dureri de cap

buna ziua.am o problema cu sotul meu, in varsta de 25 de ani, cu care ma confrunt de aprox.4sapt.are dureri insuportabile pe partea stanga a capului incluzand ureechea si maxilarul.initial durerile apareau dimineata cand se trezea;apoi s-au prelungit pe intreaga zi.am crezut ca este o raceala dar medicamentele nu au dat roade.apoi am banuit ca e vorba de vreo infectie si am facut 5 zile tratament cu ampicilina, durerile mai scazand doar putin.problema este ca nu suntem in tara si un consultul la medic este pûtin mai greu.si nici nu stim la ce fel de doctor sa apelam.da-ti-mi un sfat va rog din suflet, o parere sau chiar un tratament macar pt ameliorarea durerii pana cand vom putea veni in tara unde vom face un consult amanuntit; va multumesc.
2 comentarii

trebue sa mergeti la un stomatolog...dupa cum stiu indiferent de tara..stomatologia este cu plata si nu necesita asigurare !
pasul 2 ar fi un consult la ORL..si o radiografie de SAF( sinusurile fetii). pentru a exclude o sinuzita!
pasul 2 ar fi un consult la ORL..si o radiografie de SAF( sinusurile fetii). pentru a exclude o sinuzita!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa de concentrare, dureri de cap
- 14Durere de cap partea stanga
- 3dureri de cap dupa ce m-am spalat cu apa rece (pe cap)
- 5dureri de cap zilnice
- 1se vaita foarte tare de dureri de cap
- 4Rahianestezie
- 3dureri cap, ureche
- 3dureri puternice de cap si tremur
- 3durere locala de cap
- 9Am 4 ganglioni la gat si o senzatie de arsura la ceafa
- 9dureri de cap la frig
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 6dureri cap, furnicaturi - nici un raspuns in USA
- 4nu stiu care e problema.. durerea de la crestetul capului la ceafa
- 2intepaturi in cap
- 0tratament ebixa-dureru de cap
- 0Durere tampla
- 22dureri de cap
- 1Dureri de cap, tinitus noaptea
- 0Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: