Dureri de cap
Bună ziua,
am niste dureri de cap care si au avut debutul acum 2 luni cand am iesit din mașină iar in urma contactului cu un curent de aer rece am inceput sa am o durere pulsatila a capul pe ambele părți.Durerile s au ameliorat până au dispărut cam 2 săptămâni după care au reapărut.Acestea se declanșează in 95% din cazuri de la frig.Durerile sunt se ceafa, de gât la mișcarea capului in zona unde începe craniul, dureri in zona ochilor, în zona urechilor si la tample. Durerile durează puțin si sunt de intensitate mică sau foarte mică.
O zi bună!
am niste dureri de cap care si au avut debutul acum 2 luni cand am iesit din mașină iar in urma contactului cu un curent de aer rece am inceput sa am o durere pulsatila a capul pe ambele părți.Durerile s au ameliorat până au dispărut cam 2 săptămâni după care au reapărut.Acestea se declanșează in 95% din cazuri de la frig.Durerile sunt se ceafa, de gât la mișcarea capului in zona unde începe craniul, dureri in zona ochilor, în zona urechilor si la tample. Durerile durează puțin si sunt de intensitate mică sau foarte mică.
O zi bună!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri ingrozitoare de cap!!!
- 4durere de cap
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 3durere de cap cand ma trezesc dimineata
- 0Cefalee persistenta de tip tensional
- 0dureri groaznice de cap
- 11De o saptamana am o problema, ma dor tamplele
- 6dureri de cap permanente
- 0Dureri de cap zilnice
- 0Dureri mari de cap si in zona cervicala
- 1Durere de cap cam tot la 2, 3 zile
- 9Dureri de cap in partea dreapta
- 2Ochii - dureri in spatele capului
- 0Sindrom Cefalalgic
- 0Durere atroce unilaterala de cap
- 1Durere cap partea stanga
- 1Dureri de cap
- 1Durere după cap
- 0Duere de cap, stare se oboseală, atacul cerebral?
Mai multe informații despre: Cefaleea durere de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: