durere genunchi stang partea interioara
Buna ziua ma numesc Andrei. In 2011 am avut o operatie la piciorul stang pt ciupitura de menisc. totul a decurs bine operatia a durat 10 minute. recuperarea a decurs bine deasemenea. Vreau sa specific ca joc baschet de la varsta de 11 ani de performanta. Acum sunt plecat din tara si intr.o zi fara sa depun efort sau ceva a inceput sa ma doara genunchiul stang in partea din interior. am crezut ca am ligamntele suprasolicitate pt ca am mai avut odata si dupa un scurt repaus mi.a trecut. Acum a reaparut durerea si este undeva mai jos de rotula in partea dreapta. Nu e umflat nu e inflamat doar durere, iar daca apas simt cum durerea e pe os. Am pus anti.imflamatoare gheata mi.a trecut.Acum durerea a reaparut, dar o simt numai cand sunt in repaus, cand solicit genunchiu e aproape inexistenta. Va rog daca puteti sa imi da.ti un sfat, sau o parere. Va multumesc!
4 comentarii
Ma poate ajuta cineva cu un sfat va rog? Multumesc
Buna seara!
Evident, este vorba despre un genunchi supra-solicitat.
Asemenea sporturi sunt fabulos de agresive pentru genunchi, drept dovada ca imensa majoritate a practicantilor de foot-ball, hand-ball, basket-ball, tenis, atletism etc au mari probleme cu genunchii si sufera nenumarate interventii in rastimpul carierei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Evident, este vorba despre un genunchi supra-solicitat.
Asemenea sporturi sunt fabulos de agresive pentru genunchi, drept dovada ca imensa majoritate a practicantilor de foot-ball, hand-ball, basket-ball, tenis, atletism etc au mari probleme cu genunchii si sufera nenumarate interventii in rastimpul carierei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Multumesc pt raspuns! Am nevoie de repaus?
Evident ca aveti nevoie de repaus, si mai ales sa evitati sporturile agresive pentru genunchi.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16dureri genunchi
- 57Durere groaznica de genunchi - am 15 ani
- 6Entorsa de genunchi acum o luna, durerea persista
- 18Am dureri in zona genunchiului stang! Un sfat, va rog !
- 3problema coloana si genunchi
- 2durere de genunchi!
- 1genunchi dureros, durerea radiaza in jos, in spate
- 0dureri de genunchi si coate
- 1Lovitura la genunchi
- 4Dureri de genunchi
- 20Leziune grad III corn posterior si menisc medial.
- 4Am o durere de genunchi
- 3dureri de sold si genunchi
- 4Dureri genunchi si umflarea picioarelor
- 1Durere de glezne
- 0Dureri la genunchiul drept
- 9Durere genunchi si talpa
- 1Durere la genunchi
- 2Problema tibie după operație veche
- 1Colecte lichidiana la nivelul bursei suprapatelare genunchi stang- ajutor cu interpretarea
Mai multe informații despre: Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: