Durere cap rahianestezie
Imi cer scuze daca s-a mai discutat undeva si am deschis un alt subiect aiurea.
Povestea e in felul urmator: prietena mea a fost operata acum 2 saptamani de apendicita. Normal, i-au facut rahianestezie iar totul a decurs destul de usor in sala de operatie. Adusa in salon, a fost aproape de a se ineca, asa ca o asistenta i-a tot mutat capul (anterior fusese avertizata sa nu se miste cateva ore dupa operatie).
La cateva zile dupa operatie, au aparut durerile de cap. La 2 saptamani distanta, sunt la fel de puternice, daca nu chiar mai puternice. Intrebarea mea e cu ce se trateaza aceste dureri ca sa devina macar suportabile?
Am inteles ca totul dureaza vreo 2-3 luni, deci mai avem de tras. Multumesc anticipat.
Povestea e in felul urmator: prietena mea a fost operata acum 2 saptamani de apendicita. Normal, i-au facut rahianestezie iar totul a decurs destul de usor in sala de operatie. Adusa in salon, a fost aproape de a se ineca, asa ca o asistenta i-a tot mutat capul (anterior fusese avertizata sa nu se miste cateva ore dupa operatie).
La cateva zile dupa operatie, au aparut durerile de cap. La 2 saptamani distanta, sunt la fel de puternice, daca nu chiar mai puternice. Intrebarea mea e cu ce se trateaza aceste dureri ca sa devina macar suportabile?
Am inteles ca totul dureaza vreo 2-3 luni, deci mai avem de tras. Multumesc anticipat.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri de cap, usoare pierderi de cunostinta
- 3dureri de cap, infucienta respiratorie, atac de panica
- 5dureri intercostale care se repeta de cateva zile
- 13neurologie
- 6dureri la mana dreapta umar de doua saptamani
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 1va rog ajutati-ma urgent!durere insuportabila de cap
- 1Tumoare cerebrala sau nu?
- 3dureri puternice de cap si tremur
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 1durere de cap
- 3puls mare, dureri de cap
- 0durere de cap cu ameteli
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 4durere si arsura a pieli capului pe partea stanga
- 14Am simptome de sinuzita de mai bine de jumatate de an
- 5Medicament pt durere de cap.
- 0Durere tampla
- 1mici dureri de cap frecvente
- 1Ajutor!!! dureri de cap intense și zilnice
Mai multe informații despre: Durerea de cap rahianestezia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: