Durere in spatele genunchiului si incheietura mana dreapta
Buna seara, de aprox o luna de zile ma deranjeaza incheietura genunchiului, mai exact in momentul in care il indoi (la mai putin de 45 grade) apare o durere in spatele genunchiului iar daca mentin asa la scurt timp se instaleaza amorteala in partea de jos a piciorului. Nu stiu daca are vreo legatura dar in urma cu 2 ani mi-a aparut o durere articulara la nivelul mainii drepte in momentuk hiperextensiei (cand imi dau palma pe spate)...cu aceasta problema am fost la Regina Maria pt consult, ecografie, fizioterapie laser+ulytasunete insa fara niciun rezultat durerea inca fiind acolo (poate nu la aceeasi intensitate). Momentan nu am acces la un medic motiv pt care cer sfatul dvs. 29 ani, 184cm, 90kg, barbat, activitate fizica redus spre mediu. Multumesc
2 comentarii
0
31-08-2017, ora 09:34
Kinetoterapeut Alexandru Lefter
Recuperare, medicina fizica si balneologie, Iasi
Buna ziua! Durerea in spatele genunchiului poate semnala prezenta unui chist, care pune presiune pe nervul sciatic in momentul flexiei. Este doar o teorie. Va incurajez sa solicitati cel putin echografie de parti moi pentru a clarifica situatua.
Salut Gavara, si eu am aceeasi problema. I-ai dat de cap, scrie-mi te rog in privat, adresa mea de mail este publica. Mersi
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Am dureri in zona genunchiului stang! Un sfat, va rog !
- 1Dureri groaznice
- 3problema coloana si genunchi
- 4durere genunchi
- 8Durere genunchi - fortat - exercitii sau imobilizare
- 0Durere de genunchi
- 0Traumatism la nivelul genunchiului
- 10Umfalturi in spatele la ambii genunchi si durere
- 3Durere genunchi
- 4durere genunchi, umar si incheietura piciorului
- 0Tendinta rotuliana...?
- 1Ajutati-ma, va rog frumos! junghi la genunchi
- 2Hernie disc nivel 4, 5