depresia afecteaza si fizic?
poti din cauza depresiei sa nu mai poti sta in picioare?sa tremuri din tot corpu si sa nu ai putere in tine?deasemenea are efect si asupra respiratiei?sant curios de asta va rog daca aveti cunostiinta de asta sa imi spuneti
1 comentarii
0
01-08-2010, ora 23:50
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Tasica,
Simptomele descrise de dvs. pot fi un răsunet somatic al depresiei; simptomele respective pot avea origine psihică! (de foarte multe ori, activitatea psihică se reflectă la nivel fizic; tremurăturile, moleşeala (adinamia, slăbiciunea) şi respiraţia sacadato-dispneică, şi nu numai, din păcate, pot fi simptome/semne induse de depresie). Şi, totuşi, nu este o regulă. Nu numai depresia poate conduce la asemenea manifestări, ci şi o posibilă hipocalcemie, hipoglicemie, hipotensiune ortostatică sau posturală etc. Vă rog să vă consultaţi cu medicul dvs. curant, să vă faceţi un set de analize medicale uzuale (Hemoleucogramă completă, transaminaze (ALT/AST/GOT/GPT/GGT), glicemie, ionogramă etc.) şi să gândiţi pozitiv. Veţi fi diagnosticat şi tratat corespunzător!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Simptomele descrise de dvs. pot fi un răsunet somatic al depresiei; simptomele respective pot avea origine psihică! (de foarte multe ori, activitatea psihică se reflectă la nivel fizic; tremurăturile, moleşeala (adinamia, slăbiciunea) şi respiraţia sacadato-dispneică, şi nu numai, din păcate, pot fi simptome/semne induse de depresie). Şi, totuşi, nu este o regulă. Nu numai depresia poate conduce la asemenea manifestări, ci şi o posibilă hipocalcemie, hipoglicemie, hipotensiune ortostatică sau posturală etc. Vă rog să vă consultaţi cu medicul dvs. curant, să vă faceţi un set de analize medicale uzuale (Hemoleucogramă completă, transaminaze (ALT/AST/GOT/GPT/GGT), glicemie, ionogramă etc.) şi să gândiţi pozitiv. Veţi fi diagnosticat şi tratat corespunzător!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sufar de hipotiroidism si fac tratament cu Eutirox
- 4a fost diagnosticat cu tulburare psihica acuta..
- 5Sufar de depresie de vreo 5 ani...nu pot manca normal
- 5Mama mea este depresiva - ce este de facut?
- 10singuratatea si depresia
- 13ajutor combatere depresie
- 6tranxen da dependenta?
- 9Ajutati-ma, nu stiu cum sa-mi ajut iubitul?e un tip depresiv!
- 1depresie, agitatie
- 6Depresia nevrotica si cea psihotica poate coexista?
- 2anxietate si depresie
- 0Depresia mi-a distrus viata
- 4zyprexa si 5htp
- 2Stare depresiva?
- 28Biochimia creierului in Anxietate si Depresie
- 5Va rog dati un nume !!! anxietate, depresie sau nici eu nu mai stiu
- 19Anxietate sociala depresie
- 17tulburari psihice
- 1Depresia sau altceva
- 15Depresie severa 1 an
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: