Discuții despre Hirsutismul

32 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
5 mesaje
5305 vizite
interpretare rezultat DHEA-S
Autor: violeta.stela
Ultimul răspuns: 15-06-2018 22:14, postat de Dana_ioana1981

Buna ziua, Am 30 de ani si la recomandarea medicului ginecolog am efectuat urmatoarele analize in ziua 2 de CM DHEA-S - 572.9 ug/dL (98.9-340) ESTRADIOL - 137.3 pmol/L (81.9-1251) FSH - 5.4 mUI/mL (3.5-12.5) LH - 10.2 mUI/mL (2.4-12.6) Prolactina - 620 uUl/mL (127-637) TSH - 1.63 uUl/mL (0.27 - 4.2) Testosteron - 2.72 nmol/L (0.22-2.9) ...

3 mesaje
3617 vizite
hirsutismul se videca complet?
Autor: Mirification
Ultimul răspuns: 05-06-2018 17:13, postat de Eva88

Hirsutismul se vindeca?poate cineva sa spuna ca sa vindecat complet?fara sa ii revina?sau cunoasteti cazuri reale?

111 mesaje
14620 vizite
hirsutism - am nevoie de ajutor
Autor: claudet
Ultimul răspuns: 29-05-2017 14:30, postat de Crisione

Buna ziua.ma numesc claudia, am 33ani., ma uit in oglinda si nu-mi place deloc ce vad..firicele de par incep sa-si faca aparitia pe fata mea Imi este penibil.incerc sa maschez dar...am nevoie de ajutor multumesc

1 mesaje
2888 vizite
Hirsutism, tratament incercat eficace?
Autor: larisa20
Ultimul răspuns: 22-05-2017 22:31, postat de larisa20

Buna ziua, De aproximativ 1 an de zile a inceput sa imi creasca par pe fata in exces. Desi sunt bruneta, parul de pe fata este alb, dar este foarte des si lung deja si sunt foarte frustrata din aceasta cauza, nu mai vreau sa ies niciunde. Bineinteles ca am...

0 mesaje
1285 vizite
Deficit de 21-hidroxilaza
Autor: Aisha08
Postat la data: 14-05-2017

Buna ziua! În urmă cu un an am fost diagnosticată atât eu cât şi sora mea cu deficit de 21-hidroxilaza.Am urmat timp de un an tratament cu Laurna şi Androcur.OH-Progesteronul a scăzut de la 3.28 la 0.83 valoare normală. Ca simptome avem : hirsutism, dureri menstruale, hipersudorați.Pe lângă acestea în ultimă perioadă...

1 mesaje
6750 vizite
Am hirsutism, se poate vindeca?
Autor: AlinaEm
Ultimul răspuns: 09-07-2016 20:13, postat de Buburuza112

Sunt destul de sigura ca am hirsutism, acum 1 an am fost la endocrinolog pentru ca am observat ca a inceput sa-mi creasca par inchis la culoare in prea multe zone precum abdomen, spate, umeri. Mi-a dat niste analize, printre care testosteronul liber, care mi-a iesit de 5 ori mai...

1 mesaje
5948 vizite
Hirsutism tratament naturist
Autor: Serena22
Ultimul răspuns: 31-03-2016 13:03, postat de clara_p

Buna ziua as dori sa primesc niste pareri in legatura cu un tratament realizat de mine in urma mai multor cautari pe internet pentru hirsutism. de pe la varsta de 15-16 ani mi-au aparut primele semne puf pe fata(barbie, obraji si gat) intre si pe sani, nu am avut posibilitatea si...

4 mesaje
4268 vizite
Hirsutism
Autor: Galuscutza
Ultimul răspuns: 13-09-2015 01:49, postat de Galuscutza

Buna ziua ma confrunt cu o problema destul de jenanta din cauza parului abundent.as vrea mai multe detalii despre hirsutim.e o boala grava, o pot remedia ? Plus ca mea intrerupt si cresterea si dezvoltarea foarte mult, la 21 de ani arat ca o copila de 14-15... va rog sa...

