la cate zile dupa chiuretaj vine menstruatia?
la cat timp dupa chiuretaj este posibil sa vina ciclul menstrual?
3 comentarii
buna ziua! am si eu o problemA in legatura cu chiuretajul. acum 2 saptamani am avut o sangerare intermenstruala cu cheaguri. am fost la medic ginecolog si mi-a spus ca este din cauza unei dereglari hormonale si ca este nevoie sa imi faca un chiuretaj pt a opri sangerarea.apoi mi-a prescris clyndamicin, motilium pentru o sapt si anticonceptionale belusha dupa 5 zile de la chiuretaj.dupa chiuretaj am avut o sangerare mica cateva zile. la 2 sapt am fost la control si mi-a spus dr ca sunt bine, dar mi-a aratat ca invca mai sangerez putin(acasa nu mai averam nimic). de cand m-am intors de la medic, adica 2 zile, tot sangerez putin.ce parere aveti? cand se va opri?este menstruatie? pt ca acum nu sunt la pastilutele placebo cand ar trebui sa am menstruatie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60Intarzierea menstruatiei
- 16LO-FEMENAL
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 121chiuretaj - informatii
- 2dupa avort am o scurgere maronie insotita de o durere de burta in partea de jos
- 5sunt sau nu.. menstruatia mi s-a terminat acum o luna
- 3sarcina pierduta, chiuretaj de doua ori... HPV?
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 18problema cu prietena mea
- 8insarcinata???-ajutati ma va rog mult de tot
- 6ce pot sa fac sa mi vina ciclul?
- 3sangerare de nidatie sau menstruatie?
- 15ajutor!! sunt sau nu din nou insarcinata?
- 6Nu mi-a mai venit ciclul de vreo 4 luni, desi mentionez ca nu sunt insarcinat
- 13cu cate zile pot sa fac dragoste inainte de menstruatie?
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 3chiuretaj in urma unei sarcini oprite din evolutie si avortul spontan
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 1Chiuretaj
Mai multe informații despre: Avortul chirurgical prin dilatatie si chiuretaj ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: