Sex in a 5-a zi dupa pastile
Buna ziua,
Am inceput sa iau din nou pastile (Karissa) dupa o pauza de cateva luni. Am luat prima pastila in prima zi de ciclu iar dupa a cincea zi am facut sex neprotejat, cu ejaculare. Cum e mai bine sa fac in acest caz? Sa iau pastila de a 2-a zi? Daca da, iau deodata cu anticonceptionalele? Sau le intrerup?
Am inceput sa iau din nou pastile (Karissa) dupa o pauza de cateva luni. Am luat prima pastila in prima zi de ciclu iar dupa a cincea zi am facut sex neprotejat, cu ejaculare. Cum e mai bine sa fac in acest caz? Sa iau pastila de a 2-a zi? Daca da, iau deodata cu anticonceptionalele? Sau le intrerup?
4 comentarii
Daca iei anticonceptionale pt ce sa mai iei pastila de a doua zi? Ia mai departe anticonceptionalele si e ok, esti protejata.
Am pus intrebarea pentru ca aveam impresia ca protejarea apare abia dupa a 7-a zi.
Atunci cand incepi administrarea primei folii din prima zi de menstruatie, atunci esti protejata din prima zi. Erai protejata si nu ai motive de ingrijorare.
Numai in cazul in care iei prima pilula in ziua 2, 3, 4, 5 esti protejata dupa 7 zile.
Numai in cazul in care iei prima pilula in ziua 2, 3, 4, 5 esti protejata dupa 7 zile.
Bună, aseară am avut contact sexual, iar azi e ultima pilulă de a doua zi, pastile karissa, urmează cele 7 zile de menstruație e vreo problema ce părere aveți? Ma va proteja?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
- 3contraceptiv potrivit
- 4pot lua aniticonceptionale si fara a ma duce la ginecolog?
- 3sunt ingrijorata... intr-o seara am piedut o pastila dar in aceea seara am luat-o pe urmatoarea
- 4contraceptia - cat de sigura este?
- 10anticonceptionale Yasmine cum se iau?
- 3anticonceptionale yasmin - mai devreme sau mai tarziu fata de ora stabilita
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 7anticonceptionale.urgent..
- 5organe genitale inflamate
- 4iau yasmin de 2 ani jum si nu am facut pauza deloc
- 10regulon contraceptiv
- 5Ce se poate intampla? sunt riscuri de a ramane insarcinata?
- 7duphaston
- 8anticonceptionale
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 6se poate ca sa intrerup blisterul dupa ce am luat a 14-a pastila?
- 1pot lua contracept m la menstruatie?
- 13 pastile de yasmin intr-o zi
- 0prima pastiluta YAZ si ma simt foarte rau
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: