Doar primavara si vara
De cativa ani nu pot sa ies primavara si vara din casa pentru ca ma deranjeaza soarele la modul ca ma ustura ochii si cand este vreme de tricou efectiv nu pot sa stau in tricou, nu stiu de ce dar e foarte ciudat. Eu am si pielea alba intotdeauna am suferit din cauza culorii mele de piele..dar daca nu ies din casa pierd licenta. Nu stiu cum sa infrunt caldura. Vara e cel mai scarbos anotimp si primavara. Transpiratie peste tot, bube, cosuri, iritatie, aglomeratie peste tot..etc. Eu si acum in luna Iunie port hanorac si bluza in casa lol :))) mi-am pus niste gheata plus aer conditionat gen iarna este extrem de frig am tras si draperiIle si ma uit la filme non stop. Inafara faptului ca am depresie efectiva imi vine sa stau asa pana in iarna. Nu stiu de ce dar iarna nu am depresie cum vine primavara si vara poc la pamant cu depresie.
5 comentarii
Bună dimineața!
Mergeți la un psiholog și încercați să aflați ce se află de fapt în spatele acestor comportamente.Probabil s-a întâmplat ceva la un moment dat și acest lucru trebuie conștientizat.
Mergeți la un psiholog și încercați să aflați ce se află de fapt în spatele acestor comportamente.Probabil s-a întâmplat ceva la un moment dat și acest lucru trebuie conștientizat.
Am vorbit si cu un psiholog mi a spus ca este din cauza kilogramelor in plus. Ar mai putea fii alta cauza?
Nu-i suficient să vorbești. Trebuie să faci o evaluare psihologică, iar în urma rezultatului să participi la un număr de ședințe de psihoterapie și să urmezi indicațiile psihologului, să-ți faci temele pentru acasă și să-ți monitorizezi toate stările pe o perioadă mai lungă, după indicațiile acestuia. Schimbările nu se produc peste noapte..
De fapt este un mecanism de evitare: vara, tocmai datorita imbracamintii subtiri corpul este expus, si pare ca aveti niste probleme cu felul in care aratati: culoarea pielii, kilogramele etc...
Restul...discutati-l cu un psihoterapeut cu experienta...
Restul...discutati-l cu un psihoterapeut cu experienta...
Aveti dreptate domnul Pescaru Valentin. Va multumesc pentru raspuns.
Alte subiecte recente din această secțiune: