Durere de cap persistenta
Buna seara am 25 de ani si de aproape un an de zile ma confrunt cu o durere de cap in zona cefei si frunții in spatele ochilor si ma ard ochii...amorțeală mana stanga si picior durere spate.arsura între omoplati si tot spatele simt o durere pana in fese...oboseala extremă si durere de oase sau musculara ca nu imi dau seama dar ma doare tot corpul am slăbiciune in mâini...Am fost la cardio nu am nimic...Am făcut ANALIZE la sange nu am nimic ce poate fi ca nu mai pot imi simt capul ca o oala sub presiune...nu dor noptile din cauza capului...Am un tiuit in urechi si mi se înfundă urechile va rog sa ma ajutati si pe mn cu un sfat
13 comentarii
Mergi la un neurolog, o problema asemanatoare am si eu, doar ca la mine se intampla sa si vad in ceata.
Ceea ce m-a ajutat pe mine cu durerile de cap a fost ca am luat anti nevralgic forte.
Ceea ce m-a ajutat pe mine cu durerile de cap a fost ca am luat anti nevralgic forte.
Nu ati fost la un control...ce este...unde am fost pana acum imi tot spun că e psihic dar...e prea mult pentru psihic sincer au devenit insuportabile durerile
Stiu, asa imi spun si mie, insa mai trebuie investigat, habar nu am ce sa zic, nici mie nu mi se pare normal.
Acum orice durere e de la psihic inseamna ca trăim intro tara de depresivi altceva nu pot spune.Am tot cautat aici pe forum si majoritatea asta spun...eu daca nu as avea durerile as fi un om.normal cu chef de treaba si voie buna...Nu eram asa
Mai mergi si cauta, spune-le ca nu sunt simptome psihosomatice, de undeva trebuie sa existe o solutie.
Buna ziua am fost la neurologie cu problema mea de cap si spate.spunandumi ca am radiculopatie si cefalee de tip tensional mixtă medicamente mia dat alanerv si dexmatozona problema este ca le iau de 2 zile nu se vede nicio ameliorare...din contra la 5 min dupa ce le iau imi da stare de ameteala si greata o căldură în corp...va rog un rasp de la un medic...mentionez ca domnu doctor doar ma ascultat ce simptome am doar atat
buna! nu stiu daca ai facut si aceasta analiza, dar din proprie experienta stiu ca deficitul de vitamina D are niste simptome foarte asemanatoare cu ceea ce descrii.. pe partea de durere musculara, osoasa si parestezii. poate fi si o problema endocrinologica la mijloc, desi nu pare sa aiba legatura.. merita sa incerci si un consult la specialitatea asta, daca nu ai facut o deja. sanatate!
Am fost la endocrinologie si am facut si analize sunt normale...marti am facut si un rmn cervical.mi sa recomandat si un rmn la cap
Rmn coloana cervicala:Rectitudinea coloanei cervicale pe achizitiile pe plan sagital...Usoara deshidratare discala C5-C6 cu minima reducere in inaltime a discului...Deborduri discale circumferentiale asimetrice de la CT la C7 fara conflicte radiculare...Cordon modular din câmpul de examinare cu morfologie si semnal IRM in limite normale
.mi sa recomandat fizioterapie dn doctor neurochirurg mia spus sa fac si un rmn la cap...ce analiza se face ptr vitamina D?
.mi sa recomandat fizioterapie dn doctor neurochirurg mia spus sa fac si un rmn la cap...ce analiza se face ptr vitamina D?
Se poate sa fie numai de la coloana cervicala aceste simptome pe care le am?
Pentru vitamina D trebuie analiza separata, 25-OH am facut eu. din cate stiu da, poate fi si de la coloana cervicala.. mai ales durerea de cap.. dar totodata pot fi mai multi factori si mai bine faci in continuare investigatiile care ti se recomanda, ca sa poti sti cu exactitate. Sanatate si rabdare! in cele din urma va fi bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 8Ma mananca ingrozitor capul si ma ustura, nu stiu ce sa mai fac!
- 5dureri de cap dupa somn
- 3Dureri puternice de cap, stare de frica
- 4Dureri de cap intre ochi si spre fundul ochilor, doar in zona sinusala...
- 4Ce afectiune am?
- 3dureri de cap si sensibilitate la frig
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 2durere de cap de cateva zile
- 5Dureri de cap si ameteli puternice
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 3Dureri de cap.
- 9Probleme in zona capului, a ochilor
- 1dureri de cap groaznice
- 1Dureri ale cefei
- 1Dureri de cap, ameteli
- 0Sindroame de algii cefalice
- 0Dureri de cap
- 0Durere de cap/ ureche infundata/ varsaturi
Mai multe informații despre: Durerea de cap durere de cap cefalee cronica