De vreo 2-3 luni am o umflatura la obrazul stang
Buna seara,
Ma numesc Razvan si am 18 ani.De vreo 2-3 luni am o umflatura la obrazul stang...acum 2-3 luni am avut o gripa foarte urata...cu dureri mari in gat. Aceasta umflatura mi-a aparut dupa 2 saptamani de la disparitia gripei.
Am zis ca poate fi un ganglion...dar...nici acuma nu mi-a trecut.
Am luat Nurofen 2 zile..tot degeaba...umflatura a ramas.
Ce ma sfatuiti?
Ma numesc Razvan si am 18 ani.De vreo 2-3 luni am o umflatura la obrazul stang...acum 2-3 luni am avut o gripa foarte urata...cu dureri mari in gat. Aceasta umflatura mi-a aparut dupa 2 saptamani de la disparitia gripei.
Am zis ca poate fi un ganglion...dar...nici acuma nu mi-a trecut.
Am luat Nurofen 2 zile..tot degeaba...umflatura a ramas.
Ce ma sfatuiti?
6 comentarii
sa faci un consult la stomatolog si unul la ORL
Am fost la ORL...si m-a trimis sa-mi fac un exudat faringian si mi-a iesit pozitiv...nu am nimic.umflatura nu doare foarte tare...si nu fac febra..
Buna seara.
Ma numesc Mihai si sunt din Targoviste.Acum 4 zile mi s-a umflat foarte tare partea dreapta a maxilarului putin spre sinusul drept.La prima vedere am crezut ca este un absces dentar la o masea care am plombat-o vara aceasta.Am facut o vizita la stomatolog care m-a consultat facand o mica incizie in plomba dar nu a iesit infectia.Mi-a fost prescris tratament antibiotic si antiinflamator.Maseaua si gingia in cauza nu ma doare si nici una pe partea aceea.Umflatura s-a diminuat considerabil dupa 3 zile de antibiotic dar a ramas o portiune mica umflata si tare care nu doare aproape deloc in zona sinusului maxilar drept.Infectia purulenta inca nu a curs si ma tem sa nu fac ceva complicatii.Urmeaza saptamana aceasta sa-mi fie scoasa maseaua in cauza.Nu fac febra si, ca si in cazul de mai sus am avut o gripa care a durat destul de mult.Ce ar trebui sa fac mai departe?
Ma numesc Mihai si sunt din Targoviste.Acum 4 zile mi s-a umflat foarte tare partea dreapta a maxilarului putin spre sinusul drept.La prima vedere am crezut ca este un absces dentar la o masea care am plombat-o vara aceasta.Am facut o vizita la stomatolog care m-a consultat facand o mica incizie in plomba dar nu a iesit infectia.Mi-a fost prescris tratament antibiotic si antiinflamator.Maseaua si gingia in cauza nu ma doare si nici una pe partea aceea.Umflatura s-a diminuat considerabil dupa 3 zile de antibiotic dar a ramas o portiune mica umflata si tare care nu doare aproape deloc in zona sinusului maxilar drept.Infectia purulenta inca nu a curs si ma tem sa nu fac ceva complicatii.Urmeaza saptamana aceasta sa-mi fie scoasa maseaua in cauza.Nu fac febra si, ca si in cazul de mai sus am avut o gripa care a durat destul de mult.Ce ar trebui sa fac mai departe?
o radiografie SAF. sa se vada daca este si sinuzita sau numia infectie dentara
Am fost la ORL mi-a dat un tratament..ganglionu a dat putin inapoi, dar cand va da inapoi de tot?.
ganglionul inflamat nu a dat de tot inapoi...azi este o luna de cand am terminat tratamentu si nu a dat de tot inapoi...ma masez in fiecare zi cu crema de Tataneasa si Arnica.credeti ca este un remediu?...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5crema Vichy - umflaturi rosii, bubite + umflaturi la ochi
- 4Roseala in obraji
- 4Ma umflu la fata in jurul ochiilor si mai ales obrajilor!!!
- 3proeminenta la nivelul obrazului
- 5obraz umflat
- 21amortirea pometilor obrajilor
- 3Amorteli ale obrazului stang privire in stanga
- 15Gripa sau varicela?
- 6fata umflata, dupa ce am facut 3 infiltratii cu diprophos, am luat 2 flamexin si 2 midocalm
- 3maini si fata umflate mai ales noaptea
- 5pete si leziuni rosii pe fata (obraji)
- 2Remedii naturale pentru raceala si gripa
- 2bubite mici usturatoare pe fundul limbii, febra, stare de gripa
- 2Obrăjori puţin umflat
- 1Infectie care nu trece cu antibiotice plus complicatii
- 3Simptome gripale de de durata mai lunga decat de obicei sau ceva mai periculos?
Mai multe informații despre: Gripa Obrajii fata umflata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: