Dureri de genunchi
Buna ziua.
Am 13 ani, 1, 62 m inaltime, greutate nu o stiu exact, undeva la 50-55 kg.
De ceva timp am inceput sa am o durere in zona superioara a tibiei dupa ce jucam fotbal, durerea aparea doare dupa cand flexam genunchiul etc. de ceva timp a inceput sa apara doar cand dac genoflexiuni/ma aplec...
Mentionez ca problema a aparut dupa un repaus sportiv in care am luat ceva in greutate =).
Multumesc anticipat.
Am 13 ani, 1, 62 m inaltime, greutate nu o stiu exact, undeva la 50-55 kg.
De ceva timp am inceput sa am o durere in zona superioara a tibiei dupa ce jucam fotbal, durerea aparea doare dupa cand flexam genunchiul etc. de ceva timp a inceput sa apara doar cand dac genoflexiuni/ma aplec...
Mentionez ca problema a aparut dupa un repaus sportiv in care am luat ceva in greutate =).
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna seara,
Cu mare probabilitate este vorba despre o apofizita tibiala anterioara (Osgood-Schlatter), provocata tipic de greutatea excesiva si de efortul sportiv.
Tratamentul este evident: reducere ponderala, repaus sportiv absolut 6-24 de luni.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre o apofizita tibiala anterioara (Osgood-Schlatter), provocata tipic de greutatea excesiva si de efortul sportiv.
Tratamentul este evident: reducere ponderala, repaus sportiv absolut 6-24 de luni.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15dureri de genunchi
- 6Lovitura la genunchiul drept
- 9Ajutor: in urma cu 5 luni am suferit de un puseu de dureri articulare
- 4Durere de glezna si genunchi
- 1Lovitura la genunchi
- 0Durere de genunchi
- 3Dureri in zona genunchiului timp de 6 luni
- 4de mai bine de un an are durerii puternice de genunchi, fara niciun diagnostic
- 3Usturime in zona coapsei pana sub genunchi
- 1Durere sold, pulpa, genunchi!
- 1Durere genunchi
- 0Tendinta rotuliana...?
- 0Durele genunchi
- 1Durere picior/articulatii/cazatura
- 2Durere in spatele genunchiului
- 1Proteina C Reactiva foarte mare. Dureri de genunchi
- 2Dureri genunchi
- 2Durere genunchi adolecenta
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
Mai multe informații despre: Durere de genunchi