ai mensruatie de doua ori intr-o luna?
- 89Postinor si efectele sale adverse
- 4ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 6medicament ptr dureri menstruale
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 15ajutor!! sunt sau nu din nou insarcinata?
- 4menstruatia dupa anticonceptionale cerazette
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 6In ultimele 2 luni mi-a venit ciclu cu cel mult 10 zile mai devreme
- 10Sunt insarcinata sau nu? Solicit un raspuns cat mai rapid
- 7sunt insarcinata?
- 2ciclu neregulat sau regulat
- 6Mi-a intarziat menstruatia si nu mi s-a mai intamplat niciodata.
- 2Ciclu Menstrual
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 2Ameteli stari de voma frisoane
Mai multe informații despre: Avortul chirurgical prin dilatatie si chiuretaj ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: