Dureri cervicala

27-12-2016
Me
Nu este medic/terapeut
Me
Buna ziua!

Am avut un accident sambata, pe 24 decembrie, si am fortat cumva cervicalele. Am cazut, si in cadere poate am facut o intindere la gat, sau ceva similar, habar n'am. Cert e ca inca ma doare in zona cervicalelor si putin mai spre omoplat cand fac miscari si uneori se simte un disconfort la cervicala si cand inghit. De asemenea, imi amorteste noaptea bratul stang.

Au trecut deja 3-4 zile de la accidentare insa se pare ca nu prea vrea sa se amelioreze problema. Am fost sa imi fac un film pentru cervicale si pare ca totul e okay. Nu a reiesit ca as avea ceva probleme..

Intrebarea mea este, oare ce e de facut? Nu am luat pastile gen ibuprofen, ketonal, etc, dar am facut masaj local cu unguente precum puterea ursuluil, dar se pare ca nu face chiar minuni. Oare e nevoie sa mai merg la vreun medic, sau ce sa fac?

Astept un sfat din partea specialistilor.

Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
03-01-2017, ora 18:10
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Buna seara. Va recomand sa mergeti la un consult la neurologie si, daca specialistul considera ca e necesar sa faceti un RMN cervical. Pe radiografie se vad doar oasele, nu se vad partile moi, si anume discurile intervertebrale, radacinile nervoase, etc. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: