Senzatie de ameteala si oboseala permanenta
Buna seara
Ma numesc catalin si apelez cu incredere la forumul dvs.
Totul a inceput acum 2 luni, cind mergand pe strada am simtit dintr-o data ca' cad din picioare efectiv afara find foarte cald eu nemincand nimic pina la ora aia era undeva pe la 3 4 dupamiaza..in fine am fost la farmacie rapid am luat niste vitamine si calciu mancat si totul a fost ok dupa.
La cateva zile a ineput calvarul sa zik asa pentru mine eram tot timpul ametit nu ma puteam concentra...am inceput sa iau vitamine si calciu sa am alimentatie echilibrata dar cu toate astea senzatia de ameteala trecea doar temporar.
Totul pina acum o saptamana cind dupa o durere de masea am exagerat cu medicamentele si seara dintr-o data am simntit ca lesin am avut cred un atac de panica ceva mi-a fost incredibil de rau abia am reusit sa adorm.
Sa nu ma mai lungesc SIMPTOMELE sunt urmatoarele-ameteala'stare de oboseala permanenta'lipsa de concentrare'simt cv jenant la inima precum o ghiara care o strange'respir destul de dificil cite odata.
Mentionez ca am si o luna de zile de cind m-am lasat de fumat..asta dupa 10 ani de fumat
Nu sunt in tara si nu am cum sa ajung de urgenta la medic de asta apelez cu incredera la ajutorul dvs.
Am fost aici la urgenta cind a inceput cu adevarat sa imi fie rau acum 1 saptamana..m-au ascultat la plamani mi-au luat temperatura si presiunea..mi-au facut analize la sange si cik totul este in limitele normale..urmeaza sa imi fac programare la medic sa ma duc cu rezultatele de la urgenta sa vdm ce zice medicul.
Pina o sa ajung la medic astept raspunsurile dvs
Multumesc anicipat si o seara buna in continuare
Ma numesc catalin si apelez cu incredere la forumul dvs.
Totul a inceput acum 2 luni, cind mergand pe strada am simtit dintr-o data ca' cad din picioare efectiv afara find foarte cald eu nemincand nimic pina la ora aia era undeva pe la 3 4 dupamiaza..in fine am fost la farmacie rapid am luat niste vitamine si calciu mancat si totul a fost ok dupa.
La cateva zile a ineput calvarul sa zik asa pentru mine eram tot timpul ametit nu ma puteam concentra...am inceput sa iau vitamine si calciu sa am alimentatie echilibrata dar cu toate astea senzatia de ameteala trecea doar temporar.
Totul pina acum o saptamana cind dupa o durere de masea am exagerat cu medicamentele si seara dintr-o data am simntit ca lesin am avut cred un atac de panica ceva mi-a fost incredibil de rau abia am reusit sa adorm.
Sa nu ma mai lungesc SIMPTOMELE sunt urmatoarele-ameteala'stare de oboseala permanenta'lipsa de concentrare'simt cv jenant la inima precum o ghiara care o strange'respir destul de dificil cite odata.
Mentionez ca am si o luna de zile de cind m-am lasat de fumat..asta dupa 10 ani de fumat
Nu sunt in tara si nu am cum sa ajung de urgenta la medic de asta apelez cu incredera la ajutorul dvs.
Am fost aici la urgenta cind a inceput cu adevarat sa imi fie rau acum 1 saptamana..m-au ascultat la plamani mi-au luat temperatura si presiunea..mi-au facut analize la sange si cik totul este in limitele normale..urmeaza sa imi fac programare la medic sa ma duc cu rezultatele de la urgenta sa vdm ce zice medicul.
Pina o sa ajung la medic astept raspunsurile dvs
Multumesc anicipat si o seara buna in continuare
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 10ameteli - cum scap?
- 4ameteli, dureri de cap partea stanga
- 31ameteli si tremor
- 0Anemie, ameteli, stres
- 4Ameteala puternica...
- 3de vreo 4 ani am stari de ameteala, atacuri de panica, frica de a sta singur
- 7se poate sa ameteasca din cauza unei raceli?
- 4ameteli va rog un sfat
- 9Ameteala permanenta
- 3Ameteala cu durere in spatele urechii
- 2Analize medicale
- 8Oboseala permanenta, apatie
- 0Ameteli, unghii rosii
- 3Auz infundat, ameteli si respiratie greoaie
- 1Ameteli bruște
- 2Ameteli/ Scurte pierderi de memorie
- 1Ajutor ! respir mai greu si ametesc! nod in gât
- 1Derealizare, lipsa de concentrare, amețeli ușoare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: