dupa tratamentul faringelor am ramas cu o durere permanenta in gat

In iarna am facut 2 faringite cu puroi, pete in gat le-am tratat cu amoxicilina mi-au trecut dar am ramas cu o durere permanenta in gat ce isi schimba pozitia mereu dar de obicei ramane in parte amigdalei din parte dreapta.Probabil din aceasta cauza simt si o pocnitura a laringelui in momentul acestei iritati.Medicii mi-au spus ca e o faringita cronica daca e aceast vreau sa stiu ce probleme pot avea pe viitor si modul cum se trateaza
2 comentarii

Incercati sa folositi Bioparox spray care e si usor antiinflamator si antibacterian (5 puff-uri pe zi timp de 7 zile, nu mancati o ora dupa adm. spray). De asemenea, Septogal cu lactoferina reduce inflamatia si reface flora normala a mucoasei faringiene. (De asemenea, e utila efectuarea exudatului faringian, pentru a exclude infectie sau o candidoza faringiana).

In urma cu 2 ani aveam tuse seaca si dureri in gat pe care le tratam cu paracetamol.Acum un an am avut dureri grave in gat, tuse, febra, care nu cedau medicamentelor clasice pt raceala.De atunci am devenit foarte sensibila la rece.Incepand din luna octombrie am jena la inghitit, dureri in gat, si cand sunt expusa la aer rece imi apar mici bubite in nas.am facut un test EXUDAT FARINGIAN(tehnica manuala-la ORL) rezultatul fiind pozitiv cu STAFILOCOC AUREUS.Ce tratament imi recomandati?Va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere in git si torace
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 3Faringita cronica? care persista - need help
- 3raguseala, durere in gat, febra
- 6amigdalita acuta pultacce la bebelus
- 3baile de sulf pot determina faringita?
- 5Otita medie la ambele urechi si durere de gat
- 6Problema cu amigdale neinflamate
- 2mereu racit si dureri in gat
- 0Durere de cap, in gat si nas infundat
- 4Simptome multiple faringe-lueta-limba
- 1durere in gat
- 2Rinita alergica cronica?
- 6durere in gat
- 36Pentru domnu doctor Valeriu!
- 0Durere in gat
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 1Durere persistenta in gat