diagnostic psihiatric pus aiurea
Buna ziua.Cum pot schimba diagnosticul pus de un medic psihiatru de schizofrenie paranoiida pus aiurea pentru eu cred ca nu am asa ceva cu diagnosticul de anxietate pentru ca boala mea sa manifestat cu stari de agitatie interioara facuta in urma stresului urmata de atacuri de panica avand simtomele specifice anxietatii pentru a putea primi tratament pentru anxietate si atacuri de panica si nu pentru schizofrenie paranoida cum ma diagnosticat pentru ca eu nu prezint simtome specifice schizofreniei ca halucinatii idei delirante incoerenta verbala tendinta la izolare cu o scadere marcata a gradului de functionare socio-profesionala.devieri comportamentale si asa mai departe ci eu am avut si am stari de agitatie urmate de atacuri de panica ceea ce am inteles ca asa se mainifesta anxietatea si nici de cum schizofrenia fapt pentru care iam cerut si explicatii psihiatrului cand am vazut diagnosticul spunandumi ca imi schimba diagnosticul in tulburare depresiva post procesuala daca nu imi convine cerandui imediat sa imi intrerupa tratamentul dat pentru schizofrenie cu antipsihotice gen olanzapina ziprazidona si toate cele observand ca nu este nicio ameliorae, acest diagnostic cauzandumi totodata si cand am vrut sa ma angajez undeva si de aceea vreau sa urmez un tratament pentru anxietate si atacuri de panica urmate de deranjamente la stomac si transpiratii reci pentru ca am simtomele specifice anxietatii care cred ca se trateaza diferit fata de o boala cum e schizofrenia paranoida cu ma diagnosticat el si pe care medicul de familie insista sa mio treaca pe adeverintele medicale care imi trebuiesc ceea ce ma priveaza de anumite drepturi cum ar fi dreptul la munca.Va multumesc.
4 comentarii
Vorbeste cu medicul sa iti puna diagnosticul de anxietate cu atacuri de panica. Daca nu vrea, mergi la alt medic cu parintii si incercati sa schimbati diagnosticul.
Buna ziua,
Medicul stabileste diagnosticul in functie de simptomele pe care le observa in momentul evaluarii. Nu pune diagnosticul pe care il doreste pacientul.
Aveti libertatea (si dreptul) de a merge la un alt medic pentru o alta evaluare. In paralel puteti face si o evaluare psihologica pentru a vedea daca cele doua diagnostice coreleaza.
Pe de alta parte, felul in care ati scris comentariul este o dovada de incoerenta verbala si nu de anxietate.
Medicul stabileste diagnosticul in functie de simptomele pe care le observa in momentul evaluarii. Nu pune diagnosticul pe care il doreste pacientul.
Aveti libertatea (si dreptul) de a merge la un alt medic pentru o alta evaluare. In paralel puteti face si o evaluare psihologica pentru a vedea daca cele doua diagnostice coreleaza.
Pe de alta parte, felul in care ati scris comentariul este o dovada de incoerenta verbala si nu de anxietate.
Medicul este prost 100% asa am patit si eu cu tab. In ro putini buni. Experti in strainatate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Terapii noi(tms/tme/hipnoza)?
- 7Vorbesc rad si scot diferite sunete ciudate de unul singur
- 10Tipuri de activități pentru petrecerea timpului liber?
- 7Evaluare medicală forțată/Încredere
- 1Pentru cei diagnosticati cu o boala psihica
- 10Schimbare medic psihiatru
- 6Anxietate/depresie
- 6Suspiciuni medicamente psihiatrice
- 3Acceptarea bolii psihice
- 4Intrebare pentru cei cu diagnostic de boala psihica