Durere in zona maselei de minte pe partea stanga

25-09-2018
sebastian44
Nu este medic/terapeut
sebastian44
Buna ziua, recent, mai exact de prin sfarsit de iulie, inceput de august am simtit in partea stanga dureri mici, dar la inceput nu erau sa ma doara, se simteau foarte slab, aproape deloc uneori si credeam ca e ceva ce trece de la sine, uneori si uitam de ele. Abia acum ce recent am inceput sa simt dureri mai tari, nu atat de tari incat sa fiu in discomfort permanent sau sa nu pot sa dorm, dar cand mananc si inghit sau beau apa, simt o durere micuta la gat, masea si uneori ureche, dar decat pe partea stanga. Cand am pus degetul putin in zona unde ar fi maseaua de minte, simteam mai umflat fata de zona din partea dreapta si daca atingem pe lateral acea partea, cum ar fi dinspre/sub limba, simteam ca ma doare. Mai pipaind zona, am observat ca in zona umflata unde e maseaua de minte la margine cu molarul al 2-lea, se simte o zona mica pe care nu este piele si e putin dinte, e ca si cum ar iesi. I-am spus de problema cuiva si mi-a zis ca e normal ca o sa-mi iasa maseaua de minte si pana cand iese asa va fi si am intrebat dupa "Pai ok, toate ca toate, dar nu ar trebui totusi sa ma duc la un dentist sau undeva sa vada exact ce am si sa-mi zica el daca e normal sa las sa iasa sau nu?" si ca raspuns am primit un dat din umeri, dar reafirmandu-mi ca e ceva normal, dar din ce am mai citit pe net vad ca e fix opusul.

Ma scuzati daca nu am explicat bine situatia mea si ca rezultat nu ati inteles bine totul. In final ce ar trebui sa fac ? sa merg la dentist sau unde mai exact ?
6 comentarii
0
26-09-2018, ora 08:08
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Cel mai indicat este sa mergeti la medic pentru o consultatie.
De multe ori molarul de minte mandibular erupe cu dificultate producand disconfort.
0
26-09-2018, ora 10:54
Dr. Remiș Constantin
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Remiș Constantin
Buna ziua,
Felicitari, probabil a inceput sa erupa molarul de minte si e si inflamata gingia. Cel mai bine e sa faceti o radiografia si sa mergeti la medicul dvs pentru a vedea clar daca erupe corect molarul de minte sau nu. Totusi, e normal sa fie un discomfort.
Cu drag, Remis Constantin
0
26-09-2018, ora 16:45
sebastian44
Nu este medic/terapeut
sebastian44
Am inteles. Va multumesc pentru clarificari si sfaturi !
0
26-09-2018, ora 16:58
Dr. Remiș Constantin
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Remiș Constantin
Cu placere :)
0
27-09-2018, ora 00:13
iulian111111
Nu este medic/terapeut
iulian111111
"Pai ok, toate ca toate, dar nu ar trebui totusi sa ma duc la un dentist sau undeva sa vada exact ce am si sa-mi zica el daca e normal sa las sa iasa sau nu?"

Pai, daca stiati de la inceput raspunsul, de ce ati mai deschis topicul ?

Obs: mai bine mergeti undeva sa vada exact, domnul medic
0
27-09-2018, ora 12:19
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua, probabil ca molarul dumneavoastră de minte erupe. In multe dintre situații el nu are loc sa erupă, sau are o poziție deficitara care nu permite eruptia in totalitate. Va recomand sa faceți o radiografie și va așteptăm la noi in clinica sa vedem mai exact despre ce este vorba. O zi frumoasa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce rol are măseaua de minte?
  • Un nou studiu arată că extracția celui de-al treilea molar are efecte pozitive pe termen lung asupra gustului
  •