4 mesaje
3499 vizite
Copil maimuta
Autor: soacra
Ultimul răspuns: 14-06-2015 19:45, postat de Casa drhouse

Buna dimineata. Sint, sau am crezut ca pot fi, fericita bunica a unei nepotele. Nora noastra a nascut fara probleme insa fetita este acoperita complet de par. Nora nu vrea sa recunoasca nimic dar la maternitate spune ca probabil nora a luat ceva medicamente sa faca avort si atunci a...

2 mesaje
4966 vizite
Parul in exces pe corp
Autor: ashleyw196
Ultimul răspuns: 21-02-2015 10:04, postat de ashleyw196

De 2 ani ma confrunt cu o problema foarte neplacuta, parul excesiv pe corp Acum 3-4 ani, pe cand aveam 16 ani, aveam o menstrauatie nedureroasa, dar care intarzaia si cateva luni si mi-am dat seama ca e o problema.Insa, cu cat am crescut, menstruatia mi s-a mai reglat, iar la...

0 mesaje
10077 vizite
hirsutism... stie cineva vreun tratament eficient?
Autor: alexia-maria
Postat la data: 03-09-2014

Un tratament benefic pentru vindecarea hirsutismului daca stie cineva

1 mesaje
3453 vizite
Hirsutism - remediu naturist
Autor: m mirela
Ultimul răspuns: 03-01-2014 17:48, postat de dr Petre Muresan

Sufar de hirsutism..am facut multe lucruri pentru a scapa de aceasta problema..am mers la medic unde mi s-a dat efectuarea unor analize..rezultatele au iesit bune. din aceasta cauza am recurs la epilare definitiva IPL..s-au vazut rezultate, firele de par cresc mai greu si sunt mai subtiri...insa, la ultima sedinta IPL...

2 mesaje
5563 vizite
Am par mult pe corp, inclusiv pe abdomen, spate si fese. E vizibil si ma jeneaza
Autor: anaMEA
Ultimul răspuns: 19-08-2013 12:39, postat de otilia107

am 17 ani si ma confrunt cu o problema cam neplacuta. am par mult pe corp, inclusiv pe abdomen, spate, si fese. e vizibil si ma jeneaza deoarece creste foarte repede si nu mai stiu cum sa fac sa scap de el. nu stiu daca e din cauza mostenirii genetice...

5 mesaje
1208 vizite
Hirsutism sau ?
Autor: kaya93
Ultimul răspuns: 16-07-2013 17:34, postat de vasi-viorica

Buna ziua, am 20 de ani si de mica am fost supra ponderala - ai mei nu au avut timp sa mearga cu mine la doctor. De curand am fost la un endocrinolog mi-am facut tot felul de analize si la cap. Simptomele sunt: ameteli, lipsa de pofta de mancare dar...

1 mesaje
5904 vizite
Probleme hirsutism, acnee, nedezvoltarea sanilor
Autor: Fleurdelys
Ultimul răspuns: 11-04-2013 11:36, postat de roxana lorincz

2010 Primele analize in sensul asta arata ca productia de testosteron era de 3x mai mare decat cea de estrogen; Diagnostic: hiperandrogenism, ovare cu dimensiuni normale cu aspect polichistic 2 - 5 mm Tratament: Androcour 50 g si Diane 35 pe 3 luni Si am luat pentru putin timp pulberi de plante. 2011 la parhon: T4 =...

3 mesaje
5023 vizite
hirsutism de pe la 20 ani
Autor: cameliananau
Ultimul răspuns: 03-04-2013 20:26, postat de lena50

buna ziua sufar de virilism pilar de pe la 20 de ani cu accent pe obraji, gat in jurul mameloanelor si pe abdomen m-am operat de chisturi la ovare si am urmat diverse tratamente inclusiv cu laser pentru indepartarea parului nedorit de pe fata ce as putea face ? camelia

4 mesaje
4981 vizite
ce tratament sa iau pt hirsutism?
Autor: marcylia
Ultimul răspuns: 18-03-2013 08:02, postat de dumidoru

buna ziua...am o problema cu parul in exces pe fata in special pe barbie si gat..boala a debutat acum vreo 8-9 ani cand am avut ceva probleme cu ovare polichistice.dereglari de ciclu si am mai luat si progesteron.de atunci parul se tot indeasa si devine tot mai deranjant si frustrant...va...

11 mesaje
12263 vizite
Exista tratament pentru hirsutism?
Autor: andreeador
Ultimul răspuns: 07-03-2013 14:52, postat de marcylia

Buna Ziua! As vrea sa stiu daca exista tratament pt hirsutism. Eu mi am facut analize, am fost la endocrinolog. Am primit anticonceptionale (am ovare polichistice) si Androcur. Deocamdata nu l am inceput, dar nu stiu cat de eficient va fi. Va multumesc!

2 mesaje
2918 vizite
hirsutism si ovare polichistice
Autor: adrianaiulia
Ultimul răspuns: 19-11-2012 15:04, postat de adrianaiulia

Buna ziua. Am o problema care ma chinuie de aproape 1 an. Am fost diagnosticata cu hirsutism in zona barbiei. Tot odata am fost diagnositcata cu ovare polichistice. La primul control chisturile erau mari mai ales pe ovarul drept si pe cel stang mai putin. Am luat tratament cu DIANE...

1 mesaje
1311 vizite
hirsutismul
Autor: ALISIAA
Ultimul răspuns: 07-10-2012 13:10, postat de otilia107

buna ziua, folosesc diane 35 de 2 ani, daca voi renunta imi va creste parul mai mult?si pot sa mai ramin insarcinata dupa atita timp de folosire, multumesc

2 mesaje
1790 vizite
Hirsutism+lipsa menstruatiei
Autor: Evellin
Ultimul răspuns: 11-09-2012 21:37, postat de Evellin

Decand a inceput(la 13 ani), menstruatia a fost foarte neregulata si o pilozitate excesiva, dar nu pe fata, mai mult pe picioare si maini. Am mers la ginecolog aproape saptamanal. Luam medicamente sa imi vina, apoi sa se opreasca. In urma cu 10 ani am fost si la endocrinolog, rezultatele...

14 mesaje
10282 vizite
par in exces
Autor: NicoletaL
Ultimul răspuns: 24-08-2012 04:18, postat de Ema13

Buna ziua! In urma cu aproximativ o luna a inceput sa-mi apara par pe fata( barba, mustata, zona perciunilor )si pe corp ulterior (fese, partea de jos a spatelui).Am fost la un medic endocrinolog la o saptamana dupa ce am inceput sa observ acest exces de par insa d-na dr. s-a...

6 mesaje
848 vizite
hirutism
Autor: mininina100
Ultimul răspuns: 28-04-2012 21:17, postat de bascutza

buna sunt nina am 25 de ani si de cand ma stiu am avut probleme cu firele de par care cresc unde nu ar trebuii: pe fata, pe spate chiar si pe burta problemele au inceput cam pe la vreo 15 ani de la 19 ani pana la 22 am luat anticonceptionale...

10 mesaje
3582 vizite
hirsutism???
Autor: atylla
Ultimul răspuns: 25-08-2011 16:18, postat de ionralucailona

Buna ziua, Ma confrunt si eu cu urmatoarea problema..am par pe fata, corp, spate, sani..un fel de puf.parul nu este gros ci subtire, dar negru.Mentionez ca eu sunt bruneta.Ce analize ar trebui sa mi fac pt a vedea daca sufar de hirsutism?La ecografie mi au iesit chisturi pe ovarul stang...

3 mesaje
3115 vizite
hirsutismul si anticonceptionale
Autor: andreeador
Ultimul răspuns: 05-03-2011 02:32, postat de Mr. Nick

Buna Ziua! M am prezentat la un medic endocrinolog deoarece sufar de hirsutism. Am facut niste analize de sange (care au iesit ok). Am facut si o ecografie si am ovare multipolichistice. Tratamentul pe care l am primit a fost pt cand o sa mi inceapa menstruatia: anticonceptionale YAZ si...

0 mesaje
1873 vizite
Exista tratament pt hirsutism?
Autor: andreeador
Postat la data: 23-02-2011

Buna Ziua! As vrea sa stiu daca exista tratament pt hirsutism. Eu mi am facut analize, am fost la endocrinolog. Am primit anticonceptionale (am ovare polichistice) si Androcur. Deocamdata nu l am inceput, dar nu stiu cat de eficient va fi. Va multumesc!

5 mesaje
8932 vizite
hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
Autor: krin
Ultimul răspuns: 26-08-2010 23:28, postat de anailad

Fata mea in varsta de 14 ani are testosteron, progesteron si cortizol in exces! Toate acestea au dus la hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si ft. cret si posibil mici chisturi pe ovare(la ecografie nu s-au vazut ci la un aparat SCIO). A facut si o ecografie la tiroida si...

14 mesaje
2219 vizite
Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
Autor: Flavia2
Ultimul răspuns: 14-06-2010 21:19, postat de Mr. Nick

Buna. Ma numesc Flavia, am 27 de ani si in urma cu 6 ani, mi-a dat un dn doctor sa iau naposim(am luat 3 luni!)(pe atunci nu stiam de efctele lui adeverse si atat de nocive!!), pt ca a considerat ca sunt prea slabuta, desi am fost tot timpul supla,...

7 mesaje
2185 vizite
Exces de pilozitate ajutor
Autor: mirelaaprilie
Ultimul răspuns: 20-04-2010 21:29, postat de Mr. Nick

am un usor exces de pilozitate, care nu a putut fi diagnosticat chiar ca hirsutism- dar mi s-a recomandat sa iau spironolactona cateva luni. e bun? adica dupa ce termin nu o sa recidiveze? ceva mai permanent exista? e cineva care s-a tratat asa? si care a fost bine? sau...

3 mesaje
2774 vizite
hirsutism
Autor: crissh
Ultimul răspuns: 04-08-2009 16:53, postat de crissh

am o fetita de 13 ani cu pilozitate excesiva pe fata(mustata deja formata si fire de par pe zona obrajilor si barbie), abdomen si pe picioare.are menstratie (normala) de 1 an si tot de atunci au inceput sa apara si problemele mentionate.in urma analizelor efectuate (recomandate de endrocrinolog) i s-a...

3 mesaje
4060 vizite
sani incomplet dezvoltati si par in exces corp+fata
Autor: purple
Ultimul răspuns: 14-07-2009 13:34, postat de bonibon

Va rog sa-mi dati sfaturi! Daca e cazu ce analize sa fac? Eu banuiesc ca hormonii sunt de vina. Complexele nu mi le fac singura, ci oameni din jur care uneori arunca vorbe si modul cum se comporta. Am 20 de ani si prima menstruatie am avut-o la 11ani dupa care...

3 mesaje
5083 vizite
Endocrinologie - hirsutism
Autor: thanandar
Postat la data: 30-05-2008

Buna ziua ! Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema.sufar de hirsutism si de ceva vreme am inceput sa fac niste analize pt a depista cauzele. Analizele pt estradiol, progesteron, T3, T4, TSH, FSH, LH, DHEA-S au iesit normale. Am facut si pt 17-OH PROGESTERON care a iesit 1.18 ng/ml, eu aflandu-ma in ziua...

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.