Depistare HIV
Buna ziua,
Daca s-au facut analizele anual de sange care constau in: hematologie, biochimie, imunologie, analiza de urina, VSH, ASLO, Fribinogemie etc. pot arata modificari in cazul in care o persoana ar fi infestata CU HIV ?
Multumesc
Daca s-au facut analizele anual de sange care constau in: hematologie, biochimie, imunologie, analiza de urina, VSH, ASLO, Fribinogemie etc. pot arata modificari in cazul in care o persoana ar fi infestata CU HIV ?
Multumesc
2 comentarii
Pot fi modificate dar, uneori, NU sunt modificate, cel putin in fazele initiale. Este bine sa se faca direct analiza specifica pt HIV, adina Ac anti HIV 1, 2.
Va multumesc pentru raspuns.
sa inteleg ca daca persoana respectiva ar putea avea acest virus, ar trebui, teoretic sa ii fie crescute valorile VSH, ASLO si Fibrinogemie...ma gandesc, nu? Daca era sa fie infestata in urma cu 2-3 ani...
Si presupun ca si cele din hemoleucograma ar trebui sa aiba ceva modificari...
Va multumesc
sa inteleg ca daca persoana respectiva ar putea avea acest virus, ar trebui, teoretic sa ii fie crescute valorile VSH, ASLO si Fibrinogemie...ma gandesc, nu? Daca era sa fie infestata in urma cu 2-3 ani...
Si presupun ca si cele din hemoleucograma ar trebui sa aiba ceva modificari...
Va multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 2hiv prin sex oral
- 5este posibil sa fie gresit testul hiv ?
- 5Disperat, aproape am decazut mintal; am luat boala (HIV) de la ea?
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 0HIV?
- 2Hepatita, HIV
- 4Analize hiv, hepatita
- 1sa fie HIV?
- 19Am hiv? Sunt disperat!!!!
- 1Rezultat hiv
- 3HIV in cât timp se depistează ?
- 3HIV/Sida
- 10Ajutor.. Am nevoie de raspunsuri!!!!!
- 4Nu vad cu 1 ochi deloc.. E de la hiv...
- 2Contactare HIV-hepatita wc public
- 1Diabet / Hiv / Analize
- 0Transmitere HIV afta bucala
- 0Mucus/Sange in scaun, cat si fara scaun
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: