Cum se alege Diafragma potrivita?

Buna ziua,
Urmez de 1 an si jum metoda de contraceptie cu anticonceptionalele Belusha dar sunt fumatoare si nu mai vreau sa imi asum riscurile legate de asocierea fumatului cu pastilele deci am incetat sa le mai iau.
Caut un alt mijloc de a ma proteja de sarcina, fara a folosi metode pe baza de hormoni.
Sunt ovulele spermicide sigure ca si mijloace de protectie? sau trebuie mereu combinate cu un alt mijloc( diafragma, prezervativ?)
Diafragma -necesita control la ginecolog inainte de a o cumpara? sau ma poate sfatui direct la farmacie? m-am documentat un pic si observ ca exista in cateva marimi nu doar una singura. Se poate sa ma sfatuiti, va rog, de care tip/ marime sa imi cumpar? ( am 1.65 inaltime si 56 de kilograme)
Multumesc anticipat.
Urmez de 1 an si jum metoda de contraceptie cu anticonceptionalele Belusha dar sunt fumatoare si nu mai vreau sa imi asum riscurile legate de asocierea fumatului cu pastilele deci am incetat sa le mai iau.
Caut un alt mijloc de a ma proteja de sarcina, fara a folosi metode pe baza de hormoni.
Sunt ovulele spermicide sigure ca si mijloace de protectie? sau trebuie mereu combinate cu un alt mijloc( diafragma, prezervativ?)
Diafragma -necesita control la ginecolog inainte de a o cumpara? sau ma poate sfatui direct la farmacie? m-am documentat un pic si observ ca exista in cateva marimi nu doar una singura. Se poate sa ma sfatuiti, va rog, de care tip/ marime sa imi cumpar? ( am 1.65 inaltime si 56 de kilograme)
Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4postinor si contraceptive!
- 5sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula?
- 4cum sa nu mai raman gravida
- 2metoda contraceptiva...
- 3am nevoie de protectie suplimentara?
- 3de cate contacte sexuale as avea, sunt protejata tot timpul...
- 3metoda de contraceptie potrivita
- 7sindromul raynaud si nu am voie anticonceptionale
- 6Am o rana pe col ce trebuie cauterizata.. sa iau sau nu anticonceptionale?
- 3metode de contraceptie sigure
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 33Nelamuriri Artizia
- 2sarcina la menopauza
- 40Contraceptia un pacat ?
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 1ceaiuri de slabit in perioada premergatoare sarcinii
- 0ovule contraceptive
- 7contraceptie raspuns urgent
Mai multe informații despre: contraceptia diafragma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: