Problema anticonceptionale Belara

Buna, am inceput in urma cu 10 zile sa iau anticonceptionalele Belara in urma unei vizite la ginecolog. Bineinteles ca am inceput sa le iau in prima zi de menstruatie.doar ca aceasta nu s-a oprit si a tinut cam 8 zile, iar de 2 zile e o substanta maronie si in cantitati destul de reduse, insa in a 9 zi am avut contact sexual( protejat si cu prezervativ) si am simtit o durere usoara in partea stanga urmata de o scurgere destul de consistenta de sange care s-a oprit in cateva ore, acum in continuare e acea substanta maronie.
Cam de 4 zile am si o stare usoara de greata si tot o usoara durere de cap.
Eu am mai luat si in trecut anticonceptionale dar nu am avut probleme cu ele( luam altceva nu Belara)
Stiu ca se mai intampla sa apara reactii adverse, de asta nici nu m-am dus la medic sa-i povestesc.am citit ca in general oricum se recomanda terminarea primului blister pentru a se vedea daca nu se opresc reactiile adverse.
Astept un sfat. daca e bine sa astept pana la sfarsitul blisterului si sa vad ce se intampla sau sa ma duc mai repede la doctor.ce credeti???
Cam de 4 zile am si o stare usoara de greata si tot o usoara durere de cap.
Eu am mai luat si in trecut anticonceptionale dar nu am avut probleme cu ele( luam altceva nu Belara)
Stiu ca se mai intampla sa apara reactii adverse, de asta nici nu m-am dus la medic sa-i povestesc.am citit ca in general oricum se recomanda terminarea primului blister pentru a se vedea daca nu se opresc reactiile adverse.
Astept un sfat. daca e bine sa astept pana la sfarsitul blisterului si sa vad ce se intampla sau sa ma duc mai repede la doctor.ce credeti???
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sterilet sau pilule?
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 6alte pastile diminueaza efectul anticonceptionalelor?
- 10mi-a curs o secretie maronie am inceput sa iau anticonceptionale
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 18Trebuie sa fac pauza 7 zile chiar daca imi vine ciclu dupa 4 zile?
- 4au trecut 12 ore de cand trebuia sa ia pilula
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 10Cauzele intarzierii ciclului menstrual
- 3Mi-am incurcat anticonceptionalele! Va rog ajutati-ma!!!!
- 8anticonceptionale fara intrerupere, efecte..
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 10Absenta menstruatie
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 1temperatura inainte de menstuatie
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 0Escapelle peste sarcina deja instalata
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 0Prima pastila anticonceptionala
Mai multe informații despre: Menstruatia Administrarea contraceptivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: