Discuții despre testul aslo

38 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
7 mesaje
2275 vizite
Aslo marit
Autor: madalina14
Ultimul răspuns: 26-03-2019 18:34, postat de SimonaVolcinschi

Buna seara. Ma numesc Madalina si am 14 ani. In urma cu 2 ani si ceva mi-am facut analizele si au iesit cam toate proaste, cel mai important fiind ASLO care era 800. Doctorita mi-a prescris un an si ceva de moldamin, dupa care mi-am facut din nou analizele si...

2 mesaje
925 vizite
ASLO mărit. Mucozitati frecvente
Autor: AlinaM78
Ultimul răspuns: 12-12-2018 14:24, postat de Dr. Ciubotariu Bogda

Bună seara! Am un băiețel de 10 ani, iar în urma efectuării analizelor a ieșit la exudatele faringiene și nazale ca are streptococ beta hemolitic tip A și stafilococ aureus, iar ASLO în luna iulie era 200, la o săptămână am repetat la alt laborator și a ieșit 400, iar...

0 mesaje
557 vizite
Markeri modificati, Motiv de ingrijorare?
Autor: ElenaMugurel
Postat la data: 09-12-2018

Buna seara! In urma unor analize efectuate copilului meu, in varsta de 7 ani ai 8 luni cativa markeri au iesit modificati si am avea rugamintea, daca se poate sa ne explice cineva ce inseama acest lucru si daca este cazul sa ne ingrijoram. Trombocite: 527 Vol. trombocitar 5, 9 ASLO 400 Va multumim si...

6 mesaje
3919 vizite
ASLO prea mare
Autor: diana.mihaela30
Ultimul răspuns: 09-12-2018 13:42, postat de diana.mihaela30

Buna ziua! De aproximativ de 14-15 ani am ASLO marit si nu stiu ce sa mai fac ca sa-mi scada.Am facut moldamin timp de 2 ani si vazand ca nu mi-a scazut ASLO, mi-am scos amigdalele (si polipi nazali), am facut penicilina si mi-a scazut ASLO putin dar apoi iar mi-a...

2 mesaje
1774 vizite
ASLO 1055
Autor: Enigel97
Ultimul răspuns: 10-01-2018 02:22, postat de alex va

Buna ziua, Se poate ca aslo sa creasca dupa penicilina( si moldamin( am apucat sa fac doar o injectie cu moldamin) ? o sa imi repet analizele sapt aceasta.

6 mesaje
2668 vizite
aslo marit.. 400
Autor: dadana
Ultimul răspuns: 10-01-2018 02:20, postat de alex va

iubitul meu a facut recent analizele si are aslo 400 (am inteles k normal tb sa fie sub 200). medicul de familie ne-a recomandat sa incepem tratamentul cu moldamin, o injectie saptaminal, timp de citeva luni. as dori un sfat: ar tb sa mai facem si alte analize, sa repetam...

34 mesaje
33679 vizite
STREPTOCOCCINUM - remediu valoros contra ASLO marit
Autor: Mr. Nick
Ultimul răspuns: 27-02-2017 20:10, postat de izzy-izzy

"Remediile homeopatice pot fi preparate practic din orice, din plante, minerale, secreţii animale sau chiar din culturi microbiene. Acesta este cazul remediului Streptococcinum, care este preparat din culturi de Streptococ - folosindu-se pentru prepararea remediului amestecuri din speciile de streptococi din cele patru grupe cunoscute: grupul piogenic, grupul viridans, grupul...

1 mesaje
1377 vizite
ASLO valoare de 398
Autor: Mara Dijmarescu
Ultimul răspuns: 16-02-2017 19:04, postat de O-HBO

Buna seara, Sotul meu a fost operat de hernie de disc lombara in 2015, in urma unor mici sicane din partea nervului sciatic am decis sa ne vedem cu medicul care l-a operat. Din punct de vedere al operatiei totul este in regula, medicul i-a aratat ca osul este perfect...

9 mesaje
5798 vizite
ASLO mărit
Autor: Betys
Ultimul răspuns: 10-08-2016 21:16, postat de Betys

Bună ziua! Am o fetiță de 14 ani și de câteva luni acuză dureri de genunchi și glezne. La analize, ASLO are valoarea de 723.9 și i s-a recomandat Moldamin timp de 6 luni. De 9 ani practică și karate, iar întrebarea ei este dacă mai poate continua acest sport...

4 mesaje
2003 vizite
ASLO marit
Autor: Marya2016
Ultimul răspuns: 27-06-2016 00:52, postat de Marya2016

Buna ziua. De ceva timp am simtome ca lipsa poftei de mancare nu pot manca nimic, dureri in capul pieptului, si senzatie de presiune si simt ca nu pot respira bine, arsuri in zona sternului si pe gat. In zona sternului toata suprafata de la gat in jos. analize mi-a...

0 mesaje
2494 vizite
ASLO marit
Autor: castanilor
Postat la data: 22-01-2016

Daca unul din parteneri a fost diagnosticat in urma unor analize de rutina cu ASLo marit (240), VSH ok. Se poate transmite infectia straptococica prin contact sexual sau sarut? Este nevoie de efectuare de analize si a partemerului? Multumesc.

3 mesaje
1358 vizite
Analize sange
Autor: CosminDany
Ultimul răspuns: 30-06-2015 17:29, postat de Dr. Lacramioara Sint

BUna ziua in urma analizelor, sex Masc 26 ani MCV 77.6 ( 80-96 ) MCH 26.2 ( 28-33 ) Colesterol 204 (100-200) AST TGO 66 (17-59) Aslo 200 in urma interpretarii mi s.a spus ca sunt ok, ast tgo e de la fierea lenesa ( daca asa o fi ), insa restul nu stiu ce semnifica,...

1 mesaje
3943 vizite
ASLO 20 la 24 ani, e normal?
Autor: bambi87
Ultimul răspuns: 31-01-2015 15:14, postat de clara_p

Buna ziua, rezultatul meu ASLO este 20, am 24 de ani. Din cate stiu, trebuie sa fie mai mic de 200, e normal sa fie asa scazut? Multumesc!

3 mesaje
1889 vizite
Aslo mare
Autor: PATRASCU ADRIANA
Ultimul răspuns: 24-01-2015 09:57, postat de PATRASCU ADRIANA

Buna ziua! As dori sa imi raspundeti si mie, am o mare nelamurire in privinta unor analize ale copilului meu.Acum 3 ani i-am facut analizele si i-a iesit ASLO -400, FIBRINOGENUL SI PROTEINA C valori f normale.Am mers la doctorul de familie, i-a prescris MOLDAMIN 6 LUNI, dupa tratament i-am facut...

5 mesaje
1636 vizite
Valoare ASLO 216 postamigalectomie
Autor: alinuta_02
Ultimul răspuns: 18-12-2014 21:58, postat de alinuta_02

Buna seara, am facut operatie de amigdale acum 2 saptamani. Pentru ca am probleme si cu articulatiile, dna medic reumatolog a mers mi-a sugerat sa mai fac o data analizele. ASLO are valoarea 216. Prin urmare, mai exista infectie in gat? Precizez ca n-am luat niciun antibiotic.

5 mesaje
6449 vizite
ASLO
Autor: dulcika
Ultimul răspuns: 02-11-2014 09:12, postat de zamfir nicoleta

Am descoperit cu vreo 3-4 ani in urma ca am aslo mult mai mare decat valoarea normala( mai mult decat dublu). Mi s-a recomandat sa fac tratament timp de 3 luni cu moldamin( o injectie pe saptamana), dupa care sa repet analizele si in caz ca nu a scazut suficient...

0 mesaje
1217 vizite
Aslo 1220
Autor: Gabrielam22
Postat la data: 29-10-2014

Mi-am facut analizele de 4 ori intr-o luna, si imi creste aslo de fiecare data. In momentul de fata am aslo marit la 1220 si am luat 10 zile cexyl de 500. Mi am facut si exudatul faringian, iar stafilococul auriu este absent, la fel si streptococul. Medicul nu stie...

3 mesaje
3218 vizite
infectie cu streptococ beta hemolitia si ASLO marit
Autor: cornelia_le
Ultimul răspuns: 19-09-2014 21:33, postat de Dr. Baciu Damian

Buna! In urma unui exudat faringian mi s-a depistat streptococ beta hemolitic grup A si aslo 470. Am fost la 3 medici care mi-au recomandat 3 sheme diferite de tratament si nu mai stiu pe care sa o urmez. Primul doctor mi-a recomandat sa iau doar moldamin o data la 7...

0 mesaje
4229 vizite
Aslo marit
Autor: Vanesa83
Postat la data: 28-08-2014

Buna ziua, fetitei mele de 5 anisori i-a iesit valoarea Aslo 195, 7. Exudatul faringian ia iesit negativ. In luna mai a avut o amigdalita foarte urata care nu a trecut decat cu antibiotic. Medicul de fam zice ca nu e o valoare asa de mare incat sa ne ingrioreze....

1 mesaje
4264 vizite
ASLO POZITIV
Autor: CRM25
Ultimul răspuns: 17-03-2014 22:48, postat de adamantium

BUNA ZIUA AM O PROBLEMA TREBUIE SA FAC VINEREA ASTA O ARTROSCOPIE LA GENUNCHI SI AZI MI-A IEŞTI REZULTATUL ASLO POZITIV si PCR-ul negativ Întrebarea mea este daca pot sa fac aceasta intervenţie? Medicul ortoped nu mi-a cerut aceste analize!

2 mesaje
2561 vizite
Analiza ASLO
Autor: ilinailin
Ultimul răspuns: 21-11-2013 10:10, postat de ilinailin

Buna ziua. Am pe amigdale 1-2 puncte mici albe, si lucrul asta se repeta de foarte multi ani destul de des. Dar acum dureaza de vreo luna si cred ca ceva e in neregula sa recidiveze asa des. Mai mult, nu stiu daca are legatura cu aceasta infectie (?) dar...

4 mesaje
1309 vizite
referito ASLO pentru un baietel de 11 ani
Autor: septimiamelania
Ultimul răspuns: 31-08-2013 22:30, postat de fvaleriu

Buna seara! Am un baietel de 11 ani si are ASLO -630. Intrebarea mea este ce tratament as putea sa-i administrez in afara de Moldamin? Va multumesc!

5 mesaje
1574 vizite
Vizita medicala pentru adminiterea in MAI
Autor: DonStalin
Ultimul răspuns: 11-06-2013 14:08, postat de yonyon

Buna ziua!Ieri am facut vizita medicala pentru admiterea in M.A.I.La sange mi-au iesit rezultatele perfecte, mai putin ASLO unde mi-a iesit 491.Mentionez ca nu am probleme cu articulatiile, nu ma dor incheieturile.(acum 3-4 ani(am 18 ani) am avut o infectie urinara).Intrebarea mea este?Pot fi respins?Marti aflu raspunsul, dar pana atunci...

4 mesaje
1317 vizite
Aslo marit!
Autor: Inucutza
Ultimul răspuns: 08-03-2013 18:16, postat de fvaleriu

Buna ziua!Adresez o intrebare care ma macina:ieri am primit rezultatul unor analize, facute ptr ca ma simt obosita, lipsita de vlaga, nu ma pot ocupa de copil.Alaninaminotransferaza este 52(normal pana in 31)iar Aslo este 500. Mentionez ca urmez un tratament ptr anxietate, atac de panica, depresie postpartum(dupa nasterea fetitei, si...

10 mesaje
1761 vizite
ASLO marit
Autor: mirelageorgeta
Ultimul răspuns: 19-02-2013 12:42, postat de fvaleriu

Valoarea ASLO crescuta -baietelul meu in varsta de 6 ani, avea ASLO 900, la sfarsitul lunii februarie am urmat un tratament cu moldamin, apoi cu RETARPEN, acum ASLO a ajunsla valoarea de 374, dupa o perioada de 6 luni facandu- i injectie saptamana de saptamana, acum doctorul mi-a recomanda inca...

1 mesaje
15804 vizite
aslo cantitativ 639 si implantul dentar
Autor: Pisoiash1
Ultimul răspuns: 10-12-2012 20:53, postat de dr. ivan

Buna seara! In urma efectuarii unor analize de sange mi-a iesit aslo cantitativ 639. Se poate efectua implant dentar sau imi poate afecta implantul? cat timp se poate sta dupa aditia de os? am vreo 8 luni. multumesc anticipat

0 mesaje
837 vizite
DESPRE ASLO
Autor: Ciprian-Romeo
Postat la data: 11-12-2011

Buna ziua. As dori un raspuns de la un doctor specialist in infectii. Am varsta de 19 ani si am ASLO 500. Fac moldamin de aproximativ un an si cand imi scade ASLO cand imi creste la loc. Eu anul acesta voi concura la Academia de Politie si ASLO se...

2 mesaje
9963 vizite
aslo marit + cazeum
Autor: ana c
Ultimul răspuns: 23-12-2010 15:56, postat de Deeeea

buna, tocmai am aflat ca amigdalele mele sunt pline de cazeum si nu stiu exact ce trebuie sa fac. nu ma asteptam la asa o veste, dar sa va povestesc de la inceput: facand analizele anuale am constatat ca aveam aslo marit destul de mult (715) in septembrie. Medicul meu de...

3 mesaje
1103 vizite
ASLO marit
Autor: CostyDL
Ultimul răspuns: 01-11-2010 18:27, postat de crisroby

Buna, Am tot avut aprobleme cu infectia la amigdale o perioada lunga si antibioticele nu mai aveau efect. Acum o luna am ajuns la urgente cu nevrita optica pe care am tratat-o dar am ramas cu un edem care imi slebeste vederea la ochiul drept. Dupa analize mi s-a spus...

3 mesaje
1693 vizite
aslo 400
Autor: Lawr
Ultimul răspuns: 30-10-2010 01:09, postat de geanina-ioana

e chiar atat de grav daca mi a iesit valoarea aceasta la analize(400) ce riscuri implica aceasta valoare? si ce tratament pot face ptr a scadea aslo?

0 mesaje
1970 vizite
ASLO 850
Autor: popa teodora
Postat la data: 03-10-2010

Buna ziua, sunt mamica unui baietel de 5 ani caruia acum 1luna i-am facut analizele anuale si i-au iesit urmatoarele valori:WBC:9.48; RBC:5.24; HCB:13.67; HCT:41.56; MCV:79.23; MCH:26.07; MCHC:32.9; RDW:11.2; PLT:462; MPV:7.85; PCT:0.36; PDW:12.5; LY%:50; MO%:10.9; NEU%:36.9; EOS%:1.9; BAS%:0.3; LY#:4.74; MO#:1.03; NEU#:3.5; EOS#:0.18; BAS#:0.03; VSH 1h:16; FIBRINOGEN:307; ASLO:850; CRPLX:0.05; EXS.FARINGIAN:CULTURA NEGATIVA STREPTOCOC...

3 mesaje
1085 vizite
vsh mare aslo mic
Autor: lauritta25
Ultimul răspuns: 06-03-2010 20:13, postat de lauritta25

am aslo 200 si vsh 20 mm si fibrinogen 534 mm. ce sa fac ? mentionez ca aud vuituri puternice in ureche.

3 mesaje
1293 vizite
A.S.L.O.-pozitiv
Autor: andree
Ultimul răspuns: 05-03-2010 19:58, postat de elenaadriana

Daca A.S.L.O. este pozitiv se poate face o cura cu POLIDIN?

3 mesaje
2188 vizite
Interpreatare ASLO naravas si VSH mic
Autor: lazarmaria
Ultimul răspuns: 05-03-2010 19:28, postat de elenaadriana

Buna. as dorii si eu o interpretare a analizelor mele. Am 16 ani. Am urmat tratament cu moldamin 1 an jumatate cu pauze tot la 3 luni, pana in august 2006, pentru ca aveam ASLO crescut 600 - 400 - 800 - 500 - 400 - sub 200. am fost...

3 mesaje
845 vizite
aslo mare
Autor: ema11
Ultimul răspuns: 19-12-2009 15:18, postat de fvaleriu

in exudat faringian mi-a iesit strptococ b hemolitic gr. c am urmat trat. cu zanocin de 400mg.timp de 10 zile fiindca la acest med. a iesit sensibil.nu pot sa fac moldamin pt. sunt alergica. am frisoane, dureri de articulatii si precordiale ce ma sfatuiti?

4 mesaje
4349 vizite
ASLO-800
Autor: rgawrielle
Ultimul răspuns: 03-12-2009 23:56, postat de Mr. NICK

Buna ziua.Ma umesc Gabriel si am o problema cu o infectie in sange.Anu trecut mi-am facut analizele si toate au iesit ok mai putin aslo care a iesit 400.Am luat 1 luna de moldamin si apoi 3 luni de cyclodine.Am repetat analizele si aslo mi-a iesit 600.Acuma am luat cyclodyne...

4 mesaje
1442 vizite
ASLO-2241
Autor: marylu
Postat la data: 28-08-2008

Nepoata mea acum doi ani avea un aslo de 2241 si acum dupa doi ani de moldamin de 1200000 saptamanal are aslo 1103.Ce este bine de facut?Exista si un alt tratament in afara de moldamin?Sa continue cu moldamin injectabil?Sa isi scoata amigdalele chiar daca acestea aproape nu se vad si...

3 mesaje
1655 vizite
Aslo poate creste si in urma unei sinuzite cronice?
Autor: aandraaa
Postat la data: 26-06-2008

Buna ziua!acum 9 luni de zile m'am dus sa imi fac analizele deoarece aveam dureri foarte mari de maini si de picioare, si spre surprinderea mea aveam aslo 800 iar cu un an in urma era normal(200)..de mica am probleme cu sinuzita frontala iar acum trei ani mi s'a pus...

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.