Durere spate in urma masturbarii si ejacularii

18-05-2013
gugurecucu
Nu este medic/terapeut
gugurecucu
Nu stiu daca exista o relatie intre durerea de spate si masturbare si nici nu prea am gasit prea multe informatii pe internet. In general doctorii cu care am vorbit nu mi-au dat raspunsuri clare, in general ca nu ar exista o legatura intre cele doua lucruri. Problema ar fi: m-am masturbat (destul de des) si ulterior am simtit o durere puternica in zona dorsala, foarte aproape de sira spinarii. De circa 3 luni de zile nu reusesc sa scap de aceasta durere. De asemenea simt o oarecare 'insecuritate' (neliniste) )cand imi misc piciorul stang. De asemenea acum 2 saptamani am facut o infectie urinara, din cauze necunoscute (presupun ca de la inflamarea acestei zone). Alt simptom ar fi inconsistenta urinara si marirea usoara a prostate (1, 25). De asemenea cand ma doare in acel loc din spate, incep sa transpir. Daca cineva mai are aceste simptone sau are o idee cum s-ar putea scapa de aceasta stare il rog sa comenteze.
Radiografia coloanei dorso-lombare a dat: stramtarea sptiilor dintre discurile L4-L5 si L5-S1 cu afectarea marcata a articulatiilor de pe ultimul nivel.
3 comentarii
0
18-05-2013, ora 11:50
michidoo
Nu este medic/terapeut
michidoo
tu trebuie sa tratezi 3 lucruri diferite:

1. Problemele de coloana, la ortoped, eventual neurolog

2. Problemele de prostata si infectia urinara, la urolog

3. Pentru masturbare, daca nu reusesti sa te controlezi, la psiholog (e clar ca ai o problema de vreme ce te simti atat de vinovat incat gasesti in masturbare cauza unor probleme care nu au absolut nicio legatura cu ea)
0
18-05-2013, ora 13:18
gugurecucu
Nu este medic/terapeut
gugurecucu
Multumesc pentru raspuns. Pentru punctul 1 voi merge la un ortoped, punctul 3 il am de mult timp in vedere si m-as bucura ca problema sa fie numai de ordin psihologic (sigur, o bucurie relativa).
La punctul 2 insa, dupa ce am facut tratament timp de 5 zile cu Actira 400g, pentru a face urocultura, imi iese urina tot tulbure. De asemenea, cam de 2 ori pe zi, cand stau in pozitia sezut simt intai jos la picioare cum ma pisca (piscaturi de insecte, ca simtomele de infectie urinara) si apoi urca totul la cap, in partea din spate. Atunci am cateva minute de confuzie (pana in 4-5 minute), dupa care totul revine la normal. Eventual, destul de rar, am cate un usor moment de confuzie, din acelea cand te-ai miscat brusc si cateva secunde nu iti ajunge sangele la creier). La urolog am fost, insa mi-a spus ca nu am probleme la postata, am facut si o ecografie in acest sens: prostata 44 x 40 x 37 volum 35 ml cu multiple microcalcifieri, reziduuri 12 cc. Fara alte probleme.
Pricipala problema pe care mi-o fac este ce urmeaza daca la urocultura nu se va gasi nimic...
0
18-05-2013, ora 13:38
michidoo
Nu este medic/terapeut
michidoo
Nu sunt de specialitate, dar cred ca microcalcifierile de la prostata nu sunt ok. Asteapta rezultatul la urocultura si daca apare vreo infectie, urmeaza tratamentul cu antibioticul la care e sensibila.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Te doare spatele? Nu este din cauza vremii!
  • Cauze mai puțin evidente pentru durerea de spate
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • A fost descoperită cauza durerilor inexplicabile de spate
  • Fizioterapia durerii de spate - cum te poate ajuta un fizioterapeut
  • Durerea de spate - când ar trebui să mergem la medic
  • Cele mai comune dureri de spate și afecțiunile care le produc
  •