urinarea frecventa, prostata

Buna ziua,
As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi:sotul meu in varsta de 52 ani, urineaza des, cam o data noaptea si mai des ziua.Am fost la medicul urolog, a facut testul PSA, care a iesit 5.09, dupa care domnul doctor a facut o ecografie abdominala si un tuseu rectal in urma caruia a pus diagnosticul adenom de prostata si i-a prescris biseptol 3/zi timp de 3 saptamani, urmand sa revenim la cabinet.Nu am putut sta linistita, si am facut RMN cu substanta de contrast, si azi am primit rezultatul fiind urmatorul : - prostata cu dimensiuni maximein plan axial de 45/30mm, fara efractii capsulare.
hipertrofie importanta a lobului median care are un aspect protruziv intravezical. lobul median prezinta o gadofilie difuza mai accentuata cu o mica arie posterioara de aproximativ 12mm slab gadofila.Peretele vezical apare fara infiltratii, fara adenoatii pelviene.Domnul doctor este plecat din tara si nu mai pot astepta.
Va rog daca a avut sau stie cineva sa interpreteze aceste rezultate, sa ne ajutati.Sunt disperata!
Va multumesc din suflet si astept un raspuns urgent.
As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi:sotul meu in varsta de 52 ani, urineaza des, cam o data noaptea si mai des ziua.Am fost la medicul urolog, a facut testul PSA, care a iesit 5.09, dupa care domnul doctor a facut o ecografie abdominala si un tuseu rectal in urma caruia a pus diagnosticul adenom de prostata si i-a prescris biseptol 3/zi timp de 3 saptamani, urmand sa revenim la cabinet.Nu am putut sta linistita, si am facut RMN cu substanta de contrast, si azi am primit rezultatul fiind urmatorul : - prostata cu dimensiuni maximein plan axial de 45/30mm, fara efractii capsulare.
hipertrofie importanta a lobului median care are un aspect protruziv intravezical. lobul median prezinta o gadofilie difuza mai accentuata cu o mica arie posterioara de aproximativ 12mm slab gadofila.Peretele vezical apare fara infiltratii, fara adenoatii pelviene.Domnul doctor este plecat din tara si nu mai pot astepta.
Va rog daca a avut sau stie cineva sa interpreteze aceste rezultate, sa ne ajutati.Sunt disperata!
Va multumesc din suflet si astept un raspuns urgent.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere rinichiul stang si urinat des
- 2durere lombara dr., probleme de mictiune (urinari dese)
- 4s-a operat de prostata acum aproape o luna de zile
- 3de la un timp urinez des, dupa ce ma masturbez
- 15Urinez foarte des zi si noapte
- 1urinare din 2 in doua ore
- 188cancer de prostata
- 5Dureri de ovare si urinari dese
- 6Problema urinare: frecventa si foarte slaba
- 7Ma gandesc intruna ca trebuie sa urinez, sunt stresat de acest gand
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 0operatie-prostata
- 3Usturime, urinari frecvente barbat 28 de ani
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
- 2Ovare inflamate
- 0Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin
- 1Mictiuni frecvente si nevoia persistenta de a urina(senzatie de vezoca golita incomplet)
- 1Urinare frecventa, jet scăzut
- 2Bărbat 30 ani -Senzație continuă de urinare / vezica golită incomplet
Mai multe informații despre: Prostata Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: