Durere coloana intre doua inele
Buna ziua. De aproximativ doua saptamani am o durere intr-un punct al coloanei in partea superioara ( intre doua inele practic), plus toti muschii care sustin coloana. Durerea nu este permanenta, doar la anumite miscari, mai ales cand stau aplecata. Am avut in bucatarie un scaun si marginela spatarului lui cand stateam pe spate imi venea chiar in acest punct, de aceea tind sa cred ca de aici este. Mi-am dat cu diclofenac si s-a mai ameliorat putin. Sport nu fac si nici miscare foarte multa, am 1, 70 si 56kg. Acum doi ani aproximativ am fost la un neurolog pentru o durere de coccis si mi-a recomandat la momentul ala milgama n. Durerea nu mi se lasa pe picior, sau sa nu ma pot ridica din pat, este o jena la anumite miscari si simt chiar punctul intre cele doua inele. Ce imi recomandati? Multumesc frumos
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la coloana medicala.
- 5dureri coloana vertebrala de aproape 3 saptamani
- 5dureri insuportabile de coloana, sold
- 13genunchiul si mijlocul
- 4Durere muschi dorsali sau coloana
- 0dureri de coloana si picioare
- 5Dureri coloana la atingere
- 3probleme coloana de f mult timp
- 0dureri de maduva, coloana
- 4am dureri mari de coloana in dreptul omoplatilor cu ramificatii la cap umeri maini si picioare
- 2Posibile dureri de coloana?
- 1Probleme coloana
- 1Dureri de coloana, care se lasa pe piciorul stang
- 1Durere de coloana si cap tulbure
- 3Durere de spate, partea stanga de la gat pana la mijloc
- 0Ce șanse am sa imi revin daca la aproape un an după operatie de coloana sunt tot la pat?
- 0Durere de spate ciudata
- 2Durere de spate doar noaptea
- 3Durere de mâna stânga/dreapta și coloana
- 0Neutropenie si anticorpii antinucleari positiv
Mai multe informații despre: durerea de coloana vertebrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: