Dureri de burta, scaune cu bucati nedigerate, stare de oboseala, greata
Buna, Am 22 de ani si de vreo luna de zile ma confrunt cu niste probleme de sanatate precum : dureri de burta, durere toracica in partea stanga, greata, senzatie de voma, multe gaze in intestine, scaune deschise la culoare ce contin bucati nedigerate, scaune de 2-3 ori pe zi, senzatie continua de defecatie si mentionez ca atunci cand nu pot merge la wc incep durerile in partea toracica in partea stanga pana in maxilar si uneori pana in cap, dureri articulare, respir uneori cu dificultate, seara am mai mult aceste simptome ca greata, tremuraturi la maini si la gura. Am fost recent diagnosticata cu tiroidita autoimuna si prolaps de valva mitrala cu regurgitari usoare.Tot acuma o luna am avut osteita la o masea pe care am extras-o (mi s-au facut 6 injectii in gura cu anestezie) dar cam de atunci am probleme astea de sanatate.
multumesc si sper sa primesc un raspuns curand
multumesc si sper sa primesc un raspuns curand
1 comentarii
Cu trimitere de la medicul de familie, consult Gastrolog. Vi se vor da niste analize de facut. Apoi diagnostic si tratament.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere in partea stanga intr-un punct fix.
- 6reactii la antibiotic: durere in partea stanga, putin mai jos de stomac
- 4Durere în partea stângă sub coaste.
- 5Oboseala aproape permanenta, o usoara dispnee, scaune modificabile zilnic + dureri abdominale
- 0Discomfort partea stanga sub coasta ?
- 1durere partea stanga
- 4durere sub coasta stanga
- 0Fecale decolorate in timpul sarcinii
- 4Sfat in legatura cu ecografie
- 1Durere in partea stanga jos
- 0Durere partea stanga
- 1Interpretare analize și cauza probabilă
- 0Durere abdominală
- 0Dureri in partea stanga, splina marita
- 1Durere situata lângă abdomen
- 1Durere stanga puternica
- 12Dureri in piept stanga si pe toata partea stanga a corpului
Mai multe informații despre: Tiroiditele Scaunele acolice durerea in partea stanga scaunul decolorat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: