Dureri de cap
Bună ziua,
am niste dureri de cap care si au avut debutul acum 2 luni cand am iesit din mașină iar in urma contactului cu un curent de aer rece am inceput sa am o durere pulsatila a capul pe ambele părți.Durerile s au ameliorat până au dispărut cam 2 săptămâni după care au reapărut.Acestea se declanșează in 95% din cazuri de la frig.Durerile sunt se ceafa, de gât la mișcarea capului in zona unde începe craniul, dureri in zona ochilor, în zona urechilor si la tample. Durerile durează puțin si sunt de intensitate mică sau foarte mică.
O zi bună!
am niste dureri de cap care si au avut debutul acum 2 luni cand am iesit din mașină iar in urma contactului cu un curent de aer rece am inceput sa am o durere pulsatila a capul pe ambele părți.Durerile s au ameliorat până au dispărut cam 2 săptămâni după care au reapărut.Acestea se declanșează in 95% din cazuri de la frig.Durerile sunt se ceafa, de gât la mișcarea capului in zona unde începe craniul, dureri in zona ochilor, în zona urechilor si la tample. Durerile durează puțin si sunt de intensitate mică sau foarte mică.
O zi bună!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40ameteli
- 70Iau Seroxat si de 2 zile ma simt foarte rau
- 6Ma doare capul intruna, mai ales in zona fruntii si a ochilor
- 13neurologie
- 0dureri cumplite de cap
- 2dureri de cap cefalee nara infundata dureri de masele
- 5Cefalee, oboseala cronica, vertij...
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 5Dureri ale cefei
- 4durere la baza gatului si ceafa de aprox. 3 ani
- 1dureri de cap in zona cefei
- 1Durere ceafa
- 0ameteli dureri de cap
- 1Dureri de cap puternice si stari de ameteala
- 0Stari bruste de voma si dureri de cap.
- 0Durere de cap când tușesc
- 0Dureri de cap interminabile
- 1Durere după cap
Mai multe informații despre: Cefaleea durere de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: