Discuții despre sangerarile intermenstruale (spotting)

130 subiecte 1 2 3
Adaugă întrebare / subiect
5 mesaje
3262 vizite
spotting abundent dupa pauza diane 35
Autor: lauracluj
Ultimul răspuns: 19-12-2011 17:37, postat de lauracluj

buna ziua, am luat diane 35 timp de 1 an jumatate, timp in care nu am avut nicio neplacere din cauza lor. anul acesta am decis sa fac o pauza si nu le-am mai luat timp de 3 luni. de cand le-am inceput din nou, (in prima zi a menstruatiei...

3 mesaje
2885 vizite
ceaiul de sunatoare influenteaza oarecum menstra?
Autor: mada83
Ultimul răspuns: 08-12-2011 09:43, postat de dr Costin G Adrian

buna tuturor, , , , , va rog sa/mi trimite/ti si mie cat mai repede un raspuns...ultima menstra am avut/o pe 18 noiembbrie...contacte neprotejate pe 28, 30 si 3...aseara am sangerat, ffff putin cat m/am sters cu hartia.sunt ffff speriata.eu am endometrioza operata in 1999 si de trei ani a...

8 mesaje
13855 vizite
sangerari intre menstre!?
Autor: fiby
Ultimul răspuns: 15-07-2011 14:15, postat de elle30

sangerari intre menstre!?..de cativa ani singerez usor din ziua a 10 a ciclului menstrual pana la cea de a 25-25 zi...doctorul la care am fost mi-a spus ca nu e nimic grav si ca aceasta indica faptil ca sunt fertila...dar aceasta singerare se repeta luna de luna si este din...

6 mesaje
3901 vizite
menstruatie sau spotting?
Autor: ioana!
Ultimul răspuns: 07-06-2011 17:44, postat de ioana!

se poate vedea printr-o ecografie daca menstruatia a fost veridica (si nu spotting)?

5 mesaje
3621 vizite
problema spotting inainte de menstruatie
Autor: yzk
Ultimul răspuns: 26-05-2011 19:43, postat de minodorasandu

am si eu nevoie de un raspuns urgent! iau anticonceptionale karissa, azi trebuia sa imi vina menstruatia si mi'a venit mai mult ceva gen spotting acum spre seara, dar am luat totusi pastila pt ca scurgerea era destul de rosiatica. Am procedat gresit? trebuia sa mai astept? imi puteti da...

5 mesaje
4308 vizite
nevoie urgenta de un ginecolog sau dermatolog :(
Autor: anamaria1989
Ultimul răspuns: 26-05-2011 03:04, postat de Vasilica16

buna ziua. am niste probleme si am o mare jena sa ma prezint la un medic cu asa ceva, deci v ar ruga foarte mult sa ma ajutati cu un sfat despre ce ar putea fi si ce medicamente pot lua. in primul rand, cand ma spalam in vagin am...

7 mesaje
3169 vizite
va rog sa ne ajutati: sangerari intermentruale
Autor: bogdanel1990
Ultimul răspuns: 09-01-2011 15:34, postat de bogdanel1990

buna..prietena mea are de cand ne-am culcat prima data (acum 5 luni) scurgeri vaginale intre a15a si a20a zi de menstruatie scurgeri vaginale putin abundente (cam 1-2 zile) de culoare rosie..de atunci aproape in fiecare luna a avut asa ceva, pe langa ciclu normal, care este neregulat..pot fi rani din...

2 mesaje
1994 vizite
sangerare intermenstruala
Autor: Mirification
Ultimul răspuns: 14-11-2010 00:06, postat de Mirification

Am avut menstruatie de pe 26-30 oct;eram in pauza de 7 zile (de cateva luni iau diane 35 intrucat sufer de amenoree si hirsutism);pe 29 oct trebuia sa incep o noua folie, am luat doar o pastila si am renuntat, nu am mai luat de loc;pe 3 nov am avut...

1 mesaje
7966 vizite
Sangerari intre menstre
Autor: valipascale
Ultimul răspuns: 22-10-2010 17:41, postat de balaioara

Am 42 de ani. De doua luni de zile am sangerari intre menstre cam la zece, douasprezece zile, cateva picaturi o zi, doua. Nu am nici-un fel de durere sau altceva. Am fost la medicul ginecolog si am facut echo transvaginala, unde mi-au fost descoperite cateva chisturi ovariene cel mai...

1 mesaje
2019 vizite
sangerari intre menstruatii.. 24 de ani
Autor: chiesa_24
Ultimul răspuns: 03-09-2010 15:06, postat de fefelina

In aceasta vara am terminat facultatea si imediat m-am angajat la o firma.. am acumulat oboseala si la un momentdat am observat niste sangerari intre perioadele de menstruatie.. in plus mi-a intarziat menstruatia.. Nu am facut un test Papanicolau pana acum. Precizez ca am 24 de ani.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
0 mesaje
1697 vizite
sangerari intre menstruatii
Autor: chiesa_24
Postat la data: 02-09-2010

In aceasta vara am terminat facultatea si imediat m am angajat la o firma.. am acumulat oboseala si la un moment dat am observat niste sangerari intre perioadele de menstruatie.. in plus mi-a intarziat menstruatia.. Nu am facut un test Papanicolau pana acum..

0 mesaje
3723 vizite
sangerare dupa 2 saptamani de la ciclu
Autor: rodica.j
Postat la data: 01-09-2010

buna, as dori sa imi raspundeti, ca nu stiu ce se intampla cu mine.pe 19 august mi.a venit ciclu si cam pe24 august mi s-a terminat.Timp de o luna de zile nu am mai avut contact sexual.Azi 1 septembrie in timpul actului sexual, prietenul imi zice k mi-a venit ciclu....

4 mesaje
4527 vizite
sangerari intre menstre
Autor: Issa86
Ultimul răspuns: 24-05-2010 15:57, postat de Issa86

Buna ziua!As dori sa stiu daca in timpul ovulatiei este normal sa sangerez?nu sangerez abudent, doar cateva picaturi, dar sunt mai deschise la culoare ca in timpul menstrei.

7 mesaje
2047 vizite
Diane 35 si spotting
Autor: diana1188
Ultimul răspuns: 15-03-2010 13:30, postat de nicomirela

Buna..am si eu o mare nelamurire tongue..de o luna de zile iau Diane 35 (mai am de luat 4 pastilute)...este prima data cand iau ceva de genul asta...am fost la medic si mi-a prescris sa iau astea pt ca am ovarele inflamate, ovarul drept foarte marit si ceva chisturi...mi-a recomandat...

4 mesaje
2553 vizite
sangerare inainte de menstra la virgina!!!
Autor: bonibon
Ultimul răspuns: 25-11-2009 21:54, postat de bonibon

buna ziua, nu stiu daca ar trebui sa ma sperii sau nu, insa mi-e cam teama ptr ca ieri dimineata dupa ce am stat cu picioarele reci {aproape inghetate} o jumatate de ora m-am trezit cu vreo 2 picaturi de sange mai decolorat pe lenjeria intima. inainte sa ajung acasa...

5 mesaje
6290 vizite
Sangerari dupa ce s-a terminat menstruatia
Autor: popescu_mary
Ultimul răspuns: 23-11-2009 09:48, postat de slanto

Dupa ce mi s-a terminat ciclul, am inceput sa am mici sangerari..adica de cateva zile...iau anticonceptionale din prima zi a ciclului menstrual, si am avut contact sexual.Deci iau anticonceptionale de lunea trecuta, si duminica am avut contact sexual..ciclul mi-a trecut de vineri..iar sambata, duminica si azi am avut sangerari..imi puteti...

3 mesaje
5526 vizite
Un sfat va rog!!!!!! De cateva luni am niste sangerari intre menstre
Autor: andreea_andr33a
Ultimul răspuns: 12-11-2009 23:32, postat de andreea_andr33a

Am si eu o problema la care nu-i gasesc raspunsul si care ma macina rau tare. De cateva luni am niste sangerari intre menstre. Am fost la control si mi-a dat o reteta pentru 2 luni. In prima luna mi-a dat sa iau ovule, augumentin, nistatina si inca un fel...

12 mesaje
20654 vizite
Mica sangerare
Autor: Elis
Ultimul răspuns: 01-11-2009 14:00, postat de alinusa

Pe data de 2 a venit ulima menstruatie.De atunci am avut 3 contacte neprotejate.Ieri a fost ultimul contact.Dupa o jum. de ora am avut o mica sangerare, cateva picaturi (2-3) si tot asa si asta noapte.Dupa acee nu am mai avut.Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?Azi am facut test si este...

3 mesaje
2110 vizite
sangerare inainte de menstruatie
Autor: Eri
Ultimul răspuns: 17-10-2009 19:59, postat de Eri

inainte cu o zi de menstruatie am avut o sangerare.ma intreb ce o fii?...iau yasmine si tocmai vreau sa le intrerup...ma puteti ajuta va rog?

3 mesaje
10794 vizite
Sangerari intre menstruatii... exista riscul de cancer uterin?
Autor: Marin Alina
Ultimul răspuns: 22-08-2009 18:00, postat de ancutzik20

Buna. Am anumite nelamuriri in privinta sangerarilor intre menstruatii. Am 18 ani si de aproape un an, sunt activa sexual. Nu am luat anticonceptionale niciodata. Avem o relatie deosebita, bazata pe iubire si incredere. Insa uneori, intre cicluri, am niste sangerari, insotite chiar si de cheaguri de sange, ca si...

7 mesaje
4694 vizite
sangerari anormale, mai precis in afara ciclului
Autor: ana500
Ultimul răspuns: 08-05-2009 10:34, postat de iuliana1

Ma numesc Ana. Si de vreun an am niste probleme. Mai precis sangerari in afara ciclului. Inca nu stiu cauza precisa. Am facut acum vreo trei luni si o ecografie transvaginala dar nu s-a vazut nimic. Am crezut poate ca o fi de natura hormonala. Mi s-au dat anticonceptionale si...

3 mesaje
2096 vizite
sunt sau nu insarcinata?
Autor: preafrumoasa
Ultimul răspuns: 04-04-2009 16:24, postat de nicolla_75

buna am si eu o mica neintelegere cine mar putea ajuta.dupa un act sexual la 24 de ore dupa aceia am opservat ca am o mica problema mi se incepuse un mic ciclu menstrual foarte neinsemnat...pe cind ciclu la mine ar trebui sa se inceapa mult mai tirziu...ce ar putea...

14 mesaje
2843 vizite
durere in timpul actului sexual
Autor: utilizator
Ultimul răspuns: 21-03-2009 22:29, postat de norocosul39

Am 19 ani si de cand mi-am inceput viata sexuala (acum 2 ani) mi s-a intamplat foarte des sa am dureri in timpul actului sexual. Daca folosim prezervativ, cu siguranta ma doare. Am luat in ultimul an anticonceptionale si atunci era mai bine, fara prezervativ, uneori chiar a fost placut(dar...

3 mesaje
2401 vizite
este cumva de la postinor? chiar am nevoie de un raspuns
Autor: Blanche
Ultimul răspuns: 17-02-2009 08:12, postat de sim1973

speriata fiind...am luat postinor cam in a 7a zi dupa ce mi-a trecut ciclul (stiu ca a fost probabil o prostie).tot timpul m-am protejat (prezervativ) pe care l-am controlat foarte bine dupa actul sexual ca sa ne asiguram ca nu cumva s-a spart. totusi...a trecut o luna de la sangerarea...

4 mesaje
1955 vizite
intrerupere de sarcina si infectie vaginala
Autor: snowbell0208
Postat la data: 17-07-2008

Am 25 ani, am facut o intrerupere de sarcina in luna aprilie a acestui an, la chiuretaj am fost diagnosticata si cu o infectie la care la inceput medicul ginecolog mi-a prescris medicamente pentru Trichomonas, la controalele ulterioare deoarece infectia nu s-a vindecat mi-a prescris medicamente pentru candida (clotrimazol ovule...

4 mesaje
4245 vizite
sangerari intre menstruatii
Autor: catelus
Postat la data: 10-05-2008

de oluna de zile inaintea menstruatiei cu 10 zile imi apare o sangerare care dureaza zi, mentionez ca nu iau anticonceptionale.Poate fi ceva grav?

3 mesaje
5322 vizite
spottingul se considera menstruatie?
Autor: simona084
Postat la data: 22-02-2008

as vrea sa intre si eu ceva. am o mare nelamurire:spottingul se considera menstruatie?adica daca am avut o zi spotting si abia a doua zi mi-a venit ciclul propriu-zis cu durerile menstruale aferente, care oate fi considerata prima zi a ciclului?asta ca sa stiu cum ar fi fost bine sa...

5 mesaje
3666 vizite
Se poate instala o sarcina in ultimele zile de anticonceptionale?
Autor: Clauk
Postat la data: 13-06-2007

Iau Logest de 3 luni, si luna asta am.. bulit-o. Eu iau pastiluta cam pe la orele 22-23, dar luna asta a fost haotica, si luam cand la 22, cand la 12 noaptea, apoi am uitat una si am luat-o la 8 dimineata. Urmatoarele zile, am luat corect, tot in...

4 mesaje
4469 vizite
sangerari intre menstruatie
Autor: ani1985
Postat la data: 21-03-2007

In urma controlului ginecologic am urmat un tratament cu colposeptine, piroxicam si ciprozone.La 2 sapt dupa prima menstruatie de dupa medicatie am niste sangerari sau mai bine zis scurgeri de culoare maro.Sunt foarte ingrijoarata.Astept raspuns, va multumesc!

1 mesaje
1934 vizite
sangerari intermenstruale
Autor: confuza
Postat la data: 14-09-2006

sunt la prima folie de diane 35. am avut(si am) sangerari intermenstruale pe care le consider normale cantitativ si care nu ma stanjenesc in mod deosebit. problema mea intervine insa dupa fiecare contact sexual pe care il am, cand se declanseaza sangerari mult mai abundente (similare menstruatiei), insotite de dureri...

130 subiecte 1 2 3