Durere de cap constanta - un fel de presiune in partea din spate a capului si la frunte
Buna ziua, de cateva luni ma confrunt cu o durere de cap zilnica, nu pot spune ca e durere, e un fel de presiune in partea din spate a capului, si la frunte.
Am fost la ORL si mi s-a spus ca am polipi si deviatie de sept, si din aaceasta cauza creierul nu mai este oxigenat corect si de aceea. Fix inainte ca "durerea" sa apara am trecut printr-o perioada stresanta si de atunci este constanta. Precizes ca am 17 ani. Multumesc!
Am fost la ORL si mi s-a spus ca am polipi si deviatie de sept, si din aaceasta cauza creierul nu mai este oxigenat corect si de aceea. Fix inainte ca "durerea" sa apara am trecut printr-o perioada stresanta si de atunci este constanta. Precizes ca am 17 ani. Multumesc!
3 comentarii
Am uitat sa mentionez ca durerea se inroutateste cand e inorat afara si e frig.
Ma confrunt si eu cu asta, am niste migrene cu aura si presiune in partea din spate a capului.
Polipii i-am scos cand eram mai mic, la mine e problema ca mi se incordeaza maxilarul si am un tiuit in urechi.
Polipii i-am scos cand eram mai mic, la mine e problema ca mi se incordeaza maxilarul si am un tiuit in urechi.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Puseu de tensiune, AVC sau ce?
- 7Amorteala la mana stanga
- 1Amorțeală intermitentă la mâna stângă (inelar și deget mic)
- 1Imi amortesc mainile noaptea
- 1RMN cerebral și coloană cervicală
- 1O părere parapareză spastică
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul