depresia afecteaza si fizic?
poti din cauza depresiei sa nu mai poti sta in picioare?sa tremuri din tot corpu si sa nu ai putere in tine?deasemenea are efect si asupra respiratiei?sant curios de asta va rog daca aveti cunostiinta de asta sa imi spuneti
1 comentarii
0
01-08-2010, ora 23:50
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Tasica,
Simptomele descrise de dvs. pot fi un răsunet somatic al depresiei; simptomele respective pot avea origine psihică! (de foarte multe ori, activitatea psihică se reflectă la nivel fizic; tremurăturile, moleşeala (adinamia, slăbiciunea) şi respiraţia sacadato-dispneică, şi nu numai, din păcate, pot fi simptome/semne induse de depresie). Şi, totuşi, nu este o regulă. Nu numai depresia poate conduce la asemenea manifestări, ci şi o posibilă hipocalcemie, hipoglicemie, hipotensiune ortostatică sau posturală etc. Vă rog să vă consultaţi cu medicul dvs. curant, să vă faceţi un set de analize medicale uzuale (Hemoleucogramă completă, transaminaze (ALT/AST/GOT/GPT/GGT), glicemie, ionogramă etc.) şi să gândiţi pozitiv. Veţi fi diagnosticat şi tratat corespunzător!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Simptomele descrise de dvs. pot fi un răsunet somatic al depresiei; simptomele respective pot avea origine psihică! (de foarte multe ori, activitatea psihică se reflectă la nivel fizic; tremurăturile, moleşeala (adinamia, slăbiciunea) şi respiraţia sacadato-dispneică, şi nu numai, din păcate, pot fi simptome/semne induse de depresie). Şi, totuşi, nu este o regulă. Nu numai depresia poate conduce la asemenea manifestări, ci şi o posibilă hipocalcemie, hipoglicemie, hipotensiune ortostatică sau posturală etc. Vă rog să vă consultaţi cu medicul dvs. curant, să vă faceţi un set de analize medicale uzuale (Hemoleucogramă completă, transaminaze (ALT/AST/GOT/GPT/GGT), glicemie, ionogramă etc.) şi să gândiţi pozitiv. Veţi fi diagnosticat şi tratat corespunzător!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Cititi, va rog, pana la capat si ajutati-ma daca puteti!!! episoade depresive
- 7Tratament Zeldox
- 19Dureri de cap de trei luni
- 6boala nasoala - schizofrenie - depresie.. urat
- 5Sufar de depresie de vreo 5 ani...nu pot manca normal
- 475 HTP - efecte secundare
- 9In ultimele luni trec printr-o perioada foarte grea, sper sa nu cad in vreo depresie
- 6mama mea e depresiva de 34 ani si acum nu mai vrea sa traiasca
- 6Solutii pentru depresie, anxietate...Cum este medicamentul Fobiless?
- 13psihoza sau depresie
- 4depresie recurenta?
- 35sunt in pragul unui divort iar persoanele dragi nu ma inteleg
- 8De 2 saptamani am niste stari ce nu le pot controla, ma simt stresata
- 8Tata internat la psihiatrie si nu stim ce exact ce are si mai ales daca se poate remedia
- 4Anxietate generalizata, metode de tratament, usile marcate cu exit
- 8in cautarea sufletului pierdut
- 7paxil sau cipralex? care e mai bine tolerat?
- 6Atacuri de panica anxietate depresie
- 7Intrebari si Raspunsuri Pt Cei cu Boli Psihice Diagnosticate:Schizofrenie, Bipolar, Depresie
- 15Depresie severa 1 an
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: