depresia afecteaza si fizic?

poti din cauza depresiei sa nu mai poti sta in picioare?sa tremuri din tot corpu si sa nu ai putere in tine?deasemenea are efect si asupra respiratiei?sant curios de asta va rog daca aveti cunostiinta de asta sa imi spuneti
1 comentarii

Tasica,
Simptomele descrise de dvs. pot fi un răsunet somatic al depresiei; simptomele respective pot avea origine psihică! (de foarte multe ori, activitatea psihică se reflectă la nivel fizic; tremurăturile, moleşeala (adinamia, slăbiciunea) şi respiraţia sacadato-dispneică, şi nu numai, din păcate, pot fi simptome/semne induse de depresie). Şi, totuşi, nu este o regulă. Nu numai depresia poate conduce la asemenea manifestări, ci şi o posibilă hipocalcemie, hipoglicemie, hipotensiune ortostatică sau posturală etc. Vă rog să vă consultaţi cu medicul dvs. curant, să vă faceţi un set de analize medicale uzuale (Hemoleucogramă completă, transaminaze (ALT/AST/GOT/GPT/GGT), glicemie, ionogramă etc.) şi să gândiţi pozitiv. Veţi fi diagnosticat şi tratat corespunzător!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Simptomele descrise de dvs. pot fi un răsunet somatic al depresiei; simptomele respective pot avea origine psihică! (de foarte multe ori, activitatea psihică se reflectă la nivel fizic; tremurăturile, moleşeala (adinamia, slăbiciunea) şi respiraţia sacadato-dispneică, şi nu numai, din păcate, pot fi simptome/semne induse de depresie). Şi, totuşi, nu este o regulă. Nu numai depresia poate conduce la asemenea manifestări, ci şi o posibilă hipocalcemie, hipoglicemie, hipotensiune ortostatică sau posturală etc. Vă rog să vă consultaţi cu medicul dvs. curant, să vă faceţi un set de analize medicale uzuale (Hemoleucogramă completă, transaminaze (ALT/AST/GOT/GPT/GGT), glicemie, ionogramă etc.) şi să gândiţi pozitiv. Veţi fi diagnosticat şi tratat corespunzător!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19De 4 saptamani am intrat intr-un cerc vicios si nu pot sa-mi revin
- 2Depresie anxioasa
- 6ce sa intampla cu mine si ce pot face sa-mi revin?
- 5Vreau sa scap de tulburari depresive
- 3135Medicamente antidepresive?
- 17depresie
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 7plictisit de orice
- 10depresie recurenta
- 32Depresie sau altceva?
- 0Depresia mi-a distrus viata
- 4Modificari biologice in Depresie
- 6starea depresiva a sotului. ce sa fac?
- 4Anxietate generalizata, metode de tratament, usile marcate cu exit
- 1tratament de multi ani cu antidepresive si nu ma simt bine, simt ca nu au niciun efect
- 1Raspunsuri la atacuri de panica, anxietate, depresie!
- 1Colonul iritabil este in stransa legatura cu depresia, anxietatea?
- 3antidepresive
- 2Depresie
- 22Trăiesc ca să nu mor?! Caut prieten de suferinta
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: