Sex in a 5-a zi dupa pastile
Buna ziua,
Am inceput sa iau din nou pastile (Karissa) dupa o pauza de cateva luni. Am luat prima pastila in prima zi de ciclu iar dupa a cincea zi am facut sex neprotejat, cu ejaculare. Cum e mai bine sa fac in acest caz? Sa iau pastila de a 2-a zi? Daca da, iau deodata cu anticonceptionalele? Sau le intrerup?
Am inceput sa iau din nou pastile (Karissa) dupa o pauza de cateva luni. Am luat prima pastila in prima zi de ciclu iar dupa a cincea zi am facut sex neprotejat, cu ejaculare. Cum e mai bine sa fac in acest caz? Sa iau pastila de a 2-a zi? Daca da, iau deodata cu anticonceptionalele? Sau le intrerup?
4 comentarii
Daca iei anticonceptionale pt ce sa mai iei pastila de a doua zi? Ia mai departe anticonceptionalele si e ok, esti protejata.
Am pus intrebarea pentru ca aveam impresia ca protejarea apare abia dupa a 7-a zi.
Atunci cand incepi administrarea primei folii din prima zi de menstruatie, atunci esti protejata din prima zi. Erai protejata si nu ai motive de ingrijorare.
Numai in cazul in care iei prima pilula in ziua 2, 3, 4, 5 esti protejata dupa 7 zile.
Numai in cazul in care iei prima pilula in ziua 2, 3, 4, 5 esti protejata dupa 7 zile.
Bună, aseară am avut contact sexual, iar azi e ultima pilulă de a doua zi, pastile karissa, urmează cele 7 zile de menstruație e vreo problema ce părere aveți? Ma va proteja?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 5Se poate instala o sarcina in ultimele zile de anticonceptionale?
- 5am mare nevoie de ajutor... am luat 3 ani Karissa
- 7Curatire genitala
- 9astept parerea unui medic urgent. prezervativ spart in timpul actului
- 7Yasmine - se poate incepe un blister unul dupa altul?
- 4Urgent raspundeti care stiti - pot ramane gravida?
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 4cand pot sa fac sex neprotejat?
- 3Anticonceptionalele yaz!va rog
- 4va rog sa ma ajutati
- 20Anticonceptionale
- 5anticonceptionale de la ginecolog sau la un planning familial?
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 1Am uitat sa iau Mercilon dupa pauza de 7 zile
- 0Problema anticonceptionale Belara
- 0antonconceptionalele yasmin
- 2Urgent! Pauza mai mare de 7 zile intre blistere. Ce trebuie sa fac?
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: