de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa

Mergi la un doctor ORL si o sa iti spuna ce este si ce sa faci.
Poate este nevoie sa faci o analiza - raclaj lingual cu antifungigrama.
Este posibil sa iti dea tratament si fara o analiza prealabila, daca va considera ca este candida, numai ca este posibil ca acea ciuperca sa fie rezistenta la medicamentul respectiv.
Facand antifungigrama, aflii si la ce anume este sensibila, ca sa te tratezi corect.
Nu consuma lactate in timpul tratamentului - lapte unt, smantana, branza, nici suc de gref, deoarece scad actiunea medicamentelor.
Cand incepi tratamentul, asta in caz ca doctorul va spune ca ai candida (poate este altceva), oricum, nu mai folosesti periuta de dinti veche, ca te reinfectezi. Iti iei alta periuta noua dupa ce termini tratamentul si nu mai ai nimic.
Te clatesti bine dupa fiecare masa, o sa iti spuna medicul cu ce. Te mai poti spala cumva si cu degetul pe dinti, de exemplu, ca sa eviti reinfectarea. Vorbeste despre asta cu medicul ORL.

Mergi la ORL.

Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
- 113Pustule, bubite rosii-roz pe limba
- 10pete pe limba
- 5cum scap de halena? i-am indepartat pe toti de mine!!
- 15Inghititul limbii
- 3Probleme digestive...
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 2respiratie urat mirositoare accentuata dupa plombare
- 5durere in gat, gura uscata si o respiratie urata
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 4miros neplacut al gurii de foarte mult timp
- 6respiratie urat mirositoare
- 37senzatia de limba arsa
- 6Durere insuportabila
- 2Help, Cancer oral sau paranoia?
- 1Papile gustative
- 0Ulceratie baza limbii lateral dreapta
- 1Respirație urât mirositoare
- 1Miros neplacut..?
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Ingrijirea dintilor Halena Obrajii Limba