Durere in zona prostatei
Buna ziua,
De cateva zile ma jeneaza o durere in zona prostatei, care a venit la "pachet" cu urinari dese, senzatii de caldura si un disconfort care strica total dispozitia. Uneori am impresia ca durerea se lasa si pe picioare. Am observat ca dimineata durerea aproape ca dispare, insa pe parcursul zilei revine. In mod cert o sa ma duc la doctor (pana la finalul saptamanii), insa pana ajung... ceva pareri/idei despre ce ar putea fi?
De cateva zile ma jeneaza o durere in zona prostatei, care a venit la "pachet" cu urinari dese, senzatii de caldura si un disconfort care strica total dispozitia. Uneori am impresia ca durerea se lasa si pe picioare. Am observat ca dimineata durerea aproape ca dispare, insa pe parcursul zilei revine. In mod cert o sa ma duc la doctor (pana la finalul saptamanii), insa pana ajung... ceva pareri/idei despre ce ar putea fi?
2 comentarii
Probabil aveti o prostatita acuta(depinde de ce natura e infectioasa sau nu), de obicei se trateaza cu antibiotice, antiinflamatoare si un complex urinal (din extract de merisor) iar daca aveti si febra se administreaza paracetamol, etc.
Multumesc pentru raspuns. Mi-am facut programare la Medicover (unde ma duc de obicei)... insa abia pentru marti.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2prostata sau prostatita?
- 0prostata si alcoolul...
- 2prostata netratata
- 2ADK prostata
- 3prostata, uretrita, infectie urinara
- 14rezultat psa dupa prostatectomie radicala
- 3prostata avansata
- 26Cancer de prostata
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 35tratament pentru cancerul de prostata
- 4Calcifiere usoara la prostata
- 30Adenocarcinom prostatic grad ||| de diferentiere, Scor Gleason:4+3=7.
- 25Cancer la prostata - monitorizare activa sau prostatectomie imediata?
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 1DURERI GENITALE BATRAN 83 ANI
- 0prostata
- 0Durere intre testicule si anus
- 0Prostata mare ?
- 1Cat timp dureaza recuperarea in urma unei operatii de prostata?
Mai multe informații despre: Prostata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: