Durere in zona prostatei
Buna ziua,
De cateva zile ma jeneaza o durere in zona prostatei, care a venit la "pachet" cu urinari dese, senzatii de caldura si un disconfort care strica total dispozitia. Uneori am impresia ca durerea se lasa si pe picioare. Am observat ca dimineata durerea aproape ca dispare, insa pe parcursul zilei revine. In mod cert o sa ma duc la doctor (pana la finalul saptamanii), insa pana ajung... ceva pareri/idei despre ce ar putea fi?
De cateva zile ma jeneaza o durere in zona prostatei, care a venit la "pachet" cu urinari dese, senzatii de caldura si un disconfort care strica total dispozitia. Uneori am impresia ca durerea se lasa si pe picioare. Am observat ca dimineata durerea aproape ca dispare, insa pe parcursul zilei revine. In mod cert o sa ma duc la doctor (pana la finalul saptamanii), insa pana ajung... ceva pareri/idei despre ce ar putea fi?
2 comentarii
Probabil aveti o prostatita acuta(depinde de ce natura e infectioasa sau nu), de obicei se trateaza cu antibiotice, antiinflamatoare si un complex urinal (din extract de merisor) iar daca aveti si febra se administreaza paracetamol, etc.
Multumesc pentru raspuns. Mi-am facut programare la Medicover (unde ma duc de obicei)... insa abia pentru marti.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0prostata si alcoolul...
- 4operatie de prostata cu aparatul green laser
- 14rezultat psa dupa prostatectomie radicala
- 0probleme cu prostata?
- 2cancer de prostata
- 4Adk de prostata
- 4cancer prostata
- 38Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic
- 9S-a operat de prostata. Cancer?
- 2afectiunea prostatei
- 30Adenocarcinom prostatic grad ||| de diferentiere, Scor Gleason:4+3=7.
- 5cancer de prostata
- 25Cancer la prostata - monitorizare activa sau prostatectomie imediata?
- 5radioterapie in cazul cancerului de prostata
- 1Prostata poate fi tratata cu un tratament hormonal?
- 0Prostata neomogena cu microcalcifieri
- 0prostata
- 2prostatita cronica
- 0consum recomandat de lichide în caz de hbp
Mai multe informații despre: Prostata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: