Sex in a 5-a zi dupa pastile
Buna ziua,
Am inceput sa iau din nou pastile (Karissa) dupa o pauza de cateva luni. Am luat prima pastila in prima zi de ciclu iar dupa a cincea zi am facut sex neprotejat, cu ejaculare. Cum e mai bine sa fac in acest caz? Sa iau pastila de a 2-a zi? Daca da, iau deodata cu anticonceptionalele? Sau le intrerup?
Am inceput sa iau din nou pastile (Karissa) dupa o pauza de cateva luni. Am luat prima pastila in prima zi de ciclu iar dupa a cincea zi am facut sex neprotejat, cu ejaculare. Cum e mai bine sa fac in acest caz? Sa iau pastila de a 2-a zi? Daca da, iau deodata cu anticonceptionalele? Sau le intrerup?
4 comentarii
Daca iei anticonceptionale pt ce sa mai iei pastila de a doua zi? Ia mai departe anticonceptionalele si e ok, esti protejata.
Am pus intrebarea pentru ca aveam impresia ca protejarea apare abia dupa a 7-a zi.
Atunci cand incepi administrarea primei folii din prima zi de menstruatie, atunci esti protejata din prima zi. Erai protejata si nu ai motive de ingrijorare.
Numai in cazul in care iei prima pilula in ziua 2, 3, 4, 5 esti protejata dupa 7 zile.
Numai in cazul in care iei prima pilula in ziua 2, 3, 4, 5 esti protejata dupa 7 zile.
Bună, aseară am avut contact sexual, iar azi e ultima pilulă de a doua zi, pastile karissa, urmează cele 7 zile de menstruație e vreo problema ce părere aveți? Ma va proteja?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 15karissa
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 4Am luat anticonceptionale 1 an jumate fara pauza!
- 3Novinete.. am sarit o pastila
- 3din ce zi pot sa incep sa utilizez contraceptive?
- 3am calculat gresit pauza la anticonceptionale karissa
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 15melleva 35
- 4iau prima oara anticonceptionale
- 2dupa avort medicamentos cand pot lua anticonceptionale
- 7Pauza anticonceptionale si sexul neprotejat
- 3Intarzierea pastilelor contraceptive.
- 12pot ramane insarcinata?
- 6ce anticonceptionale imi recomandati?
- 0Anticonceptionale fara pauza...
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 2Contraceptive Logest
- 0Anticonceptionale intr-o zi oarecare
- 1Nu stiu cum sa incep anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: