durere spate gat umeri si ceafa
Am avut o raceala mai urata cu dureri de gat si tuse. Aceasta mi-a trecut cam in 2-3 zile insa acum am de vreo 2 zile niste dureri de spate gat, umeri. A inceput cu o durere de umar dreapta si gat. Dar dupa 2 zile a inceput sa doara si umarul stang. Acum ma dor amandoi umerii putin bratul drept si ceafa. Durerea este mai intensa... daca intorc gatul intr-o parte in partea opusa doare mai tare.
Se poate ca durerea sa fi aparut din cauza ca am tusit mult si mi-am solicitat muschii gatului? Poate sa fie ceva mai grav?
Se poate ca durerea sa fi aparut din cauza ca am tusit mult si mi-am solicitat muschii gatului? Poate sa fie ceva mai grav?
1 comentarii
Durerea pe care ai mentionat-o poate fi din cauza curentului...daca ai stat in curent si ai racit atunci e foarte probabil sa fie asta cauza. Raceala si orice difsfunctie a organismului are la baza o intrerupere energetica. masajul te poate ajuta foarte mult in acest caz... Poti incerca sa mergi si la medic daca iti surade ideea sau direct la farmacie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi