Cum se alege Diafragma potrivita?
Buna ziua,
Urmez de 1 an si jum metoda de contraceptie cu anticonceptionalele Belusha dar sunt fumatoare si nu mai vreau sa imi asum riscurile legate de asocierea fumatului cu pastilele deci am incetat sa le mai iau.
Caut un alt mijloc de a ma proteja de sarcina, fara a folosi metode pe baza de hormoni.
Sunt ovulele spermicide sigure ca si mijloace de protectie? sau trebuie mereu combinate cu un alt mijloc( diafragma, prezervativ?)
Diafragma -necesita control la ginecolog inainte de a o cumpara? sau ma poate sfatui direct la farmacie? m-am documentat un pic si observ ca exista in cateva marimi nu doar una singura. Se poate sa ma sfatuiti, va rog, de care tip/ marime sa imi cumpar? ( am 1.65 inaltime si 56 de kilograme)
Multumesc anticipat.
Urmez de 1 an si jum metoda de contraceptie cu anticonceptionalele Belusha dar sunt fumatoare si nu mai vreau sa imi asum riscurile legate de asocierea fumatului cu pastilele deci am incetat sa le mai iau.
Caut un alt mijloc de a ma proteja de sarcina, fara a folosi metode pe baza de hormoni.
Sunt ovulele spermicide sigure ca si mijloace de protectie? sau trebuie mereu combinate cu un alt mijloc( diafragma, prezervativ?)
Diafragma -necesita control la ginecolog inainte de a o cumpara? sau ma poate sfatui direct la farmacie? m-am documentat un pic si observ ca exista in cateva marimi nu doar una singura. Se poate sa ma sfatuiti, va rog, de care tip/ marime sa imi cumpar? ( am 1.65 inaltime si 56 de kilograme)
Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2contraceptie
- 4contraceptie
- 4postinor si contraceptive!
- 5reluare pilule contraceptive; toxoplasmoza
- 2Ce ma invatati sa fac, sa nu mai am o alta sarcina?
- 3metoda de contraceptie la 39 ani
- 1are rost sa iau pilula de a 2-a zi?
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 7sindromul raynaud si nu am voie anticonceptionale
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 3Se poate sa ramai insarcinata cu anticonceptionale?
- 0Contraceptive si ingrasarea parului
- 4Conceptia si apa termala
- 2Contraceptia in cazul hepatitei
- 4Nidatie sau sangerare postinor?
- 0Contraceptiv vomat. ciclu dereglat
- 1metode de contraceptie
- 4Metoda de contracepţie- Sterilet
Mai multe informații despre: contraceptia diafragma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: