de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana?
Kristine M cel mai potrivit este sa iti faci un amant care are acelas apetit sexual ca si tine.
Indiferenta de virsta, sunt foarte multe cupluri care traiesc cu aceasta problema dar se si iubesc paralel ; problema incompatibilitatii sexuale a fost si va ramine...
Inca in ani 60 a fost facut un studiu in SUA, cu scop de a raspunde la intrebarea de cate ori e normal sa facem sex in cuplu astefl ca ambii parteneri sa fie satisfacuti. Lotul total de pacienti era cuprins intre 18-55 ani, cupluri care deja erau mai mult de 2-3 ani impreuna. S-a confirmat in final ca o parte din ei doresc sex 1-2 ori pe zi chiar si la 50 ani ; si sunt barbati si femei care chia si la 20 ani doresc sex o data la 2 luni ( diapazonul maxim ) - SI ASTA E NORMA PENTRU EI.
De ci problema este in alegerea partenerului si motivatia pentru sex. Deoarece se crede ca toti oamenii fac sex din dorinat sexuala, din dragoste - si nu este asa !!! Motiveel sexuale sunt :
- sex ca sport
- sex ca relaxare
- sex ca plata
- sex ca razbunare
- sex ca datorie conjugala...etc
Concluzie :
Sexualitatea umana este foarte variata ; iar includerea fiintelor umane in niste standarte sociale ( de tip 2-3 ori pe saptamina pentru toti ) nu doar creaza probleme in relationare si si probleme de sanatate si psiho-sexuale !
Medicul sexolog va poate ajuta sa rezolvati toate problemele si doleantele pe care le aveti, mai ales daca este dorinta ambilor parteneri in a atinge un compromis sanatos !
Succese si toate bune va dorim
Cu respect Dr. Adrian SADOVNIC www.sexolog.md
-----------*
(*modificat de admin)
Inca in ani 60 a fost facut un studiu in SUA, cu scop de a raspunde la intrebarea de cate ori e normal sa facem sex in cuplu astefl ca ambii parteneri sa fie satisfacuti. Lotul total de pacienti era cuprins intre 18-55 ani, cupluri care deja erau mai mult de 2-3 ani impreuna. S-a confirmat in final ca o parte din ei doresc sex 1-2 ori pe zi chiar si la 50 ani ; si sunt barbati si femei care chia si la 20 ani doresc sex o data la 2 luni ( diapazonul maxim ) - SI ASTA E NORMA PENTRU EI.
De ci problema este in alegerea partenerului si motivatia pentru sex. Deoarece se crede ca toti oamenii fac sex din dorinat sexuala, din dragoste - si nu este asa !!! Motiveel sexuale sunt :
- sex ca sport
- sex ca relaxare
- sex ca plata
- sex ca razbunare
- sex ca datorie conjugala...etc
Concluzie :
Sexualitatea umana este foarte variata ; iar includerea fiintelor umane in niste standarte sociale ( de tip 2-3 ori pe saptamina pentru toti ) nu doar creaza probleme in relationare si si probleme de sanatate si psiho-sexuale !
Medicul sexolog va poate ajuta sa rezolvati toate problemele si doleantele pe care le aveti, mai ales daca este dorinta ambilor parteneri in a atinge un compromis sanatos !
Succese si toate bune va dorim
Cu respect Dr. Adrian SADOVNIC www.sexolog.md
-----------*
(*modificat de admin)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am 24 ani si sunt virgin
- 4sotul meu se masturbeaza
- 12de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana-
- 7Dorinta de sex..
- 10de ce nu vrea sa facem sex?
- 21problema atractie sexuala dupa casnicie
- 8Nu stiu ce sa mai cred.
- 11nu am pofta de sex...nu stiu ce sa mai fac sa schimb asta
- 21Erectii foarte dese, apetit sexual foarte mare
- 2Pasivitate in timpul actului sexual
- 4Nu reusesc sa o atrag sa isi doreasca sa facem dragoste
- 1Nimfoman sau ceva dereglari?
- 6Sotul meu nu simte nevoia sa faca dragoste
- 20Lipsa sexului in casnicie
- 3Libidou foarte ridicat
- 6Sex prost si rar
- 7Sotia mea nu e atrasa de sex
Mai multe informații despre: Apetitul sexual Importanta sexului in cuplu Cat poti rezista fara sex? frecventa sexului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: