a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?

Buna tuturor, as dori sa va intreb, daca a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tatament antiandrogen iar daca a facut pauza, au revenit aceleasi simptome (par ingrasat si caderea parului, acnee)? As dori sa fac si eu o pauza (daca s-ar putea, definitiva) dar mi-e teama ca din nou incepe sa imi cada parul (mai ales). Merci.
4 comentarii

De ce sa faci pauza? Inseamna ca in organism exista inainte un dezechilbru hormonal si acum s-a normalizat.

Da numai ca as vrea sa imi feresc ficatul si la un moment dat sa am si un copil...sau atunci se normalizeaza nivelul hormonilor?

ai probleme cu ficatul? pentru ca atunci iti recomand sterilet cu fir de cupru. Si eventual mergi la endocrinologie pentru un consult de specialitate si stabilirea unui tratament. Contraceptivele nu dauneaza unei sarcini.

Buna, nu am probleme cu ficatul, si nu am nevoie de anticonceptionale ca sa ma feresc de vreo sarcina ci e singura optiune sa nu imi cada parul.acum incep sa-mi apara si vene dureroase.ma opresc cateva luni dar incepe sa-mi cada parul din nou...toate analizele le-am repetat, menstruatie punctuala...ce sa mai zic? nici doctorii nu stiu.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2anticonceptionalele sunt 100 la suta sigure?
- 12vreau sa iau anticonceptionale
- 4semne de intrebare ???ast un rasp pls
- 4durere la sani de la anticonceptionale
- 7am ramas cu burta mare?
- 9astept parerea unui medic urgent. prezervativ spart in timpul actului
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 6hirutism
- 6sangerare dupa orgasm
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 8ce se intampla daca.?
- 5operatie chist ovarian
- 5cosuri pe fata, umeri si brate
- 6Pot sa iau Prostinor si anticonceptionale in acelasi timp?
- 1Postinor luat dupa 48 ore e posibila o sarcina
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 1Acnee in zona barbiei!
- 7contraceptie raspuns urgent
- 1Ce anticonceptionale sa iau?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: