Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?

am luat 4 zile anticoceptionale rigividon dupa care am facut sex cu prietenul meu care si-a dat drumul in mine, si am continuat sa iau pastilele in continuare dar o prietena mi-a zis ca trebuia sa astept 7 zile inainte de a face sex neprotejat acum stau cu frica e posibil sa fi ramas? ms
9 comentarii

Daca ati inceput sa lauti pilulele asa cum se incepe de obicei, adica in primele zile de menstruatie, atunci nu e nici o problema: protectia apare de la prima pilula luata.
Dar, daca ati inceput mai tarziu de ziua a cincea a ciclului, atunci ar putea fi probleme, fiindca deplina protectie se instaleaza abia incepand cu a 8-a pilula.
Dar, daca ati inceput mai tarziu de ziua a cincea a ciclului, atunci ar putea fi probleme, fiindca deplina protectie se instaleaza abia incepand cu a 8-a pilula.

dak iau pastila anticontraceptiva din a 4 zi a menstruatiei sunt protejata??????????/

deci este posibil sa fi ramas care ar fi sansele:(

luatsem pastilele in niciuna din zilele de menstruatie:((

dak am luat pastila in a 4 zi a menstruatiei e ok asa?

roxy daca nu le ai inceput intr-una din primee 5 zile de menstruatie si le ai luat dupa capu tau ai toate sansele sa fi ramas insarcinata. in contextul in care prima pilula se ia intr-o zi oarecare si nu intr-una din primele 5 zile ale menstruatiei este necesar sa iei 7 pastile si abia dupa a 8a esti protejaata.

raluca 89 a trecut 2 saptamani si 4 zile de cand am luat gresit anticoceptionalele ai citit povestea mea mai sus si am facut ieri testul de sarcina si mi-a iesit negativ sunt happy :D:D:D

ma bucur, inseamna ca ai avut un noroc chior ca nu erai in perioada fertila, ai mare grija pe viitor, o zi frumoasa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1este posibil sa fiu insarcinata?
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 5Intrebare incepatoare: sunt protejata si in perioada de 7 zile de pauza?
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 10anticonceptionale dupa mine sau merg la medic?
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 5Sarcina in prima zi de menstruatie?
- 4menstruatie intarziata, posibil o sarcina?
- 4insarcinata?
- 7oare sunt gravida?
- 3exista oare sarcina..?rog un medic sa rasp.
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 2O virgina poate avea sarcina?
- 0Care e problema ????
- 8va rog sa imi dati un raspuns exact - sunt sanse sa raman ?
- 1Sunt insarcinata?
- 0Ajutați-mă - care sunt sansele sa raman din nou însărcinată?
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: