Durere in zona prostatei
Buna ziua,
De cateva zile ma jeneaza o durere in zona prostatei, care a venit la "pachet" cu urinari dese, senzatii de caldura si un disconfort care strica total dispozitia. Uneori am impresia ca durerea se lasa si pe picioare. Am observat ca dimineata durerea aproape ca dispare, insa pe parcursul zilei revine. In mod cert o sa ma duc la doctor (pana la finalul saptamanii), insa pana ajung... ceva pareri/idei despre ce ar putea fi?
De cateva zile ma jeneaza o durere in zona prostatei, care a venit la "pachet" cu urinari dese, senzatii de caldura si un disconfort care strica total dispozitia. Uneori am impresia ca durerea se lasa si pe picioare. Am observat ca dimineata durerea aproape ca dispare, insa pe parcursul zilei revine. In mod cert o sa ma duc la doctor (pana la finalul saptamanii), insa pana ajung... ceva pareri/idei despre ce ar putea fi?
2 comentarii
Probabil aveti o prostatita acuta(depinde de ce natura e infectioasa sau nu), de obicei se trateaza cu antibiotice, antiinflamatoare si un complex urinal (din extract de merisor) iar daca aveti si febra se administreaza paracetamol, etc.
Multumesc pentru raspuns. Mi-am facut programare la Medicover (unde ma duc de obicei)... insa abia pentru marti.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 61carcinom de prostata
- 2prostata va rog sa-mi dati un raspuns
- 2prostata netratata
- 4s-a operat de prostata acum aproape o luna de zile
- 5operatia de prostata... Ce operatie este mai recomandata, cea clasica sau paroscopica?
- 13adenom de prostata
- 188cancer de prostata
- 24va rog sa ma lamuriti ce este cu acea hematurie, ce a putut sa o provoace?
- 4adenom de prostata
- 0PROSTATA rezultat investigatii
- 1DURERI GENITALE BATRAN 83 ANI
- 0prostata
- 1durere in zona dintre anus si scrot
- 0Durere intre testicule si anus
- 0PSA si Free PSA in afara limitelor admise
- 0Analize prostata
- 0Probleme cu erecția și cu prostata
- 1Interpretare ecografie prostata
- 1Prostatită sau Hemoroizi
Mai multe informații despre: Prostata