dermatita atopica care nu mai trece

31-08-2009
maco
Nu este medic/terapeut
maco
de 2 ani de zile ma confrunt cu o dermatita atopica care nu mai imi trece. La inceput mi-a aparut pe brate iar apoi pe gat si pe fata. In urma mai multor tratamente pe care le-am facut mi-a trecut de pe brate dar a ramas pe fata si nu mai imi trece. Nu stiu ce sa mai fac si la ce medici sa merg. Am inceput sa fiu si foarte nervoasa si sunt tot timpul trista. Daca ma uit in oglinda si imi vad fata incep sa plang. Va rog sa imi spuneti daca a mai trecut cineva prin asa ceva si ce a facut. Multa sanatate!
5 comentarii
0
31-08-2009, ora 17:30
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
păi în primul rând ar trebui să vă faceţi analize să vedeţi dacă este vreun element în mediul dvs de viaţă la care sunteţi alergică, îndepărtarea lui ar trebui să vă ajute. ar trebui să mai consultaţi un medic dermatolog pt că e posibil şi să fie o acnee rebelă sau ceva de cauze hormonale
0
01-09-2009, ora 11:15
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Analizele nu va aduc personal ABSOLUT nimic si tratementele alopate la dermatolog cu atat mai putin. Cauzele adevarate la astfel de afectiuni medicina nici macar nu le viseaza, desi sunt cunoscute de sute de ani. Consultati un medic homeopat cu experienta, sunt singurii care va pot ajuta cu adevarat, inlcusiv la problemele psihice.

Va recomand de ex. pe Dr. Gheorghe Jurj in Timisoara, Dr. Pavel Chirila in Bucuresti (Clinica Christiana), Dr. Sorina Soescu in Constanta, Dr. Sorin Cadar in Pitesti, Dr. Adrian Alecu in Tg. Mures.
In Bucuresti cat si altundeva mai sunt multi homempati buni, din pacate nu-i cunosc pe toti.

Adresele le gasiti in internet si cartea aurie.
CENTRUL CHRISTIANA MEDICINA SOCIALA
Sos. Pantelimon, nr.27, sector 2,
Tel.: 252 78 55, Fax: 252 59 28
Bucuresti
0
01-09-2009, ora 11:36
maco
Nu este medic/terapeut
maco
Va multumesc mult pt recomandari. Eu sunt din Alba-Iulia si cred ca o sa apelez la dl dr Jurj. Am auzit f multe lucruri bune despre dansul. Va multumesc mult. Daca a mai avut cineva astfel de probleme va rog sa imi impartasiti experientele voastre. Multumesc si multa sanatate tuturor.
0
01-09-2009, ora 13:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Este deajungs ca cititi prin forum si o sa vedeti ca dermatitle sunt NEVINDCEABILE de medicina...
Cautati "dermatita" sau rasfoiti prin rubrica boli de piele si nu va mai trebuie nici un raspuns de la nimeni.

O sa vi se faca chiar pielea gaina de la neputinta dermatologilor care incearca acelasi toxine orbeste de zeci de ani desi, toxine care nu vindcea pe nimeni. La urma se da vina pe pacient sau pe alergeni invizibili.

Sfaturi de la pacienti fara cunostinte medicale si experienta nu sunt de mare folos. Ascultati mai bine de sfatul la cineva care cunoaste problematica si nu de la ce a facut x sau y. Oamenii sunt diferiti iar cauzele bolilor sunt foarte diferite si se gasesc numai la nivel sufletesc.

Cand cauza sufleteasca dispare dispare si afectiunea indiferent de remediile luate. Deci daca unul a fost vindecat dupa ce a luat crema alopata X sau medicamentul alopat Y, acest lucru nu vine de la crema.

Homeopatia trateaza individul si nu boala ! De aceea numai un homeopat va poate ajuta cu siguranta in timp ce orice altceva este intamplare, noroc sau timpul a schimbat starea sufleteasca.
Problema cea mai grava este ca alopatele suprima boala si o agraveaza, facand-o la un moment dat de nevindecat.
0
01-09-2009, ora 15:21
maco
Nu este medic/terapeut
maco
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi. O sa consult un medic homeopat si sper din tot sufletul sa ma fac bine. Sfaturile dumneavoastra mi-au luminat ziua. O sa le urmez si sper sa imi lumineze si viata. Va multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: