depresie majora!!! va rog ajutati-ma!!!
Am zis ca deja dupa o luna sa cunoscut efectul citeste cu atentie, tratamentul a durat in jur de un an. Am avut un tratament complex format din mai multe produse la inceput, apoi din ce in ce mai putine. Tu ai zis ca ai luat, probabil de capul tau fara sa consulti pe cineva in domeniu, normal sa ca daca iei un singur produs nai sa intelegi mai nimic, trebuie o combinatie de antidepresive, anxiolitice nat.+vitaminizante laptisor de matca si germeni de grau de ex. Eu am avut in jur de vreo 10 produse care trebuia sa le iau zilnic la o anumita ora plus un mix de ceaiuri, aici posibil sa depinda si de organismul fiecaruia de cum reactioneaza. Nu mai are sens sa.mi bat capul daca oamenii din comoditate si din lipsa de informatii prefera niste otravuri. Cand esti in domeniul medicinii sa stii ca afli mult mai multe depsre asa zisele medicamente "binefacatoare". Numai bine ^_^
@ A.M.G
De cat timp nu mai iei nici un fel de naturist si te simti ca si cum nu ai avea nici o boala, ai serviciu, familie, copii, totul ok ?
De cat timp nu mai iei nici un fel de naturist si te simti ca si cum nu ai avea nici o boala, ai serviciu, familie, copii, totul ok ?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 2Depresie anxioasa
- 5Am nevoie de un sfat, va rog. Prietena mea e insarcinata si are probleme psihice serioase.
- 9va rog, URGENT, apa la inima, cat e de periculoasa?
- 23Ma simt foarte rau!
- 6Depresie de multi ani.. cu ce ati tratat insomnia?
- 7nu am contact cu realitatea
- 1Depresie sau tristete?
- 3Halucinatii (vedenii), depresie.cum se pot trata?
- 19Va rog ajutati-ma sunt in pragul sinuciderii
- 6Solutii pentru depresie, anxietate...Cum este medicamentul Fobiless?
- 5Mamica disperata: insomnii, depresie
- 8anxietatea, depresia pot fi vindecate cu ajutorul afirmatiilor pozitive?
- 7recomandare: tratament pt depresie
- 11am facut primul pas
- 24depresie anxioasa cu somatizari
- 4depresie... stari de nervozitate combinate cu starile de plans fara motiv
- 4Cafeina si depresia
- 6Este vorba de o depresie ? Va rog frumos sa imi raspundeti
- 12Depresie probabil recurenta
Mai multe informații despre: Depresia Tulburarea depresiva majora (TDM)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: