durere genunchi stang partea interioara

Buna ziua ma numesc Andrei. In 2011 am avut o operatie la piciorul stang pt ciupitura de menisc. totul a decurs bine operatia a durat 10 minute. recuperarea a decurs bine deasemenea. Vreau sa specific ca joc baschet de la varsta de 11 ani de performanta. Acum sunt plecat din tara si intr.o zi fara sa depun efort sau ceva a inceput sa ma doara genunchiul stang in partea din interior. am crezut ca am ligamntele suprasolicitate pt ca am mai avut odata si dupa un scurt repaus mi.a trecut. Acum a reaparut durerea si este undeva mai jos de rotula in partea dreapta. Nu e umflat nu e inflamat doar durere, iar daca apas simt cum durerea e pe os. Am pus anti.imflamatoare gheata mi.a trecut.Acum durerea a reaparut, dar o simt numai cand sunt in repaus, cand solicit genunchiu e aproape inexistenta. Va rog daca puteti sa imi da.ti un sfat, sau o parere. Va multumesc!
4 comentarii

Ma poate ajuta cineva cu un sfat va rog? Multumesc

Buna seara!
Evident, este vorba despre un genunchi supra-solicitat.
Asemenea sporturi sunt fabulos de agresive pentru genunchi, drept dovada ca imensa majoritate a practicantilor de foot-ball, hand-ball, basket-ball, tenis, atletism etc au mari probleme cu genunchii si sufera nenumarate interventii in rastimpul carierei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Evident, este vorba despre un genunchi supra-solicitat.
Asemenea sporturi sunt fabulos de agresive pentru genunchi, drept dovada ca imensa majoritate a practicantilor de foot-ball, hand-ball, basket-ball, tenis, atletism etc au mari probleme cu genunchii si sufera nenumarate interventii in rastimpul carierei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

Multumesc pt raspuns! Am nevoie de repaus?

Evident ca aveti nevoie de repaus, si mai ales sa evitati sporturile agresive pentru genunchi.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durerea de genunchi
- 5Dureri ale genunchiului si-n spatele lui...
- 12Dureri puternice de oase
- 12Durere suportabila la genunchi
- 2durere de genunchi
- 71dureri de genunchi mari noaptea
- 3Problema prelungita genunchi, durere sacaitoare de 7 luni
- 0Durere genunchi (accidentare schi)
- 1durere la genunchi
- 5durere genunchi stang
- 2dureri genunchi
- 10Probleme la genunchi
- 0Tendinta rotuliana...?
- 1Durere picior/articulatii/cazatura