Cum se poate scapa de celulita?

01-07-2008
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Buna ziua as dori sa ma sfatuiti cum as putea sa scap de celulita, ma confrunt cu aceasta pb doar de 1 an si ceva incoace dar e tare neplacut si as vrea sa scap de aceasta pb cat m repede, cu toate ca m-am apucat din nou de fitness dispare f greu celulita, o mare parte a aparut dupa o perioada de 7 luni fara sport (fitness) timp in care m-am si ingrasat 4 kg.Va rog sa imi spuneti cum as putea scapa cat mai repede de ea si ce altceva sa fac pe langa fitness ca sa dau cat mai repede cele 4 kg jos.Mentionez ca am 25 de ani, 1, 63 si 55 de kg si as vrea sa ajung din nou la 51 de kg.Am inceput sa iau gel de aloe de azi, oare ma ajuta la ceva?Va multumesc.
7 comentarii
0
03-07-2008, ora 00:00
morgan
Nu este medic/terapeut
morgan
Fitness sau oricum miscare, fara excese alimentare si masaj local. Nu crema sau gelul cu care te masezi are importanta. Important este masajul profund, zilnic, al stratului de grasime. La mine a dat rezultate!
0
05-08-2008, ora 00:00
amyirina
Nu este medic/terapeut
amyirina
..celulita aparata intr-un moment al vietii, in adolescenta sau mai tarziu datorata noua sau fiind ceva genetic, nu dipsare in totalitate niciodata, doac ca volumul acesteia creste sau scade.
Cauzele par a fi simple :alimentatia nesanatoasa, lipsa de sport, stres.
Sfatul meu este a nu se consuma grasimi in exces, dulciuri, plus ca 30 de min de masaj facut chiar de tine in fata oglinzii cu o crema cat de cat buna luata din farmacie face minuni. a nu se uita de sport;)
0
27-08-2008, ora 00:00
julia_myneeds
Nu este medic/terapeut
julia_myneeds
Celuluita dispare dupa ce faci o serie buna de masaje...eu nu am celuilita si am 24 de ani, asta se datoreaza faptului ca am facut sport de performanta si dupa ce m-am lasat nu am avut probleme deloc...doar anul acesta am observat ca am doua trei vergeturi pe fiecare coapsa...in rest fara probleme.
0
27-08-2008, ora 00:00
julia_myneeds
Nu este medic/terapeut
julia_myneeds
Daca ai fibra musculara dezvoltata atunci nu ai probleme, chiar dak ai facut celulita tre doar sa faci sport de 3 ori pe saptamana si ai scapat in o luna de ea...tre doar sa intensifici antrenamentul pentru grupele musculare de la picioare si trunchi
0
31-08-2008, ora 00:00
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Va multumesc tuturor pt raspunsuri, am reusit sa scap intr-un timp destul de scurt aproape total de celulita prin sport, masaj, impachetari cu namol Guam si crema anticelulitica de la Elancyl.Am fibra musculara dezvoltata (binenteles dupa 8 ani de fitness) si cred ca faptul ca am scapat atat de repede de celulita se datoreaza si acestui lucru.Multa sanatate tuturor!
0
03-03-2015, ora 10:38
karina00
Nu este medic/terapeut
karina00
Celulita e o problema destul de urata care se intalneste la foarte multe persoane de sex feminin. Cu dieta si exercitii se poate inlatura in intregime celulita.
0
16-06-2015, ora 13:25
angela55
Nu este medic/terapeut
angela55
Conteaza foarte mult atunci cand te decizi sa scapi de celulita sa faci zilnic sport si sa iti schimbi regimul alimentar. Se poate face in paralel si masaje anticelulitice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre celulită pe care e foarte posibil să le crezi
  • Există șanse să scapi de celulită?
  • Cum combatem celulita - ce funcționează și ce nu
  •