Contact sexual fara penetrare și fără ejaculare
Acum o luna el a încercat sa introducă penisul în vagin, dar nu a mai făcut o din cauza ca ma durea. Nu avea prezervativ. Nu a ejaculat. Totuși a existat atingerea dintre capul penisului lui și vaginul meu. E posibil sa rămân însărcinata? A 3a zi după asta mi a venit ciclul. De obicei ciclul meu vine după 25 de zile dar mâine e a27a și nu a venit. Sunt însărcinata? Sunt virgina. Ajutați ma va rog.
2 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa faceti un test de sarcina
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam sa faceti un test de sarcina
Echipa Medicala Marie Stopes
Poți rămâne însărcinată doar din atingerea penisului de vagin, fără ejaculare?
• Teoretic, da, dar șansele sunt extrem de mici.
De ce? Pentru că lichidul pre-ejaculator (care poate fi prezent chiar și fără ejaculare vizibilă) poate conține spermatozoizi, dar într-o cantitate foarte mică.
• Dacă nu a existat penetrare reală și nici ejaculare în apropierea vaginului, riscul este aproape zero.
• Teoretic, da, dar șansele sunt extrem de mici.
De ce? Pentru că lichidul pre-ejaculator (care poate fi prezent chiar și fără ejaculare vizibilă) poate conține spermatozoizi, dar într-o cantitate foarte mică.
• Dacă nu a existat penetrare reală și nici ejaculare în apropierea vaginului, riscul este aproape zero.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4prima experienta sexuala poate duce la modificarea greutatii?
- 5prima oara act sexual
- 4jocuri sexuale cu frisca
- 3Probleme sangerare la dezvirginare
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 1Cum este recomandat actul sexual...cu sau fără prezervativ ? Cum atenuez din durere ?
- 5lamuriti-ma si pe mine! va rog - cand dadeam sa penetrez partenera revenea fleasca
- 2Posibila sarcina? Virginitate
- 9Primul act sexual
- 1Petting si lichidul preejaculator
- 2Ajutor - lichid preejaculator
- 6Ciclu scurt
- 1Sarcina?
- 4Sarcina?
- 1Problema in timpul actului sexual
- 4Dezvirginare si sarcina
- 1Pregătit pentru relații sexuale
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator sexul pentru prima data jocurile sexuale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: