durere in piept
Buna ziua de aprox un an am dureri in piept ma inteapa inima si cateodata dureri in capul pieptului.am fost la medic de 2 ori analize de sange ekg toate sunt normale doctora mia zis ca sunt prea emotiv si retras.am 17 ani sunt baiat nu beau fumez nu sunt obez.nam cazuri innfamilie cu boli de inima.ce credeti as putea avea vreo carenta de magneziu sau ceva avand in vedere ca in ultimul timp am crampe musculare si dureri articulare.am si colon iritabil de circa 2 ani
4 comentarii
Si durerile si colonul iritabil sunt simptome de anxietate. Fa-ti un test de anxietate pe net si daca iese pozitiv mergi la un psiholog.
Pt durerile articulare vezi sa nu ai vreo infectie pe undeva.
Pt durerile articulare vezi sa nu ai vreo infectie pe undeva.
Multumesc pentru sfat.sper sa fie de la anxietate deoarece ma tot gandesc la durerinsinsunt ingrozit de faptul ca pot face un infarct
Gandul ca puteti face un infarct este specific anxietatii. Nu veti face nici un infarct. Mergeti la psihiatru si psiholog si informati-va despre boala dv.
"Atunci cand esti mort, nu stii ca esti mort. E greu doar pentru ceilalti. La fel si cand esti prost..." - Philippe Geluck - Pune mana pe "Gramatica limbii romane", deschide-o, ia-o de la inceput, nu omite niciun capitol si, vei simti miracolul... :)))! Crede-ma, e captivanta, plina de "chestii interesante"...! Vei uita de dureri si, evident iti va trece anxietatea...! No offence! :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 48dureri de piept
- 6Dureri inima - Amorteala membrelor - Vene Pronuntate
- 9Dureri in piept in spatele sternului
- 1tuse uscata si dureri in piept
- 3Dureri in piept!
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 3durere in capul pieptului la inghitire
- 3Durere in piept... dureri care persista ca perioada si peste o ora
- 9durere ascutita in piept stanga (zona inimii)
- 2Durere in piept in partea dreapta
- 2Durere in capul pieptului!
- 3Disconfort in zona pieptului, dureri cand misc capul si stari de confuzie (16 ani)
- 2Dureri persistente în piept
- 0Dureri în piept. Stări de greata
- 4Durere sub stern accentuată cand stau întinsă pe spate
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 1Durere in piept și senzație de sufocare
- 2Durere în piept, în partea dreaptă
- 5Dureri în piept și spate la activitate
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: