contracept m - Oare poate avea acelasi efect ca si anticonceptionalele hormonale?
Buna, intrebarea mea se refera la utilizarea contraceptivului sus-mentionat. Va rog sa+mi spuneti daca este ceva sigur, pana acum am auzit numai de bine, dar ce ma deranjeaza putin este ca de fapt este un fel de dezinfectant-spermicid. Oare poate avea acelasi efect ca si anticonceptionalele hormonale ;
4 comentarii
Contracept m este un contraceptiv local, spermicid. Acest tip de contraceptive nu au nici pe departe eficienta contraceptivelor hormonale(spermicidele au eficienta 60-65% iar contraceptivele orale combinate 99, 9%).
va multumesc mult ca ati fost atat de ferm cu raspunsul, va doresc numai bine.
As mai avea o intrebare. In curand vreau sa raman insarcinata cu al doilea copil. Nu mai iau anticonceptionale din luna februarie. Insa sotul meu se trateaza cu anticoagulant, Sintrom 4 mg, jumatate de pastila pe zi, pt ca anul trecut a avut tromboza venoasa profunda, la 33 de ani, si dupa parerea dr se va trata tot restul vietii. Intrebarea mea se refera la, daca acest anticoagulant are efect negativ asupra calitatii spermei, si inclusiv asupra produsului conceptiei, asupra viitorului copil ???
A doua intrebare ar fi, cam ce analize medicale ar trebui sa efectuez eu, ca posibila mamica ? Va multumesc.
As mai avea o intrebare. In curand vreau sa raman insarcinata cu al doilea copil. Nu mai iau anticonceptionale din luna februarie. Insa sotul meu se trateaza cu anticoagulant, Sintrom 4 mg, jumatate de pastila pe zi, pt ca anul trecut a avut tromboza venoasa profunda, la 33 de ani, si dupa parerea dr se va trata tot restul vietii. Intrebarea mea se refera la, daca acest anticoagulant are efect negativ asupra calitatii spermei, si inclusiv asupra produsului conceptiei, asupra viitorului copil ???
A doua intrebare ar fi, cam ce analize medicale ar trebui sa efectuez eu, ca posibila mamica ? Va multumesc.
va-rog sa-mi spuneti ca in cazul in care dupa un act sexual neprotejat, in maxim 72 de ore iau pastilele de Postinor, si totusi se instaleaza sarcina, astava fi o sarcina normala, sau nu ?
Va rog sa-mi raspundeti si pe intrebarea din 05.06., ca este foarte important. Va multumesc.
Va rog sa-mi raspundeti si pe intrebarea din 05.06., ca este foarte important. Va multumesc.
in cazul in care ai ramas insarcinata medici nu recomanda sa pastrezi copilul pentru ca aceasta pasila contina f multii hormonii. eu fara sa stiu ca am ramas am luat aceasta pastila si nu am putut tine sarcina
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 3contraceptive
- 5contraceptivele se pot lua doar din prima zi de menstruatie?
- 5Sangerari dupa ce s-a terminat menstruatia
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 7Curatire genitala
- 3pilulele karisa cand incep sa fie eficiente?
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 5am uitat o pastila in cursul lunii si nu stiu cand
- 13Intrebare pentru un medic ginecolog: pot sa iau harmonet?
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 3surprize din partea anticonceptionalelor:(
- 6anticonceptionale + bere, tigari?
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 4anticonceptionale
- 0karissa si caderea parului
- 11ingrijorare din cauza escapelle
- 17pilula contraceptiva
- 4Sarcina?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: