Durere cap rahianestezie

Imi cer scuze daca s-a mai discutat undeva si am deschis un alt subiect aiurea.
Povestea e in felul urmator: prietena mea a fost operata acum 2 saptamani de apendicita. Normal, i-au facut rahianestezie iar totul a decurs destul de usor in sala de operatie. Adusa in salon, a fost aproape de a se ineca, asa ca o asistenta i-a tot mutat capul (anterior fusese avertizata sa nu se miste cateva ore dupa operatie).
La cateva zile dupa operatie, au aparut durerile de cap. La 2 saptamani distanta, sunt la fel de puternice, daca nu chiar mai puternice. Intrebarea mea e cu ce se trateaza aceste dureri ca sa devina macar suportabile?
Am inteles ca totul dureaza vreo 2-3 luni, deci mai avem de tras. Multumesc anticipat.
Povestea e in felul urmator: prietena mea a fost operata acum 2 saptamani de apendicita. Normal, i-au facut rahianestezie iar totul a decurs destul de usor in sala de operatie. Adusa in salon, a fost aproape de a se ineca, asa ca o asistenta i-a tot mutat capul (anterior fusese avertizata sa nu se miste cateva ore dupa operatie).
La cateva zile dupa operatie, au aparut durerile de cap. La 2 saptamani distanta, sunt la fel de puternice, daca nu chiar mai puternice. Intrebarea mea e cu ce se trateaza aceste dureri ca sa devina macar suportabile?
Am inteles ca totul dureaza vreo 2-3 luni, deci mai avem de tras. Multumesc anticipat.
1 comentarii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri ingrozitoare de cap!!!
- 12ma doare capul
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 3Durere de cap partea stanga+dificultate de concentrare+tulburari de memorie
- 0simptome greata, dureri de cap
- 19Frunte si tample umflate
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 3De un an nu mai sunt eu... dureri de cap, amorteli, stari de panica
- 3Dureri de cap cind e ceata
- 6Durerea de cap
- 0are niste dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului...
- 0durere de cap cu ameteli
- 1Dureri de cap severe
- 3dureri de cap
- 0dureri si presiune in cap, stare proasta fizica si mentala
- 0Indigestie
- 4Durere cap si ochi
- 6Dureri de cap
- 0Durere de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap rahianestezia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: