Depresie. Sunt intr-o țara straina și nu am prieteni.

15-03-2021
Lumea
Nu este medic/terapeut
Lumea
După mai multe eșecuri in viața mea, simt ca nu mai pot, sunt într-un stres continuu și nu mai știu in ce parte s-o iau.
Am impresia ca totul merge prost, ca nimic din ceea ce-mi propun nu realizez, incep sa cred ca sunt ghinionista și in același timp incep sa cred ca mi-am ratat pur și simplu viața.
Problemele apar una după alta și nu mai știu cum sa le gestionez, ma simt singura și sunt singura, nu am cui sa povestesc, nu am cui sa ma descarc de stres. Sunt intr-o țara straina și nu am prieteni.
Credeți ca acestea sunt semnele unui început de depresie ? Ce ar trebui sa fac ?
4 comentarii
3
16-03-2021, ora 04:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca dureaza de mai mult de doua saptamani e un inceput de depresie. Faceti psihoterapie cu un psiholog roman pe Skype. Daca nu e suficient, mergeti si la psihiatru pentru un antidepresiv.
2
16-03-2021, ora 14:35
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Da, e posibil sa fie o tulburare de adaptare combinata cu depresie. Asa cum v-a recomandat Clara, vorbiti cu un psiholog roman si daca e nevoie, consultati si un psihiatru, ideal sa fie tot roman - si sunt destui in afara, numai eu stiu cel putin 2, in 2 tari diferite. Iar psihologi, puteti gasi o gramada, pt ca multi lucram online de ani buni.
Toate cele bune!
2
20-03-2021, ora 10:11
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Poți căuta un psiholog ce lucrează online pentru evaluare ca să ai un diagnostic sigur și apoi pe baza diagnosticului poți face psihoterapie sau dacă e nevoie poți combina psihoterapia cu medicația.
1
22-03-2021, ora 13:50
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna ziua,

Efectuați o evaluare psihologica la un psiholog clinician. In functie de rezultatul evaluării, urmați sedinte de psihoterapie. Psihologul vă va comunica daca este indicat sa urmați si un tratament psihiatric.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul